Search results

  1. Anas Al Muhammad

    Program PPL Mudahnya Berniaga Online RM3.00 Per Lead

    Salam Hi semua.. Ada sesiapa di sini yang berminat untuk sertai Affiliate jenis Pay Per Lead (PPL) program Mudahnya Berniaga Online oleh Tuan Rahman Basri dengan bayaran komisyen RM3.00 per lead? Sila PM saya & kemudian komen "Saya nak join PPL" di bawah. Saya akan berikan maklumat lanjut...
  2. Anas Al Muhammad

    [Kelas Bisnes Online PERCUMA]

    Salam rakan-rakan WC.. Hari ni saya nak sharing benda ringkas je.Tapi insya Allah bermanfaat. Saya terjumpa satu kelas online PERCUMA formula pantas dan mudah membina Perniagaan Online. ✔ Belajar sistem berniaga produk di internet semudah Step 1, Step 2 dan Step 3! &#10004...
  3. Anas Al Muhammad

    Kisah Kedai Nasik Kukus Pak Abu Ramai Pelanggan!

    Kalau anda seorang usahawan, anda wajib kena tau tentang cara pemasaran ini tak kiralah anda buat bisnes offline mahupun online.. Sebenarnya ramai lagi yang tak tau tentang pemasaran viral walaupun sebenarnya dalam tak sengaja kita pernah lakukan pemasaran jenis ini...
  4. Anas Al Muhammad

    [TIP PERCUMA] Cara Dapatkan Ramai Pelanggan TANPA Perlu Pandai Marketing

    Cara paling cepat untuk berjaya dalam bisnes, tanpa perlu mahir menulis ayat jualan atau marketing adalah, "Positioning". Positioning bukan sekadar tagline bisnes yang catchy dan unik. Positioning adalah membina persepsi yang betul kepada sasaran pelanggan yang kita mahu. ===...
  5. Anas Al Muhammad

    [ 5 Cara Buat Pelanggan Melekat Dengan Iklan Facebook ]

    Assalamualaikum rakan-rakan peniaga online.. Bagaimana menulis ayat iklan yang berpengaruh di Facebook? Salah seorang copywriter terkenal di dunia iaitu Ted Nicholas berkongsi 5 tip copywriting. 5 Tip ini dapat membantu kita menulis ayat iklan yang lebih berpengaruh, dan membuatkan pelanggan...
  6. Anas Al Muhammad

    ##Tukarkan Fans Kepada Pembeli##

    Salam rakan-rakan IM sekalian.Ini adalah sekadar perkongsian pembacaan saya.Harap dapat memberi input kepada rakan-rakan semua. 1- Banyakkan Penggunaan “ANDA" Apabila menulis post atau iklan, kurangkan penggunaan mengenai “saya” iaitu tentang diri kita, dan banyakkan penggunaan...
  7. Anas Al Muhammad

    Hobi..Siapa minat exotic pet?

    Salam semua,lama dah tak sembang kat wc ni..Tetiba rasa nak tanya pula hobi masing-masing..Ada tak yang minat exotic pet?:D
  8. Anas Al Muhammad

    ==== Apa Perlu Buat Kalau Iklan FB Ads Tak Berjalan ?====

    Ini juga dari pengalaman dan pengetahuan yang saya ada..Banyak lagi tips anda boleh dapat dari Otai.. So..Boleh guna 3 cara..Mungkin otai lain boleh suggest lagi.. 1.Naikkan Bid ✔ Jangan naikkan bid terlalu tinggi terus kalau tak yakin iklan anda berkesan atau tidak...
  9. Anas Al Muhammad

    Tips LIKE ADS

    Jika anda buat iklan tarik LIKE guna FB Ads yang disasarkan kepada newsfeed dekstop audiens (orang lihat iklan hanya di newsfeed desktop), beberapa tips di bawah boleh diikuti. 1) Gunakan gambar yang relevan dengan fanpage/bisnes anda. Kalau gambar anda unik (lain dari biasa orang guna...
  10. Anas Al Muhammad

    4 Perkara Utama Untuk Page Post Ads

    Assalamualaikum..Lama tak berkongsi kat wc..Harini saya nak kongsi untuk tentang fb ads..hehe Ini dari pengalaman dan pengetahuan saya..Segala salah silap sila perbetulkan..Otai-otai boleh tambahkan apa yang patut.. :D So,4 perkara utama ni yang paling utama dan penting jika anda buat iklan...
  11. Anas Al Muhammad

