Search results

  1. nh2

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Banyak acc ebay aku smp utk edit listing.. Add product identifiers to keep your listings competitive Hi dr, We noticed you have 1 listings that are missing product identifiers, like a UPC, EAN or ISBN. If you include product identifiers, your listings will appear on our product details page...
  2. nh2

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Tq bro.. Aku akan cuba call cust. Service ty..
  3. nh2

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Salam.. Nak ty.. Aku ada draw duit paypal ker DC Hong Leong 6/5/12.. Smp skg tak masuk2 lg dlm acc.. Status kat paypal dah lama complete.. Apa sbb yer, saper tau?? Tq
  4. nh2

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Kl Jual aksesori h/pon, agak2 vero jugop ker?? Tq
  5. nh2

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Dah 2bln aku xleh list acc nie.. Sapa tau sbb apa jd gini.. Dan kenapa jd gini??
  6. nh2

    Senarai Vero (Verified Right Owner)

    Dek kerana rayboon, acc pwrseller aku nyaris2 maut. Kena restrict 1bln. Ader niche yg hot lgx yg bleh dkongsi?? Share2 ler bro.. Nanti bg komisen.. heheheh
  7. nh2

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Npknyer ebay dah start mganas plop doh.. Byk brg aku kena remove.. Br jew 2 bln main fizikal dah kena restrict.. Npk gayanyer kena buat AN balik ler.. Msk skit2 xper, janji ada..
  8. nh2

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Aku pun byk acc kena mcm tue.. Xtau nak buat mcm mana dah. Last2 tggl mcm tue jew..
  9. nh2

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Ok, aku dah open case.. Harap2 ilang ler -ve fback tu.. Tq bro..
  10. nh2

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Hangin betul aku hari nie.. Mamat Brazil bg aku -ve fback. Dah ler barang xbyr, komen barang xsampai. Macam mana nak remove fback nie yer??
  11. nh2

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Jual beli setem masih selamat lg ker?? Aku tgk xramai dah pjual setem..
  12. nh2

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Bkn nak bkira bro.. Cuma tkejut jer fee naik mdadak drp biasa. Biasa 100-200 jer sbulan. Nie sampai 6-7ratus.. Tu yg tak tahan tuh.. huhuhu
  13. nh2

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Fuh, macam air fee ebay skrg.. Final Value Fee on Shipping pun ader jgk skg nih. Tak prasan sblm nih, patut ler fee aku naik smcm jer. Mcm mana yer nak kurangkan fee nih??
  14. nh2

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Bila aku clear semua cookies, masa aku nak list brg mesti kena verified (email or phone). Mungkin lama2 ader efect kat acc tu bila selalu kena verified. Ebay blok utk listing..
  15. nh2

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Nak tau.. Boleh ker guna multiple acc tanpa clear cookies, tp guna blainan search engine?? Cth; Acc 1 guna IE Acc 2 guna Firefox Acc 3 guna Google Chrome Otai2 harap membantu.. Newbai lg.. huhuhuhuh
  16. nh2

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Acc ebay aku, bkn mslh kena suspend. Tapi kena limit listing utk verified aper ntah pulak. Tak main vero pong skg nih. Attention! We've noticed some activity on your account, and we need your help in verifying some information. We're sorry for this inconvenience, but while we're working...
  17. nh2

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Aku new seller kat ebay. Slps msk sema DC, kluar ler croos border. Slps aku nxt, kuar benda nih, "Page Not Responding " Dah 2,3 kali aku cuba, benda yg sama jer kuar. Macam mana yer? Otai2 tolong bantu. Tq
  18. nh2

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Lps tuh, apa kesudahannya?? Dapat ker buat listing yg baru?
  19. nh2

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Tp bleh access mcm biasa jer, cuma xleh list jer..
  20. nh2

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Hari nih, biler aku buka jer ebay, nie msg aku dapat.. Attention! We've noticed some activity on your account, and we need your help in verifying some information. We're sorry for this inconvenience, but while we're working things out with you, you'll have limited access to list new items on...
Top