Search results

  1. Azizi

    Anime Review anime

    Try layan anime ni : Puella Magi Madoka Magica Mirai Nikki The Irregular at Magic High School Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri SAO
  2. Azizi

    [TERHANGAT] Antivirus Store - 1st Class, Ori dan Berpatutan

    bos ade stok tak? nk bli kis 3 user :D
  3. Azizi

    Video Belajar Android Apps dalam 1 Jam

    huish macam advance sgt jer.. sy buat app simple buleh la.. huhu .. nk buat viral app ade tak?
  4. Azizi

    Siapa tahu cara nak masukkan banyak data dari excel ke website form

    tq bro.. try godek2 tgk camne :D
  5. Azizi

    Siapa tahu cara nak masukkan banyak data dari excel ke website form

    tq bro.. tapi ni website 3rd party.. website pendidikan nak masukkan data murid ke sistem baru. Perlu key-in data banyak gak la dekat 20 detail bg setiap murid.. murid pon dah le banyak.. harap2 ada jumpa bleh masukkan data dari excel pastu auto fill ke website form pon dah ok huhu :D
  6. Azizi

    Siapa tahu cara nak masukkan banyak data dari excel ke website form

    ADa tak cara mudah nak masukkan data yang banyak dari excel ke website form dengan mudah.. kalau nk copy paste manual mau kebas tangan.. setiap pelajar perlu masukkan lebih 20 maklumat.. pelajar ada beratus.. huhu harap ada yg sudi suggest software atau ape2 yg dapat bantu. tq
  7. Azizi

    kat sini ada pengumpul anime x?

    install IDM, download kat anilinkz.com
  8. Azizi

    RM15K Sebulan Dengan Google Adsense

    tahniah bro. pencapaian yg hebat!! Saya pon nak usaha lagi la camnie tambah lagi site sy huhu.. skrg baru capai usd 40-60 je sehari dgn adsense nie huhu..
  9. Azizi

    1K USD dengan ADSENSE! Saya sungguh jakun!

    haah kan lupe dah.. baca sekali trus buat :D ni akaun kedua trus buat je tak tgk balik haha :D
  10. Azizi

    1K USD dengan ADSENSE! Saya sungguh jakun!

    saya pakai .info je. azuanx.info tak tau la kat mane silapnyer tak lepas2 lagi..
  11. Azizi

    1K USD dengan ADSENSE! Saya sungguh jakun!

    entry dah ada 10 artikel gula plr. url pon dah update.. mungkin kene buat blog niche lain kot..
  12. Azizi

    1K USD dengan ADSENSE! Saya sungguh jakun!

    sy baru buat akaun adsense yg kedua utk adik sy. akaun adsense dah approve tapi masih tak lepas utk letak iklan kat website sendiri. Nak wat camne ye? Harap2 ada yg sudi membantu azuanx.info
  13. Azizi

    Minta tolong camne nk bg approve adsense kat website personal

    saya buat akaun adsense kedua utk adik sy tapi tak lepas lak kat website sendiri. Akaun adsense dah approve. Sape leh tolong ye?
  14. Azizi

    Ade sesiapa yg leh suggest hosting tempatan yg best?

    saya nk webhost utk adsense 1gb space 1gb bandwith unlimited subdomain nak cari yg harga berpatutan dengan spec di atas dan takde masalah server down. server yg utama sy dah pakai luar negara semua unlimited so kali ni nk pakai yg kecik je :D harap leh dapat suggest yg best2 :D
  15. Azizi

    1K USD dengan ADSENSE! Saya sungguh jakun!

    huhu... saya pon dah pecah rekod gak.. dah lebih $800 sebulan.. target nk capai $1000 sebulan lak bulan depan... tapi pin dah 2 kali mintak dah tak sampai2 lagi... camne nak buat ye tuan?
  16. Azizi

    Caj tambahan elektrik bagi bil RM77 ke atas

    buka tingkap besar2? bukan setakat nyamuk, perompak pon bleh masuk klu camtu huhu...;)
  17. Azizi

    (WTS)Tips dan trik apply akaun adsense sehingga full approved

    teknik ni perlu masa brapa lama untuk approved adsense?
  18. Azizi

    Pin Adsense : Brapa lama nak tunggu??

    As salam.. Saya tgh tgu pin adsense dah hampir 10 minggu dah tak sampai2 lagi... perlu ke sy click suruh hantar sekali lagi atau tgu lagi pin tu sampai.. Kalau sy klik resend pin, tetiba sampai plak poskad tu, bleh ke guna pin yg lama tu? Hadoyai... hampir $2k dah tak leh nk cashout lagi nih...
  19. Azizi

    ***DiArI UsAhAwAn AdSeNsE KlAtE MaLaYsIa***

    ye ke? Saya bleh buat 500uv je leh dapat $25-37/day . Maybe salah pilih keyword kot..
Top