Search results

  1. Abu Hanis

    [ Hanya di Kelantan ] JPJ Panji Kota Bharu

    Assalamu'alaikum... Hari ini saya pergi ke JPJ Panji, Kota Bharu utk memperbaharui lesen memandu isteri saya. 7.50 pagi : Mengambil nombor giliran (no 1006) org ke-6 8.00 pagi : Terdengar pengumuman di pembesar suara meminta semua mengaminkan doa. Antara isi utama doa tersebut...
  2. Abu Hanis

    [Piala Malaysia] Kekuatan Pasukan Kelantan

    Juara Piala MAlaysia 2010 Sesiapa yg nak komen tentang kekuatan pasukan Kelantan The Red Warrior dipersilakan... :D p.s: Sotong tu saja2 jah bg HOT sikit...hehehe :D
  3. Abu Hanis

    [Abu Hanis] Koleksi ucapan Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak

    ===================================== Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak 1431 H ===================================== Assalamu'alaikum... Seperti tajuk di atas. Saya mula dahulu: Syahdu alunan kalimah berlagu Puji-pujian untukMu Illahi Setelah setahun masa berlalu Ramadhan dinanti...
  4. Abu Hanis

    [Abu Hanis] Iklan banner WAJIB dihentikan

    Assalamu'alaikum... Survey : Mana yang lebih berkesan, iklan banner atau WTS Tujuan : Mungkin dapat membantu shuth membuat keputusan sama ada iklan banner patut diteruskan atau tidak. Harap pembeli ebook atau pengguna perkhidmatan dpt memberi jawapan yang jujur. [1] Membeli daripada...
  5. Abu Hanis

    Allah terima doa rakyat KELANTAN

    Assalamu'alaikum... Saya nak dengar berita daripada rakan2 yg tinggal di KELANTAN. Pagi tadi ada sholat istisqa' di Padang Perdana. Iaitu sholat mohon turun hujan. Saya ingin memberitakan ttg hujan di kawasan saya Pasir Tumboh. Sbb saya tinggal di pasir tumboh :D Alhamdulillah... Pkl 11...
  6. Abu Hanis

    [Abu Hanis] TaPAK = Takaful Pengiat Adsense Kelantan |Pendapatan adsense, duit dari|

    ==================== UPDATE : 26 Ogos 2010 ==================== Insya-Allah Bengkel 3 : 25 September 2010, 8.30 pagi Wisma Pondok Pasir Tumboh Pembentangan Hasil Kerja ============================================= Bengkel Kedua : 21 Ogos 2010 <<< DONE...
  7. Abu Hanis

    [Abu Hanis] TaPAK = Takaful Pengiat Adsense Kelantan |Pendapatan adsense, duit dari,

    Maaf thread ini berpindah ke http://www.wangcyber.com/forum/survey-and-poll/26673-abu-hanis-tapak-takaful-pengiat-adsense-kelantan-pendapatan-adsense-duit-dari.html#post491372 ============================================ TaPAK = Takaful Pengiat Adsense Kelantan "Anda seolah-olah mempunyai...
  8. Abu Hanis

    Doa dan Sholat Hajat untuk saudara INSPIRATION

    Assalamu'alaikum... Kelmarin saya menerima PM daripada saudara Inspiration... Oleh itu, saya berharap semua warga WC mendoakan beliau agar pembedahan tersebut berjalan dengan lancar. Kepada muslimin dan muslimat saya berharap dapat meluangkan masa bersholat hajat untuk kelancaran...
  9. Abu Hanis

    [Abu Hanis] Apa yg anda perlu tahu tentang YSM

    Update : 9 JAn 2010 Date line, submission date utk tugasan yg saya beri: Tugasan 1 submission date = 2 Jan 2010 <<< TAMAT Tugasan 2 submission date = 4 Jan 2010 <<< TAMAT Tugasan 3 submission date = 6 Jan 2010 <<< TAMAT Tugasan 4 submission date = 8 Jan 2010 <<< TAMAT Selepas 10...
  10. Abu Hanis

    [WU] RATE TAK SAMA, Mana bank pilihan anda

    Assalamu'alaikum... Kelmarin saya ambik duit adsense di CIMB Kota Bharu... rate $1usd = RM 3.54 Kebetulan petangnya plak berbual2 dgn fid, fid ambik di BSN Lundang... rate $1usd = RM 3.45 Oleh kerana terdapat perbezaan, maka saya buka thread ini utk membuat semakan dgn anda semua adakah...
  11. Abu Hanis

    Anda sudah dapat PIN Adsense?

