Search results

  1. W

    Jana Duit Free dengan android/Smartphone

    Salam saya ade belajar satu cara baru. Free je tuk buat duit online guna android. setiap hari masuk. sape nk belajar pm saya. xde kena apa2 bayaran. hanya download app dan dapat duit setiap hari
  2. W

    Main game ni dapat duit euro

    meh pakat2 register men game ni dapat duit euro http://www.marketglory.com/strategygame/wantatu
  3. W

    Bantuan adsense di youtube

    salam say ni dah ade akaun adsnse.dqn dh join partner di youtube.dan sudqh diapprove oleh adsense dan youtube untuk letak iklan adsnse di video saya upload persoalan nye nape ye video yang saya upload tu xde adsense ads.sdangkan di vido manager youtube dh bertanda monetize kaler hijou...
  4. W

    Apa bisnes boleh buat dengan modal 7k

    Salam saya d sini nak mohon bantuan otai2 dan sifu semua. saya ada modal dalam 7k. apa bisnes saya boleh buat yg boleh datangkan pendapatan pasif xkira offline atau online,.. modal dikumpul dari ebay...selain daripda ini apa yang saya boleh buat sebagai backup...sebab ebay bnyak update new...
  5. W

    Bantuan post link di youtube

    Salam semua..saya nk bertanya tntang cara kita nk post link di youtube..di bahagian description atau komen ..stiap kli sy nk post je msti dia nek error.tpi saya tgok link biru 2 ade je owg len leh post..nape sya xleh.mnta bntuan sesapa yg bleh berothu..tima kasih
  6. W

    Salam saya nak mohon bantuan dari otai2 semua..bantulah saya.

    Salam semua.saya di sini nak mohon bantuan dan satu share aja dri otai2 dan warga WC semua.. de x site yang tawarkan kalau kita promote url(link website )asal orang klik link website itu dan visit site tu kita dapat duit..secara mudahnya 1 je klik dan visit kita dapat duit walaupon orang 2 x...
  7. W

    nak tanya tentang copy website clickbaNK

    Salam semua mohon bantuan..bru2 ini dalam 1 jam g2..saya de wat copy satu website landing page tuk clickbank.dan sebelum copy link tersebut saya amek d clickbank bahagian promte yg gna id saya lah kan..dan saya telah publishkan site 2..ada beberapa soklan mohon bantuan semua bntu saya yg xpndai...
  8. W

    Yei Usd4 pertama di Fiverr

    Hehe..akhirnya dapat pon order 1st di fiverr...xsia sia dk usha2 gigs yang baru buat dalam seminggu ni..Tapi satu je saya x paham dkat gigs yang dpat tempahan tu sekarang ni ade tulisan express..ntahla apa 2..tapi apa-apa pun sonok sangat dpat 1st order ni..doakan sy trus berjaya ye..hehehe
  9. W

    Faceebook like fan page

    Salam semua..saya nk bertanya boleh x sya jual facebook likes fan page..mohon semua bantu sy yg masih bru ag ni..tima kasih
  10. W

    Clickbank Hop count= Bantuan..Please

    Salam semua..saya de start buat click bank..dan masih xpaham..tpi td saya cek kat repoting hop sy de " Order form Submission Order"=2 dan 'Order Form Submit Order' =1 ..apa masud dia ek.. tolong lah bantu sy yg bru nk blajar merangkak ni...hhuhuhu
  11. W

    Bantuan Dari otai-otai tentang SAP..Duit automatik dengan RM20

    Salam saya nk mohon bantuan dari otai2 semua berkenaan SAp.saya de terbaca boleh jana duit automatik dalam 4 minggu btulkah..pls smua
  12. W

    Approve Webanswers

    Minta tolong senior2 smua ajarkan cara d approve di webanswers....pls bantu saya
  13. W

    Bantual Portal dalam coding Php

    Minta bantuan ak try wat coding dalm portal baru ak.tpi ada masalah dalam coding apabila buat username n password baru tuk id baru.. dia ttap kuar maklumat peribadi pengguna pertama.. bhgian mna silap ya.. minta tlong otai2 smua.. pls...
  14. W

    Malaysia pay per click

    PROGRAM PPC MALAYSIA DAN MMG DE BAYARAN. JOM LA KITA PAKAT JOIN http://www.payperclick.com.my/index.php?ref=wantatu
  15. W

    Ebay Suspend

    Tolong ebay saya kena suspen apa sya nk kena wat ni. ebay minta id card dan address(ni leh bagi. tpi g 1.. dia mnta proof tuk item tu. dia minta bil item. leh x lau saya wat bil item tipu2 je.. tlis nama item tu dan harga dia. Tlong la apa kena wat ni
  16. W

    Tolong saya ebay Payment and shipping

    Salam kepada semua warga WC dan otai2 semua. saya di sini ada 1 poblem berkenaan ebay saya yg wat kepla otak dah berpusing. Saya ada niaga 1 item ni. dan buyer dah buy dan dah bayar semua . CUma sy nak order item ni dari satu laman web. saya dah masukkan alamat dan nma penerima dia. kemudian...
  17. W

    Ebay need help. TOlong Saya sifu-sifu dan otai-otai semua.Pening masalh payment ni

    Salam kepada semua warga WC dan otai2 semua. saya di sini ada 1 poblem berkenaan ebay saya yg wat kepla otak dah berpusing. Saya ada niaga 1 item ni. dan buyer dah buy dan dah bayar semua . CUma sy nak order item ni dari satu laman web. saya dah masukkan alamat dan nma penerima dia. kemudian...
Top