Search results

  1. 21UmaR

    SURVEY - Guna GetResponse Secara Percuma.

    Salam, ada sapa2 yang berminat untuk bina list guna Autoresponder GetResponse tak? saya ingat nak buat tutorial cara nak guna autoresponder premium ni secara percuma. Tutorial ni meliputi: 1. Cara nak guna akaun GetResponse secara percuma. (bukan untuk bulan pertama je, tapi untuk...
  2. 21UmaR

    kupon godaddy - jom ambil peluang berflippa!

    salam semua. rasanya dah lama saya xpost ape2 kat forum ni. hari ni saya nk kongsikan kupon godaddy $0.99. 1 domain .com harga cuma $0.99. saya dah rembat 3 tadi, cuma $3.51 jer untuk 3 domain .com promosi terhad untuk 3 domain shj per customer. bayaran menggunakan credit card.xboleh...
  3. 21UmaR

    buat 5 artikel bm ringkas + bergambar..

    salam warga wc.. saya nak upah sape2 yg boleh tulis 5 artikel bm, yg ringkas, tapi bergambar dan santai untuk dibaca. upah RM 20. senag jer nk buatv ratikel, tapi saya tak sempat nak buat. sumber Artikel boleh ambil dari internet, then anda buat ayat yang santai, ringkas dan menarik...
  4. 21UmaR

    Sape tau camne nak buat store ni?

    salam wc, tumpang tanya cket ni.. sape tau camne nak buat site macam ni? [+] LINk setiap kali payment, dia process yang kita pilih jer.. lepas tu, kalo kita nak tukar owner store, dia boleh edit utk akaun paypal bagi pembayaran. tapi link selepas pembayaran tu still ke acces...
  5. 21UmaR

    ;;;;"""""Bonus Khas Usahawan Affiliate'''''';;;;;;[[[TERBAIK!!!!]]]]

    Salam sejahtera WC. Sempena pelancaran Usahawan Affiliate, saya ingin menawarkan bonus berikut. MODUL 1 - MATLAMAT USAHAWAN MODUL 2 - TIPS KEUSAHAWAN MODUL 3- USAHAWAN ONLINE MODUL BONUS - HOT NICHE -sesuai untuk bisnes online dan offline dan juga strategi emel oleh saudara...
  6. 21UmaR

    sape-sape tau blog, forum, fanpage islamik?

    salam warga WC. nak tanya cket ni. ada ke yang tahu ttg blog, forum, fanpage yang islamik? nak promote produk islamik. kalau ada sape2 yang tau, mintak tolong post url dengan kos pengiklanan yer. thannx.. :)
  7. 21UmaR

    Minta bantuan WC..=== Agak2 korang minat tak nak promote ebook ni?

    Assalamu'alaikum WC. Menjelang Ramadhan bakal tiba, saya ingat nak sebarkan ebook (kitab terjemahan) percuma bertajuk 'Risalah Ramadhan' karya Syeikh Abdullah Bin Jarullah bin Ibrahim AlJarullah. Saya ingat nak buat PPL untuk sebarkan kitab terjemahan dalam bentuk ebook ni. Agak2...
  8. 21UmaR

    Nak beli Lubuk Rahsia Dropship. sape ada bonus?

    Salam wc. saya mencari bonus terbaik untuk membuat pembelian lubuk rahsia dropship oleh saudara najib. siapa yang ada bonus yang nak ditawarkan, PM me plz.. sebarang bonus termasuk rebet adalah dialu-alukan. :) tq
  9. 21UmaR

    >>>>>Bonus KEBABO0OM untuk Kuasa Flippa<<<<<<<10 orang sahaja!!!