    Assalamu'alaikum... Saya perhatikan adsense masih menjadi salah satu pilihan daripada byk2 program jana wang online... Saya ingin membuat survey berkenaan dgn bilangan warga wangcyber yg terlibat dengan program adsense tetapi belum mendapat PIN lagi dan juga yang earnings adsense belum mencecah...
  12. Abu Hanis

    [Yang ditunggu-tunggu] WWW 1 Cantik tak ?

    Assalamu'alaikum... Saya nak bertanya, ada sesiapa tahu? 1] Bilakah plat kenderaan wilayah WWW dijangka akan keluar? Saya taklah "gila" nombor kereta :) tapi WWW ni sinonim dgn internet... nampak cantik je... 2] Berapa agaknya harga WWW 1? pssst: kereta pinjam semua tu... tak habis bayar...
  13. Abu Hanis

    ::: WC300 jadi senior member :::

    Assalamu'alaikum... Ada sesiapa tahu... Status saya daripada WC300 kepada Senior member... Setahu saya sepatutnya bertukar ke WC Premium... Ada sesiapa mengalami perkara yg sama? p.s: quota PM saya pun dah jadi 50 :( p.p.s: mungkin admin tak perasan atau terlepas pandang :)
  14. Abu Hanis

    *** PEEL ADS - Anda letak dlm blogs/website anda ? ***

    Assalamu'alaikum... Sedikit survey... Adakah anda menggunakan PEEL ADS di blogs/websites anda? 1] Ya, sudah guna lebih dp 2 tahun 2] Ya, sudah guna lebih dp 1 tahun 3] Ya, baru guna bbrp bulan 4] Ya, baru seminggu 5] Ya, baru sehari 6] Nak guna, tapi tak tahu cara 7] Tidak guna...
  15. Abu Hanis

    [[ Minta Tolong ]] Saya tak boleh letak image dlm signature

    Assalamu'alaikum... Saya ada sedikit kemusykilan... Kenapa dlm User CP > edit signature saya tertulis seperti berikut: Can Upload image for signature No No wonder dp dulu saya tak boeh upload image di signature saya tu... :( Ada sesiapa boleh tolong? ??? TQ
  16. Abu Hanis

    Kerana pulut santan binasa

    Assalamu'alaikum... Alhamdulillah... Kebelakangan ini, dlm 3-4 bulan... saya nampak perkembangan positif di WC. Ramai newbie yg muncul dan memainkan peranan yg aktif dari segi membuat post, reply post dan sebagainya... Walau bagaimana pun, ada sedikit pandangan saya terhadap beberapa istilah...
  17. Abu Hanis

    Tragedi OKTOBER

    Assalamu'alaikum...selamat pagi... Alhamdulillah...genap setahun saya menyertai WC... Saya join bulan OCT 2007... Rasanya terlalu byk yg saya dapat... ilmu dapat... kawan dapat... fulus pun dapat he he he... Selama setahun ni saya asyik menerima je... Sempena setahun penyertaan saya dlm...
  18. Abu Hanis

    nik2121

    Assalamu'alaikum... Kepada rakan2 WC... Saya ingin meminta bantuan daripada anda semua... Bagaimana utk menghubungi nik2121? Tujuan: untuk menyelesaikan masalah domain dan hosting saya. Apa yg telah saya buat untuk menghubunginya? 1] Sudah PM 2] Sudah email Diharap rakan2 yang...
Top