Search results

  1. alzack

    Cara susutkan perut buncit~8 minit sahaja!!!

    Memang berkesan kalau boleh buat consistently. Tapi kalau sekali je, tak jadi kempis. Saya cadangkan Applikasi Android : 7 Minutes. Cuba cari dan install. Setiap kali buat 7 minit je... tak membebankan masa bagi yang sibuk. dan boleh berpeluh pulak dalam 7 minit tu.
  2. alzack

    Mencari Blogspot Berusia Lebih dari 6 Bulan

    Ini satu idea bisnes baik juga....bagi mereka 2 yang ada masa dan kelapangan...hehe. Create blogspot.com untuk di jual using differently setup gmail acc.
  3. alzack

    Tolong ajar saya cara promote service saya...

    Promosi di FB, twitter, SEO, youtube. Fiverr lagi senang... Sekali buat boleh dapat $4 (after tolak $1). Kira ok lah tu. Ada banyak lagi cara actually...
  4. alzack

    Ada yang pakar Google Analytics kat sini?

    Assallam Saya pernah masuk google analytics dan pakai juga, tapi tak dahsyat mana pun. Tapi dah lama. Lepas dah lama pakai tu, sekarang masuk tetiba dah macam2 benda dah lain. Persoalan saya di sini, ada tak panduan untuk Google Analytics di buat dalam thread2 di WC ni? Ataupun, ada...
  5. alzack

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Pengalaman ebay saya pulak, saya cuma sibuk membeli... menjual tak pernah. Hasrat memang lah nak jual juga, mula2 dengan kumpul kan positif feedback dek kerana membeli, tapi lepas tu syok membeli belah pulak... adui... Cuma saja nak share, belian saya yang paling best sekali adalah beli 2...
  6. alzack

    Koleksi Kerenah Pelanggan Perniagaan Internet

    Thanks for the sharing. Saya ada juga terima macam2 respons dan kerenah. Tapi apa yang di baca di sini, membuka minda saya lagi besar lagi. Sharing is caring. Thanks
  7. alzack

    A Tips 4 Newbie : Nak Bisnes Apa Di Internet: Niche

    Artikel yang sudah sangat establish ni memang evergreen punya dan sentiasa memberikan inspirasi untuk ramai orang termasuk saya. InsyaAllah, saya dan rakan2 lain pun ada buat few suggestions dan tips yang diberikan. Tapi, tu la...bukan senang buat duit online. Orang ingat senang je...tapi...
  8. alzack

    Pelaburan Unit Amanah yang boleh dapat 10-15% (KWSP/CASH) dengan CIMB Wealth Advisors

    Maaf, nak tanya, paling sikit berapa boleh invest? Sekadar bertanya, untuk pihak anak.
  9. alzack

    [Limited Offer] Boost Google Ranking Anda - Article Spinning + Mass Subsmission

    YH1988, Saya sudah email kan details di email yang sama dengan paypal email awak.Minta tolong check ok....thanks
  10. alzack

    Setup membership website

    Bro Kasimo, Camna, dah settle ke? Nak tau juga perkembangannya...
Top