    Kuasa Flippa merupakan blueprint sebenar seorang newbie buat duit di Flippa. Flippa merupakan lubuk duit yang belum digali sepenuhnya oleh IM tempatan. Jadi inilah peluang anda!! Bagi saya, produk ini merupakan produk 'wajib' yang anda perlu miliki jika ingin merasa USD. Panduan lengkap...
  10. 21UmaR

    sape tahu tentang program ni?

    salam wc. Nk tanya sape2 yang tau tentang website ni. http://pendapatanpanas.com tak tau nak teka apa program dia. mintak sape2 yg tahu shrekan dekat cni. thanks.
  11. 21UmaR

    cara letak 'www' dekat website

    1stly, maaf mod kalau thread gni dah ada. sy cari xjumpa-jumpa.. soklannya, camne nk letak 'www' dekat website kita? website sy guna static HTML (bukan wordpress).. sy ada terbaca tentang menggunakan file .htc sape2 blh bg details tak step dia? tq byk...
  12. 21UmaR

    >>>>>> LIMITED!! Buka sebelum terlambat! <<<<<<<

    PERHATIAN : Produk ini hanya sesuai untuk orang yang ingin menjana wang tambahan SAHAJA!! Baiklah, straight to the point, saya perkenalkan produk terbaru saya: 87 + 10 Hot Niche, Lubuk Wang Online & Offline. Ebook ini akan mendedahkan 87 + 10 niche hangat, yang belum dioptimumkan...
  13. 21UmaR

    sape boleh buat website simple gni?

    sape yg boleh buat website gni? http://zironline.com/aboutus.html sape yg boleh buat, sila pm harga anda. saya sendiri pun boleh buat, tapi xder masa nk buat. :P byk benda yg nk kena run, so mintak sape yg boleh, pm kan harga anda secepat mungkin. tq.
  14. 21UmaR

    tolong!cara daftar perniagaan secara online..

    Assalamua'laikum wc.. sy nk mintak tlg cket.. ada sape2 tahu camne nk daftar syarikat secara online x? kalo boleh, bgtahu step by step. senang nk follow.. sy ada jumpa panduan, tapi macam dah lama jer. yg saya tahu, kena daftar kat sini...
  15. 21UmaR

    >>>>>>>>>>>>>>[baru!] teknik upsales affiliates<<<<<<<<<<<<

    Salam ramadhan buat semua warga wc. Sempena kemeriahan affiliate, saya mempersembahkan.. Berminat? Klik sini p/s : ni teknik simple camne nak tingkatkan klik pada link affiliate anda, dan seterusnya menggandakan jualan. p/p/s : teknik ni saya gunakan untuk promote produk...
  16. 21UmaR

    Bonus TERBAIK untuk Pakar Ebook [BUKA SEKARANG]!

    Assalamua'laikum WC. Sempena pelancaran pakar ebook, saya menawarkan bonus terbaik untuk anda miliki. Memperkenalkan : LAGI (KLIK LA ) BERMINAT? Dapatkan dari link ini [+] http://www.pakarebook.com/index.php?ref=process Anda bakal mendapat bonus terbaik...
  17. 21UmaR

    >>>>> PRA-PELANCARAN!! Rahsia Mudah Kuasai Pasaran. Review Copy Available <<<<<

    &#9733;&#9733;&#9733; >>>>> PRA-PELANCARAN!! Rahsia Mudah Kuasai Pasaran. Review Copy Available <<<<< &#9733;&#9733;&#9733; Assalamu'alaikum dan salam sejahtera warga WC. Di kesempatan ini, saya ingin memaklumkan bahawa saya akan melancarkan produk terbaru saya tidak lama lagi. Jom lihat...
  18. 21UmaR

    <<<<<<<TERBARU>>>>>!!Miliki store amazon dengan beberapa klik!!

    Assalamua'laikum wc, Kali ini saya nak share cket peluang untuk buat duit dengan amazon. Amazon dah melancarkan program terbarunya, iaitu aStore. Apa benda aStore ni? So, sape2 yg berminat nak memiliki store amazon, dan nak buat duit dollar, blhla register kat sini ->...
  19. 21UmaR

    Tawaran Belian Terhebat !!! Anda lepaskan, RUGI!!

    Salam semua WC, Sempena pelancaran produk terbaru Saudara Razif, saya sediakan bonus terhebat, dan tak pernah di tawarkan oleh orang lain. Nak tahu apa dia? KLIK DISINI!!! .
  20. 21UmaR

    Tawaran Rebat Trafficwave 100% !!!

    Salam warga WC. Pastinya anda bersetuju jika saya katakan, pendapatan terbaik ialah pendapatan pasif ataupun recurring income. Salah satu cara mendapat pendapatan pasif ialah dengan cara mempromosikan produk yang mempunyai bayaran bulanan, dengan itu anda juga akan mendapat komisen bulanan...
Top