Search results

  1. malbiz

    WTS LLLL dan NLL serta domain lain untuk dijual

    assalamualaikum, saya ada beberapa domain untuk dijual. LLLL CWUZ dot COM RM200.00 DKIQ dot COM RM150.00 KQOI dot COM RM150.00 beli 2,3 domain harga boleh runding.. NLL 4MY dot ORG RM150.00 ext.info ebays dot info RM30.00 ->> boleh tengok whois ext yang sudah reg. untuk lain-lain...
  2. malbiz

    EBAY B$CL$K Tips, Trick, Guide, Learning Success Kelawar Hitam

    Assalamualaikum dan Salam Theme baru WC :)). Aku buka thread nie bukannlah nak menunjuk-nunjuk pada korang tapi thread nie aku nak selitkan teknik aku secara percuma dan tidak berbayarl dan juga mungkin aku selitkan sedikit barangan hot untuk korang hehehe b. aku terfikir nak jual ebook...
  3. malbiz

    JANGAN Sombong dan JANGAN Lupa Daratan (**READ**)

    Pagi ini aku baca email, rasanya macam tak sedap hati pulak kalau tak post kat sini. Bagi aku email ini memang perlu aku salurkan ke forum ini untuk renungan dan AMALAN kita bersama ini keratan email tu: baca sampai habis keratan dibawah, kalau sekiranya berguna kepada anda JUST SAY...
  4. malbiz

    FIFA WORLD CUP 2010 SOUTH AFRICA **Korang VoTE Siapa** DEMAM BOLA

    Assalamualaikum, Weii 11 JUN START World CUP Korang VOTE TEAM APa?.. GUA Punya TEAM Argentina Siapa follow aku huhuhuhu
  5. malbiz

    Join Fan Facebook terbaru saya...

    Hi, Saya baru sahaja register facebook.. kelakar atau tidak :D. walaupun saya dah lama dalam bidang IT tetapi baru sahaja reg facebook hehehehehe... So apa lagi, jom Fan.. mungkin satu hari nanti kita boleh caling-caling bisnes huhuhuhu MY Personal FACEBOOK
  6. malbiz

    [WTB] SAYA Perlukan Rebet Pembelian REFERER X 5.0 Berikan OFFER ANDA

    Assalamualaikum, saya nak beli Referer X 5.0 harga asal $67 Sila offer kepada saya harga discount pembelian daripada link anda. kalau mahal tak payah hehehe.. aku nak yang murah-murah sahaja hehehe Thanks.
  7. malbiz

    Problem paypal bincang sini

    Aku dah kena email rasmi dari paypal macam nie pada asalnya akaun aku kena limited so bila aku proof semuanya paypal email kat aku. INI EMAIL PERTAMA AKU -- tajuk "PayPal appeal denied" Kemudian tu bila aku email dekat paypal tanya pasal akaun limited aku di balas balik email seperti dibawah...
  8. malbiz

    Jaga jaga link affiliate virus hohohoho kav 2010

    Saya bukanlah ingin melenyapkan periuk nasi seseorang tetapi apa yang ingin saya cakapkan disini adalah mengenai link affilite yang saya cuba klik dekat signature warga WC nie.. tak tahula sama ada pc saya yang rosak atau pun tidak... tapi anivirus yang saya gunakan adalah antivirus kaspersky...
  9. malbiz

    Senarai link Ebay Market Research

    Dihari jumaat ini aku nah share link yang aku biasa guna pakai untuk research barangan. Ini senarai link untuk korang boleh gunakan sebagai research dalam Ebay sama ada item/product/barangan fizikal ataupun barang dropship. ** INI SAHAJA ilmu yang aku ada maklumlah masih newbie, kalau ada...
  10. malbiz

    Hari ini aku angin dengan buyer Malaysia

    Huuu.. hari ini aku angin dengan seorang buyer malaysia.. barang aku dah hantar rasanya barang tu dah sampai dekat dia..pastu boleh pulak dia open case dekat paypal minta refund balik huhuhuhu dan alasan barang tak sampai-sampai lagi.. Angin-angin-angin...
  11. malbiz

    compiusss dengan add paypal account dalam ebay

    kawan-kawan nak tanya, boleh atau tidak sekiranya account paypal yang telah kita add dalam satu akaun ebay kita gunakannya kepada akaun kedua atau ketiga. ###untuk makluman akaun pertama ebay dah kena suspen sesiapa yang pernah mengalaminya harap dapat kongsi sama
  12. malbiz

    Saya banyak belajar di WangCyber

    Sebenarnya tujuan aku buat thread ini untuk memberikan semangat kepada diri aku sendiri dan juga mungkin kepada orang lain. apa yang ingin aku katakan disini ialah sebenarnya aku ingin mengucapkan berbanyak terima kasih kepada orang-orang lama WC dan juga para otai-otai yang telah membuka...
  13. malbiz

    hold on payment.. macam mana nak clear kan

    salam kawan-kawan, sesiapa yang pernah kena hold on payment nie. aku dah 4 kali msg buyer tu tetapi tak nak bagi feedback. so payment dalam paypal aku masih hold on. ada sesiapa yang pernah mengalami ke
  14. malbiz

    Alternatives to Ebay -Auction Site-

    Ini link auction site sekiranya anda sudah boring untuk menjual barangan di ebay. pulun jangan tak pulun.. http://www.chinavasion.com/ebay_alternatives.html
  15. malbiz

    VCC VS EBAY Market Research http://www.hammertap.com/

    Hari ini aku nak kongsi kepada korang mengenai tips cara nak buat Market research guna VCC, oleh kerana aku merupakan budak baru dalam ebay so mungkin pengalaman aku ini berkemungkinan ada yang pernah lakukan. Hampir dikalangan kita yang telah menjual product di ebay lebih dari 20 list tetapi...
  16. malbiz

    Duit Paypal boleh dikeluarkan di bank Malaysia OKTOBER INI.

    update 4 november 2009 OK HARI INI AKU DAPAT PAYMENT DARI MYBANK HOHOHOHOHO JAN JELES... INI SCREEN SHOOT AKU KELUARKAN MONEY DARI PAYPAL KE MAYBANK AKU INI SCREEN SHOOT AKU DAPAT PAYMENT DARI MAYBANK AKU PENGUMUMAN!!!! NO INTEREST DARI MAYBANK DAN NO KENA PAU DARI MAYBANK...
  17. malbiz

    Perhatian kepada Penjual Ebay, Lelong dan Tokey. Mesti mahu tahu Product ini.

    Ketahui Rahsia Wholesale dan Dropship. melalui Rahsia Directory Supplier yang boleh dipercayai dan tanpa mempunyai risiko ketika anda melakukan perniagaan di internet sama ada di Ebay. Lelong dan melalui Laman Auction Site luar negara yang lain. Harga Jualan Directory ini adalah $5.00...
  18. malbiz

    Pertolongan untuk i offer

    Ada sesiapa yang familiar dengan i offer? saya dah bayar pre-pay melalui paypal $20 tetapi masih tak dapat untuk list item..
  19. malbiz

    server baru google

    apa pendapat korang mengenai server baru google nie http://www2.sandbox.google.com/
  20. malbiz

    admin

    bro saya sudah bayar untuk post wts tapi post belum publish :-)
Top