Search results

  1. catwang90

    Ada sesiapa amek kos Administrative Science & Policy Study tak?

    oke macam ni,.. mngikut tjuk thread aku.. aku tgh mncari junior degree tg sama kos ngn aku. Sebabnya aku nk letgo beberapa buku & nota last sem aku. Memandangkan aku ni PJJ je, so aku x kenal sgt la org sama kos ni. Harap ada la junior aku nampak pos kat sini.
  2. catwang90

    Pusat jagaan rumah orang tua atau cari pembantu?

    Uncle saya umur 82, tapi dia tak ada anak dan selalu tinggal kat rumah saya. Masalahnya ialah sekarang tak ada orang senang utk jaga dia. Semua orang sibuk dengan kerja. So pembantu ke atau pusat jagaan rumah orang tua, mana satu lebih baik?
  3. catwang90

    Macam mana nk dapat tiket siti murah

    kawan aku ni memang suka gila dengan siti nurhaliza so dia ada dengar dari org lain tiket siti still ada lagi so dia nk tiket tu tapi harga memamg mahal laa so aku nk carikan dia tiket murah concert siti aku rasa minggu depan kot concert tu , so aku nk bgi tiket tu sebagai hadiah hari jadi dia...
  4. catwang90

    Sawadikap!

    Halo geng.. wa terpikir nk p touring pusing thailand..berapa lama wa xtau la.. :):) .. sebat je la..ahahaha Juz nk tnye pndapat korang on call rate kalo wa nk pakai prepaid ntok phone wa.. Cadangan korang based on call rate,data roaming etc la.. Provider mane yg wa ptut pakai?
  5. catwang90

    xpax dpt free call?

    dik i nak smbg study kat penang ni, dia nak beli no. baru. pi tgk tadi.. baru tau xpax begitu menarik! lagi 10 saat free call, 10 minit internet percuma, dpt guna 3 kali sehari.. paling penting! speed 2 cpat! lagipun i igt zaman ni dpt sje kredit percuma, tapi ni lagi i dpt hadiah...
  6. catwang90

    Maria Sharapova Dukung Sochi Gelar Olimpiade!!!!

    Maria Sharapova sebagai duta tidak rasmi bagi Sochi 2014 . tau tak Maria juga duta Celcom First Elite??? terkejutlah syg sebab Celcom memang hebat blh jadikan atlet wanita yg terkenal ini sebagai duta jenama mereka.. pernahkah tengok TVC ini? http://www.youtube.com/watch?v=-rEQNFRJ8k4
  7. catwang90

    Why my legs always feel numbness?

    actually i had diabetes for years already, i think got around 4 years d. recently my legs always feel numbness, sometimes i cant even walk leh.im so worry bout my legs, is this serious? can someone tell me?
  8. catwang90

    RM300 diskaun utk Blackberry!

    ade peminat blackberry kat sini ker?? syok lah ade promosi baru dr celcom, baloi x korang rasa? cuma RM938 tambah RM300 diskaun lg!!
  9. catwang90

    wow iphone 5s launched!

    anyone here had did survey on this new iphone? is it good? if compared with i5? im using i4 now, planned to change my phone since long time ago.. i wanted to buy i5 before, but since iphone 5s just launchedm do u think i should wait for it?? ><
  10. catwang90

    MV ni terbaik!!

    suka sgt lagu ni dr G Dragon la.. nama lagu 'crayon'.. sebenarnya suka sgt smua lagu die.. haha! korang suka yg mana satu MV die yer? http://www.youtube.com/watch?v=t3ULhmadHkg
  11. catwang90

    nak jadi bos! :P

    dh bekerja kat office selama 3 thn dh.. rasa bosan sgt, x challenging langsung tiba2 pikir nak mulakan perniagaan sendiri.. kekeke tp business kecik ajer la.. x mampu lagi, modal kecik >< perniagaan yg sy nk buat adalah perniagaan online, dgn 3 org kawan sebab kita harap blh bekerja kat...
  12. catwang90

    Whatchuwant la...Mazda 3 vs Honda CR-Z

    Adakah sesiape yg suka akan kereta ni? kalo ade, cepat pilih satu pek dan satu hadiah, kemudian antar ke *128#.. kena cepat!! ia berakhir pada 12hb Ogos.. setiap kereta ade satu pemenang jer.. tengok gambar ni utk preview kereta tu..
  13. catwang90

    salam perkenaan :)

    halo.. saya newbie kat sini.. hehe :)
Top