Search results

  1. R

    PTC yang terhangat sekarang, bukti ada...

    PTC ni orange kata admin dia penipu, ramai tak dpt payment.
  2. R

    PTC yang terhangat sekarang, bukti ada...

    Dua dua tapi lagi byk bayar sebab bayar nanti dapat balik dgn income.
  3. R

    PTC yang terhangat sekarang, bukti ada...

    Sikit je, 111. Nanti nak tambah lagi.
  4. R

    PTC yang terhangat sekarang, bukti ada...

    Manual tapi dlm 2 hari dah dpt.
  5. R

    PTC yang terhangat sekarang, bukti ada...

    Memanglah byk PTC ni baru lagi, ramai orang belum join sebab tu senang dapat referral. Lagi satu renting referral dapat tambah income.
  6. R

    PTC yang terhangat sekarang, bukti ada...

    Ya, admin ni kawan cyber saya juga. Selalu juga contact dia.
  7. R

    PTC yang terhangat sekarang, bukti ada...

    Payment ke-4 dah dapat, Alhamdulillah
  8. R

    PTC yang terhangat sekarang, bukti ada...

    Tahniah. Semoga dapat lagi byk
  9. R

    PTC yang terhangat sekarang, bukti ada...

    Ni otai-otai PTC lah ni
  10. R

    PTC yang terhangat sekarang, bukti ada...

    Sistem dia sama mcm neobux. Senang cite website ni tiru neobux. Boleh dapat sehari dalam $0.02 daripada click sendiri. Kalau byk downline byklah income dia. Wang pendahuluan tak payah. Sama mcm neobux
  11. R

    PTC yang terhangat sekarang, bukti ada...

    Payment yang ketiga baru sahaja terima hari ni
  12. R

    PTC yang terhangat sekarang, bukti ada...

    Nama: Vilvin Disahkan oleh: Starfield Technologies, Inc PTC ni baru saya join dalam bulan lepas. Harap-harap PTC dapat bertahan lama seperti PTC yang lain. Kalau nak tunjuk ajar tentang PTC ni boleh saya ajarkan atau joinlah saya dengan click banner di signature saya di post kedua saya. PM...
  13. R

    WTB VCC - sapa ada jual?

    Saya jual vcc yg tak akan expired harga rm50. Kalau berminat atau nak tanya sesuatu boleh add ym saya: [email protected]
  14. R

    Nak beli VCC untuk paypal

    Mahalnya bro rey. Saya jual vcc dan tak akan expired. Harga RM50. Saya pun guna VCC sendiri tak pernah kena limited lagi
  15. R

    Sapa ada jual VCC

    berapa bro rey jual? saya pun jual vcc yg tak expired juga and harga memang berpatutan:D
Top