Search results

  1. InternetMillionaire

    Website Superpower dot tv Utk Dijual, Pernah Dpt Offer from German US$400 for Domain

    Salaam semua pakar2 IM. Pernah dapat offer from a person from Germany for US$400 for the domain alone Skrg saya ingin let go not only the domain but the whole website Superpower (dot) tv Single word domain yg amat berharga: SUPERPOWER .tv merupakan satu TLD yg sangat berharga...
  2. InternetMillionaire

    Lelong HongKong dot fm with No Reserve, End 13 Ogos 2012. Russia.fm sold $3.1k.

    Salam kpd semua kekawan WC. I am selling a premium domain : HongKong dot fm (Pls replace "dot" with "." when typing the browser) Sekarang tgh auction di SEDO (No Reserve auction): Utk WC member yg menang this bidding, you can get rebate 10% of the final value. Utk WC member yg bid tapi...
  3. InternetMillionaire

    Daily Available Domains with Appraisal At Least RM3ribu-RM5ribu. Are You Interested?

    Dengan lafaz Bismillah dan Salam. Kepada semua warga WC. I would like to contribute to all WC members. I am opening a thread to list at 1 domain available for registration and the domain is at least appraised for RM3,000-RM5,000 range, and even better than that. You can either visit...
  4. InternetMillionaire

    Lelong DSLRCamera dot org (with WEB) RM250 Start, End WED 6am. Pnh dpt offer RM1800

    Salam kpd semua kekawan WC. I am selling a premium domain (with WEBSITE): DslrCamera dot org (Pls replace "dot" with "." when typing the browser) Utk WC member yg menang this bidding, you can get rebate 10% of the final value. Utk WC member yg bid tapi kalah (2nd highest bidder), you will...
  5. InternetMillionaire

    AidilAdha dot com is For Sale (with Facebook Page of 1.5k fans)

    Salam WC member. I am listing a very generic domain, AidilAdha dot com for sale (pls replace "dot" with "." when typing in the browser) This domain comes with targetted facebook page with 1500++ fans. Good domain for those in the business of selling lembu/kambing/kerbau/etc or in this...
  6. InternetMillionaire

    Apakah Produk Bumiputera Yang Anda Kagumi

    Salam semua. Adakah anda semua bermotivasi hari ini? Ada semangat baru? Ada idea baru? Di sini saya ingin membuka thread untuk anda nyatakan produk buatan tempatan atau buatan bumiputera yang anda kagumi atau pernah gunakan. Kalau produk-produk ini diketengahkan ke peringkat antarabangsa...
  7. InternetMillionaire

    Any Expert di Sini Dpt Bezakan Antara 2 Article Ni? Nampak Sama tapi Sebenarnya Lain.

    Salaam kepada semua pakar2 Malaysian Internet Marketers.... Semua org tahu kepentingan untuk meletakkan unique articles in blogs, websites, etc Sesuatu artikel dikira unik sekiranya pass copyscape dan/atau software2 plagiarism yg lain. Kalau artikel tak unik: 1. Boleh jadi website anda susah...
  8. InternetMillionaire

    Best Article Rewriting Service (5 Articles for RM10). Lima Free Review Copies...

    Salaam to all experts here. Everyone knows the importance of having unique articles in blogs, websites, etc Cutting this post short... I am opening a service: Rewriting your articles. RM10 for 5 articles (500 words and below). Untuk SETIAP 100 words yang melebihi 500 words, akan ditambah...
  9. InternetMillionaire

    Clo.gs (Domain hack) For Sale. Big companies have their own(Goo.gl, youtu.be, blo.gs)

    Some big companies have their domain hack. According to wikipedia: A domain hack is an unconventional domain name that combines domain levels, especially the top-level domain (TLD), to spell out the full "name" or title of the domain.[1] Examples include del.icio.us (http://del.icio.us/)...
  10. InternetMillionaire

    [Bodyki*Shop.com For Sale] Utk Mereka yg ada Auto or Bodykit business.

