Search results

  1. mohdhilmi.com

    ONE XOX Simkad Penjimatan Berganda ! Pelan Call, Sms, Data Terendah di Pasaran

    1800 SMS PERCUMA sesama One XOX ! Ganjaran Topup Percuma & Tunai (Sahabat One) - User Get User ! Kebanyakan rakyat Malaysia menggunakan Talian Pra bayar mereka untuk membuat panggilan pendek . Mereka hanya membuat panggilan dibawah 30 saat . Kebanyakan Telco mempunyai "charging block" masing...
  2. mohdhilmi.com

    Simpack Salamfone VAsia - NIKMATI 20% RELOAD PERCUMA BERTERUSAN !

    SALAMFONE VASIA merupakan service class terbaru daripada SALAMFONE. APA KELEBIHAN SALAMFONE VASIA? 1. 20% RELOAD PERCUMA setiap kali topup dibuat keluarga dan rakan-rakan yang didaftarkan oleh pengguna (referral based)!! Contoh Si A recommend si B guna Salamfone VAsia, so...
  3. mohdhilmi.com

    Murah ! Harga pc fair.. Kingston 8gb &16gb data traveler 101 g2 usb2.0 flash drive

    alhamdulillah.. stok sudah masuk. esok boleh la start harga pc fair utk pendrive 8gb & 16gb ye. hehe :) KINGSTON 8GB &16GB DATA TRAVELER 101 G2 USB2.0 FLASH DRIVE, DT101. 8GB - RM18.00 16GB - RM30.00 Kalau nak pos, tambah RM6. Pos laju. COD area Seremban ye.. nak beli? sms/wassap...
  4. mohdhilmi.com

    Power Bank 20,000 mAh Dual Portable Mobile Charger RM130!

    Price: RM 130 - Power Bank 20000mAh Portable Dual Port Now 013-7048171 - Mohd Hilmi (call/sms) email : [email protected] Facebook: www.facebook.com/mohdhilmi COD Seremban : RM130 Postage Pos Laju : RM135 Package includes: 1 x 20000mAh USB Power Bank External Battery Charger...
  5. mohdhilmi.com

    Kami menyediakan servis Burn CD atau DVD.

    Kami menyediakan servis Burn CD atau DVD. Servis kami sesuai untuk duplicate CD/DVD: 1. majlis perkahwinan 2. aktiviti di IPT 3. program-program ** tidak menerima servis untuk duplcate barang haram ye ! Anda cuma perlu berikan kami CD atau DVD untuk di burn dan master CD untuk di copy...
  6. mohdhilmi.com

    Power Bank 20,000 mAh Dual Portable Mobile Charger RM150

    Power Bank 20000mAh Portable Dual Port Now At RM 130.00 Only ! 013-7048171 Mohd Hilmi (sms/call) email : [email protected] Facebook Fanpage : http://goo.gl/05XSU COD in Seremban : RM130 Postage via Pos Laju : RM135 Package includes: 1 x 20000mAh USB Power Bank External...
  7. mohdhilmi.com

    THE NEW IPAD 3 16GB RM15XX wifi 4G ready stock !

    Spec : Retina display, with a resolution of 2048×1536, 3.1 million pixels at 264ppi A5X Processor, quad-core graphics 1GB of RAM 5 megapixel iSight camera 1080p video recording Voice dictation, similar to Siri without the questions 3G & 4G LTE connectivity 10 hour battery life, 9 hour...
  8. mohdhilmi.com

    RM10/tahun Unlimited Web Hosting ! UNLIMITED Space & UNLIMITED Bandwidth

    Bismillah, Salam kepada semua warga WC. Saya ingin mengumumkan bahawa saya merupakan ejen berdaftar KajangWeb.Com .. Kesian rakan WC di sini dan juga diri saya apabila owner kajangweb melarikan diri .. saya mohon maaf banyak-banyak kawan. lepas ni sy akan lebih berhati-hati dalam...
  9. mohdhilmi.com

    WTS - Liberty Reserve (LR) . Rate 3.25 - boleh nego, update by week

    Jual LR masih fresh ! rate 3.15 (nego) .. Pm/Call/sms/ 0137048171 TMH Maybank/CIMB only Dont worry. no late transfer LR from me. No scam No scammer. Segar dari ladang Uinvest ! SOLD OUT !! kalau nak esok ada lg - LR ada by week
  10. mohdhilmi.com

    9 Power Untuk Semua Jenis Kenderaan

    Brand new item. Original product from Indonesia. Can be use for all type of motorcycle like LC 135, 125Z, Lagenda, Belang, FZ 150, CBR, GSX, Demak, NINJA 250, ER6N, Versys and others. Simple installation, just connect to your vehicle plug cable. KELEBIHAN 9power : >>tahan lama...
  11. mohdhilmi.com

    Tshirt Limited Liga Super Malaysia !

