Search results

  1. Noraini

    Subhanallah... Bekas minuman Rasulullah S.A.W

    Mangkuk/Gelas yang pernah digunakan oleh Nabi Muhammad S.A.W disimpan oleh Sayyidina Ali bin Abi Thalib Ra telah kembali ke tangan rakyat Chechnya… sehinggakan presidennya pun turut serta meraikannya untuk bertabarruk dan dibawa ke Masjid Agung Grozny. http://youtu.be/YXhmJuD1R6I...
  2. Noraini

    e-Book Rahsia Menang Sebutharga Kerajaan --> Baru Dilancarkan!

    TT, CG ke WC ? :) btw, memang bagus ebook ni, belum ader lg dipasaran ni.
  3. Noraini

    [Jemputan PPL - RM0.50/lead] - Emelmatik.com - autoresponder percuma!

    Wah.. TT yg develop sendiri ke sistem autoresponder ni ? hebat2 :)
  4. Noraini

    10 Perkara Yang Mampu MENGUBAH Hidup Anda – SERTA MERTA

    Nape nak malu klu nak berubah... kalau x kite, siapa ? kalau x sekarang, bile ?
  5. Noraini

    Peringatan kepada lelaki

    Sama sama ingat mengingati... :)
  6. Noraini

    Motivasi dan Inspirasi

    Motivasi : Memberi dorongan dan rangsangan. Memerlukan banyak daya atau pengaruh luar untuk memulakan satu tindakkan. Inspirasi : Merangsang satu tindakkan. Tidak memerlukan banyak daya atau pengaruh luar kerana kuasa untuk bertindak dah pun ada dalam diri anda. Lebih mudah dan cepat untuk...
  7. Noraini

    Siapa dah cuba autoresponder Yezzar.com ?

    Assalamualaikum semua warga WC.. Ada sesiapa dikalangan anda yang telah atau sedang menggunakan sistem autoresponder Yezzar.com ? Nak cuba tp xde free trial :) Jadi, kongsikan sedikit pengalaman & komen anda jika sesiapa pernah gunakan sistem ni.
  8. Noraini

    Wowww ! Karya animasi Indonesia yg mesti terpukau !

    Tranformer 3 Indonesian version http://youtu.be/gZdAYXTpdb0 Dalam hati : Wowww !
  9. Noraini

    [ TERBARU ! ] - PPL NotaComot.com - Nota inspirasi dengan 100% hasil kerja tangan !

    Untuk makluman sume, Nota Comot ni fizikal produk... :) * untuk PPL ni ada something yg menarik diberikan kepada prospek. Apa dia ? nanti tgk sendiri k ^.^
  10. Noraini

    Pengedar minuman energi Manchester United...

    Tak pernah tgk plk minuman energi man u ni, tapi klu buat betul2 ni blh masyuk... :) Bisik : Fan man u kena pakat minum minuman energi ni naikkan semangat balik lps kalah dgn liverpool & chelsea. aduh.... opps ! fan man u jgn sensitif sgt ye ^.^
  11. Noraini

    ** kejatuhan bakal top website malaysia **

    Setuju dgn shuth, carilah identiti sendiri... :)
  12. Noraini

    Miliki kebolehan luar biasa

    Tak pelik... bila Allah kata jadi, maka ia pasti terjadi... Setiap yg berlaku adalah rahsia Allah yang maha mengetahui..
  13. Noraini

    [ TERBARU ! ] - PPL NotaComot.com - Nota inspirasi dengan 100% hasil kerja tangan !

    JV dgn pts ? impian besar tu.... ada rezeki insyallah....
  14. Noraini

    [ TERBARU ! ] - PPL NotaComot.com - Nota inspirasi dengan 100% hasil kerja tangan !

    Tu la, tanya2 lambt yg jawab, last2 cuba jaya je.. nasib baik berjaya :)
  15. Noraini

    [ TERBARU ! ] - PPL NotaComot.com - Nota inspirasi dengan 100% hasil kerja tangan !

    Sedikit info telah di update :) tunggu update seterusnya ye :)
  16. Noraini

    Pengiklanan Untuk E-Komik Budak Hostel. Tawaran Istimewa untuk ahli WC!

    Bagus ni, nak buat pengiklanan notacomot kt cni la :)
  17. Noraini

    Facebook Tutup Match 15 2012

    xdenyer... fake semata-mata ^.^
  18. Noraini

    [ TERBARU ! ] - PPL NotaComot.com - Nota inspirasi dengan 100% hasil kerja tangan !

    Pendaftaran telah dibuka KLIK DISINI .
Top