    Salaam..kepada semua domainer.. Ramai orang tau kelebihan ada domain and website sendiri untuk business yang dijalankan. Atau ada juga org yg beli domain menarik utk resell semula dengan harga yg lebih tinggi. Ada juga yg buat website and jual balik di Flippa for $500-$3k range.. Ada juga yg...
  11. InternetMillionaire

    Salts dot info (one word domain), 6.6k exact search volume, $.70 CPC

    Single word related to: "salts" 9 years old domain...registered since 2003. With 6600 Global EXACT search volume per month With $0.70 Cost Per click... Valuate and estibot appraisal is about RM3,000. All other popular TLDs taken: .com, net, org, .us, .co.uk, .ca, .de, com.au, co.za, etc etc...
  12. InternetMillionaire

    eStrawberries dot com Utk Dijual, Highest Offer Received US$800

    Salaam expert sekalian.. Utk sesiapa yang berminat nak beli eStrawberries dot com...sila PM. Ada beberapa orang putih berminat. Paling tinggi offer dapat few months ago: US$800 (about RM2400). Sesiapa yg berminat, sila lah PM dengan harga yang korang mampu...;) eDomain mmg antara domain yg...
  13. InternetMillionaire

    Rex**net.com utk Dijual, PR5

    Salaam..kepada semua domainer.. Ramai orang tau kelebihan PR5 domains. Boleh buat website and jual balik di Flippa for $500-$3k range.. Boleh jual text link and earn hundreds of dollars per month. Dan ada beberapa cara lain utk buat duit dgn High PR domains... For sale dari...
  14. InternetMillionaire

    Berapa korang sanggup bayar utk PR3, PR4 and PR5 ?

    Salaam...kepada semua expert sekalian.. Nak buat poll..ada sesiapa berminat dgn aged domain (lebih 7 thn) yg ada PR3, 4 and 5? Berapa korang sanggup beli? Terima kasih.
  15. InternetMillionaire

    Berapa ramai orang ada Domains and park at Sedo?

    Salaam kepada semua expert2 sekalian. Nak buat research kat WC ni..berapa ramai org ada domains? And berapa ramai org park kat sedo? Sila PM saya. Ada something interesting nak discuss.. Thanks. Naz
  16. InternetMillionaire

    Motivasi Pagi utk Para Domainer. ROI of 1920%. Beli Domain $15, jual dengan US$672.

    Assalaamu'alaikum semua. Saya ingin berkongsi sedikit mengenai bisnes menjual domain. Saya dah involve dgn domaining I think lebih 3tahun. Dah byk selok belok and ranjau dah dilalui. And kind of boleh kenal domain mana yg berharga, domain mana yg tak berharga. Alhamdulillah.. Actually saya...
  17. InternetMillionaire

    Vbulletin forum ada developer license?

    Salaam kepada semua expert WC Saya ingat nak buat forum on my own domain tapi supaya forum tu berkat, igt nak guna yg original, bkn 'cetak rompak'. Tapi nak beli mahal pulak. So ingat if sesiapa yg ada developer license for Vbulletin, boleh tolong buatkan forum dgn harga murah. Tapi...
  18. InternetMillionaire

    Apakah Plate Number Kereta Termahal di Malaysia? Apakah plate number kereta anda?

    Salaam semua warga WC. Adakah anda semua tahu, harga plate nombor kereta termahal di Malaysia? Adakah anda sanggup bayar ratusan ribu untuk just nombor kereta? Apakah nombor kereta yg anda miliki? Jawapan utk nombor kereta paling mahal ialah WWW 1 dengan harga RM520 ribu ! Dengar dalam radio...
  19. InternetMillionaire

    Video Designer wanted. Utk buat 5min Video.

    Salaam semua Saya ingin mencari sesiapa yang expert buat video yg menarik. Especially if you are one of Video Boss customer (an added advantage) and already praktikkan ilmu drpd course tu. Video is short, around 5min. Let me know your past videos or portfolio if you have. If your video is...
  20. InternetMillionaire

    Web Designer wanted, Long Term, Targetted 15-30 web design per month

    Salaam WC expert sekalian Sebenarnya saya boleh buat sendiri tetapi memandangkan kekurangan masa, saya nak hire web designers utk buatkan website utk saya. Saya ada quite a number of unused domains, yang saya ingin bina. Tu sebabnya nak hire sesiapa web designer yg berbakat besar di WC ni :D...
Top