    Tshirt Limited Liga Super Malaysia ! *kami menerima 100 tempahan terawal dulu.. Kasi layan gambar dulu ye :) Ok, ni pulak untuk size.. pilih ikut kesesuaian anda :) Jenis tshirt : Cotton 100% 180gm Tarikh tshirt mula dipos : 8 Julai 2012 (Akan sampai dalam masa 2-3 hari bekerja) Kos...
  12. mohdhilmi.com

    Talking Hamster ! Comel ni... Hamster robot ikut apa kita cakap..

    UPDATE (20/11/2012) !!! "Tak sangka wujud juga mainan macam ni kat dunia ni ek..kalau dapat kat budak2 ni konfem tak lepas ni.." "Seronok juga main dengan Hamster Comel ni.. Asyik ikut orang cakap jer.. hahaha" Apa yang menarik tentang produk ini:- 1) Ianya adalah seekor...
  13. mohdhilmi.com

    [tempahan] Simkad Prepaid Clixster ! Percuma Panggilan dan Internet Tanpa Had

    HARGA ?? RM8.90 (SIMKAD) + RM4.00 (POS) ... kalau nak COD di kawasan Seremban dan Tangkak untuk penerangan, boleh layari laman web saya (masih dalam pembikinan) >> http://clixster2u.com/ untuk soalan lazim, boleh baca di sini >> http://clixster2u.com/soalan-lazim.php Saya Mohd Hilmi adalah...
  14. mohdhilmi.com

    Homestay at Ledang,Johor for muslim (RM100 - 1hari 1malam)

    Homestay Muslim untuk majlis perkhawinan,konvo,membeli belah dll. sewa harian. Muslim sahaja. layan gambar jap.. RM100 sehari semalam , (isnin-ahad) Ruang tamu berperabut. 3 bilik tidur 2 bilik air # sabun,berus/ubat gigi setiap bilik air. TV penapis air dan peralatan dapur...
  15. mohdhilmi.com

    [urgent] sape2 ada blogspot..

    [urgent] sape2 ada blogspot.. saya tak nak cite panjang, cuma ikut saja arahan di bawah ini. saya nk cite pon, tak tahu apa yang berlaku. 1) sila taip URL anda dengan lengkap. 2) kemudian buangkan huruf 'b' di huruf blogspot. contoh : web-anda.blogspot >>> web-anda.logspot.com...
  16. mohdhilmi.com

    WTH - sape tau edit2 CMS dolphin

    salam semua. saya ingin meng-upah sesiapa yang tau nak edit theme CMS dolphin untuk salah satu web sosial saya. Jika anda rasa anda tau, PM saya ye :)
  17. mohdhilmi.com

    Game group terbaik untuk pertandingan di IPT

    assalamualaikum.. Baru-baru ini saya telah diminta oleh Pengarah IPT untuk menjalankan karnival TeknoPen (teknologi pendidikan) di kampus selaku JPP. antara aktiviti yang saya jalankan ialah kelas blogging asas dan tournament game. untuk kelas blogging tiada masalah, cuma tournament game...
  18. mohdhilmi.com

    paypal - update expired credit card., mcm mana ye?

    salam semua. paypal sy kena update credit card. dulu sy pakai vcc, sy lupe dh maklumat yg paypal nk. so mcm mana ek? ada detail kt bawah ni sy tnjuk..
  19. mohdhilmi.com

    Hosting PlanHoster.com bermasalah?

    salam,, minta maaf kepada owner PlanHoster.com, saya terpaksa buka pertanyaan kepada ahli WC untuk mendapatkan penjelasan. mana tau ada ahli WC yang rapat dengan kamu, boleh tolong sampaikan perkara ini. Saya telah membuat bayaran RM250.00 untuk renew hosting WHM saya. Yang di dalam tu...
  20. mohdhilmi.com

    Pakej Internet Untuk Pelajar! Streamyx CoolUniPack

    mari !! kepada student IPT ! mari baca ini. tawaran menarik! sebar-sebarkan lah ye.. http://www.mohdhilmi.com/usahawan-internet/pakej-internet-untuk-pelajar-internet-belanjawan-perdana-menteri-streamyx-coolunipack/.html
Top