Search results

  1. X

    >> Untung saya dapat sehingga 2092% dengan LUBUK RAHSIA DROPSHIP >>

    tajuk rahsia tu tak susuai la bro. sbb dhgate ni tak rahsia mana pun. ramai sgt dh tau.. guugle pun byk iklan2 dhgate ni. kalau untuk org yang tak tau apa2 boleh la kot. dhgate untuk barang vero korang tak dapat search 100%, dhgate akan hidden kan sesetengah barang, bila korang register baru...
  2. X

    Tukar Siggy Anda Atau Anda Akan Di Ban !!!

    haha nasib baik aku ahli wc free.. kalau wc premium kan rugi.. siggy pun jadi isu..
  3. X

    Jom Cari Idea eBay !!

    takde yg buat dropship jersey ke? kalau sapa ada stok PM la kawe
  4. X

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    takde dropship jersey ke kat sini? mau gak lyn listing. macam masyukk je.
  5. X

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    aku pun nk bertanya gak dlm byk2 team.. team apa yang paling hot jersey untk dijual kat ebay?? adakah england? spain? maxico? any idea?
  6. X

    dropship linklik2u

    buyer cakap cat bingkai macam pakai varnish.. siap ada yg dh nak terkopek2. tak tau la kalau yang bro qrodat dapat dari buyer tu cantik, tapi kalau cantik tak kan buyer nak return kan....
  7. X

    dropship linklik2u

    hehe, 1 akaun linklik2u 1 akaun ebay 1 akaun paypal 1 email senang nak machingkan kalau ada problem or nak masukkan tracking no. betul tak bro agak nye la.
  8. X

    dropship linklik2u

    ada juga org yang sama nasib ngan aku. ingat aku sorang je kene.
  9. X

    Entropay : pengeluaran yg merugikan...

    ha,ah nanti sifu lutfee try la kuarkan kalau kene caj 20-30 usd apa la sangat kan di banding dengan income sifu lutfee. pastu blehla update kat sini utk kebaikan bersama.
  10. X

    Entropay : pengeluaran yg merugikan...

    thread yg bgus, aku ada w.draw ke vcc gak tp duit tu aku buat bayar fees ebay ngan order barang jek. plastik kad tu pin no ada 4 digit kan? cemana nak guna kat ATM (sbb ATM 6digit)
  11. X

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    cute avatar abg vm ni..
  12. X

    Tolong ! -> > Dropshipping < < -

    owh kalau teknik DC P.bank ni saya muusti ajak adik beradik n semua kaum kerabat saya. ada terbaca teknik ni kat post lepas2 tp x ingat la sapa tokey dc tu.
  13. X

    Tolong ! -> > Dropshipping < < -

    encik mohd arif abdul rashid ni ruangan perbincangan tentang ebay. segala masalah or idea di bincangkan disini. bisnes cap ayam encik tu xde kene mengena dengan ebay.. kalau encik rasa bisnes cap ayam encik tu boleh sara diri encik sila teruskan. yang aku suka dengan ebay ni 1 jek sbb aku...
  14. X

    Akaun Ebay Suspens

    dah nak jadi power seller pun masih beli feedback ke bro. huhu..
  15. X

    dropship linklik2u

    hari ni terima dispute lagi.... adeh.. Hello xxxxxxxxxx, We recently received a complaint from a buyer regarding merchandise that either was never received or did not match your original description. We are currently reviewing the shipping information associated with this transaction...
  16. X

    dropship linklik2u

    err.. dalam tempoh 14 hari baru kuar kat usps(untuk us buyer) kes saya dah dari 3hb ship 4hb ke 640005 usps xde sampai sekarang.
  17. X

    dropship linklik2u

    berita sedih buat aku dispute pertama tu aku dah kalah bar seminit dapat email dari paypal... Hello xxxxxxxxxxxxxxxx, After careful consideration of the evidence provided in the case detailed below, we have completed our investigation and decided in favor of the buyer. Under terms of our User...
  18. X

    dropship linklik2u

    surat lowyar xde lagi la bro. ada yg dapat ke? yg bukak dispute n open case tu dah ada tu yg saya menggelabah nih.. nk refund ermm.. nanti agak2 pihak link2u refund saya plak tak?
  19. X

    dropship linklik2u

    dah tanya dan jawapan "harap pembeli bro dapat bersabar sedikit masa lagi..ianya masih dalam perjalanan menuju ke negaranya...harap bro dpt beri tahu pembeli bro..tq" and "ok...bro..biar saya periksa dulu.." apa perlu saya buat seterusnye? akaun ada yg dah KO sbb open case n dispute.
Top