    ##Ebook Affiliate PERCUMA##

    Salam,hai guys..Apa khabar?hehe :x Saje nak share ebook percuma untuk sahabat-sahabat wc.. Klik link dibawah untuk download,tak kena isi pape pun ek.. :D Lepas download sila komen "dah download"..Nak tau berapa ramai yang minat dan download.. www.rahsiatariktrafik.com/AffNewbie.pdf
  12. Anas Al Muhammad

    [## Review Ebook Panduan Like Cara Pro ##]

    Kredit kepada page Review Produk Dan Servis IM Malaysia. Ebook Panduan LIke Cara Pro adalah panduan yang membongkarkan cara anda naikkan like targeted fanpage anda menggunakan fb ads tanpa apa-apa software atau aplikasi... Panduan ini juga boleh digunakan untuk market...
  13. Anas Al Muhammad

    Minta Tolong Pada Sesiapa Dah Beli Boleh Review DVD Simple Tapi Power?

    Salam,saya cuma nak minta tolong pada yang dah beli DVD Simple Tapi Power oleh Sifi Faisal untuk review pandangan dan modul yang diajar.Dan pada sesiapa yang dah dapat result dari DVD ni pun sangat dialu-alukan..Nak tahu pembelajaran dia untuk online ke offline ke atau apa2 jelah.. hehe :D...
  14. Anas Al Muhammad

    [Tips Bisnes] Laman Web Hodoh

    Kita seharusnya faham bahawa konsep perniagaan di internet dan perniagaan fizikal tidak terlalu banyak bezanya. Jika perniagaan fizikal memerlukan bangunan atau ruang kedai untuk berniaga, perniagaan internet pula memerlukan laman web untuk mempamerkan produk. Cuba bayangkan situasi ini...
  15. Anas Al Muhammad

    Ramai yang tak perasan..Membeli sambil membantu atau bersedekah tanpa keluar duit..

    Ok ini ramai tak perasan,sebenarnya kita boleh membantu atau ‪bersedekah‬ sambil membeli... Macam mana? Contoh anda mahu beli produk pakar affiliate dari Tuan Zamri Nanyan,anda cari link affiliate sesiapa saja dan beli melaluinya.. Automatik tuan punya link affiliate dapat...
  16. Anas Al Muhammad

    #[3 perkara yang perlu seorang affiliate ada untuk menjana pendapatan.]#

    Walaupun ia nampak mudah, seorang affiliate perlu periksa sama ada dia memiliki 3 perkara berikut sebelum boleh bermula menjana pendapatan melalui affiliate. Pertama: Produk untuk di promosikan. Tiada produk, tiada komisyen. Tiada komisyen, tiadalah wang. Perkara pertama yang perlu...
  17. Anas Al Muhammad

    [##Kepentingan Mentor Untuk Kejayaan Anda##]

    Salam sejahtera semua hohoho.... >:D< Saja nak share sikit tentang kepentingan mentor dalam kejayaan. Sekiranya anda baru sahaja menceburkan diri dalam bidang keusahawanan Internet,anda memerlukan tunjuk ajar bagaimana untuk menjadi seorang usahawan Internet yang berjaya...
  18. Anas Al Muhammad

    **[3 teknik untuk cari idea tajuk ebook ]**

    Ebook di tulis untuk menyelesaikan masalah orang ramai. Orang ramai membeli ebook di sebabkan mereka mahukan maklumat yang ada di dalam ebook tersebut. Sebenarnya, anda boleh tulis apa sahaja yang anda mahu kemudian anda hanya perlu menjualnya kepada mereka yang memerlukannya...
  19. Anas Al Muhammad

    ##Tips Mencari Idea Untuk Menulis##

    Tengahari ni saya nak kongsi sikit tips dapatkan idea untuk menulis.. Ramai orang terutama blogger mempunyai masalah ini,dan ia adalah masalah yang utama bagi sesetengah orang.. Ia boleh membunuh niat seseorang untuk ber blogging.. Berikut bahan yang boleh anda jadikan rujukan untuk...
  20. Anas Al Muhammad

    >> LAGI Rahsia Bisnes Orang Cina <<

    Tadi saya bersama kawan pergi kedai barang-barang mancing.. Nak beli umpan la..Kedai cina je ada jual barang mancing.. Tetiba dia keluarkan banyak pilihan sampai rambang mata tak tau mana satu nak beli..Saya tanya tauke,mana satu yang bagus untuk tasik kan..Dia cakap semua boleh...
Top