Search results

  1. lanchini

    [JWA2.5] tawaran meleleh dari lanchini

    Salam buat rakan2 WC. Saya pasti ramai yang dah tahu mengenai kemunculan semula JWA dengan versi 2. http://www.jana-wang-adsense2u.com Ekslusif untuk warga WC dan juga subscriber Konspirasi Adsense, saya dengan berbesar hati ingin menawarkan seperti yang ada kat bawah ni ; 1 - Tawaran...
  2. lanchini

    IDEA, mengapa kau TAK SETIA

    Itulah dialog pertama dalam iklan TM office in a box. Dalam iklan tu dikisahkan yang si IDEA ni meninggalkan kekasihnya kerana dijodohkan dengan USAHAWAN BERJAYA. Kini, bekas kekasih tu cuba mendapatkan kembali IDEA, tp IDEA menolaknya kerana bahagia dengan USAHAWAN BERJAYA. Bila dengar...
  3. lanchini

    [Website Hilang!] Camana nak bayar peserta affiliate?

    Salam buat warga WC, Saya nak mintak pandangan dan cadangan dari rakan-rakan WC mengenai masalah yang saya hadapi ni.. Begini, beberapa bulan lepas saya telah melancarkan sebuah website jualan untuk produk ebook percuma saya. Saya turut melancarkan program affiliate PPL. Saya telah...
  4. lanchini

    [HOT] JWA versi 2.5 bakal muncul!

    Salam, Berita baik buat peminat Adsense. Harini bila saya bukak email, dapat satu email dari sifu Adsense yang dah lama meng'hilangkan' diri iaitu bro Nawar. Dalam email tu, bro Nawar beritahu mengenai versi update 6 modul adsense yang telah dilancarkan. Dan yang lebih menariknya...
  5. lanchini

    Arghh, Aku Dah Bosan Buat Duit, Helppp!

    Salam buat rakan-rakan sekalian, Saya ingin menjemput anda semua, yang mungkin sudah kepenatan dan kebosanan membaca ebook dan panduan buat duit untuk berehat seketika. Apa kata anda rehatkan minda anda dengan buku-buku keagamaan, peningkatan diri dan motivasi pulak. Saya ingin menjemput anda...
  6. lanchini

    Para OTAI tinggalkan WC?

    Salam, Saya meminta maaf kalau tajuk ni dah pernah dibincangkan dulu. Tapi saya tergerak hati utk buat thread ni selepas terbaca satu kenyataan di thread WC yang mengatakan kini semakin ramai otai (atau orang lama) WC yang dah angkat kaki dari WC. Sebelum ni pun, saya pernah chat dengan...
  7. lanchini

    [Pasal PDF] Macamana nak buat anchor link guna primopdf

    Salam, Dulu saya guni fungsi yang ada pada word 2007 untuk tukar format dari word ke pdf. Tapi entah apa silapnya, sekarang dah tak boleh. Ada error msg yang keluar. Saya cuba uninstall dan re-install semula pun kuar error jugak. So saya cuba pulak guna software primopdf untuk convert...
  8. lanchini

    [Gempak] Panduan Pemasaran CPA muncul kembali!

    - Maaf, Promosi Ini telah Tamat - oleh Lanchini, Feb 2010 Salam sejahtera buat rakan2 WC, Saya ada 2 berita baik untuk dikongsi bersama-sama dengan rakan2 terutamanya untuk anda yang serius nak buat duit melalui program affiliate, khususnya affiliate CPA. Berita 1 Pakar CPA Malaysia, bro...
Top