Search results

  1. catwang90

    Dalam Negara Settlekan yuran study

    tulah kes alya iman tu pun sama mcm ni.. umur baru 19 tahun ni dh menggatal dgn laki org. tahu laki tu kaya raya Semangat tu mmg ada. tp dia ada masalah kewangan. bapak dia dah chaw mana dia nak cari duit belanja and yuran study
  2. catwang90

    Dalam Negara Settlekan yuran study

    bagus awak ni nak habiskan juga study walaupun family tgh susah. takpelah kan bersusah susah dahulu, senang senang kemudian. nanti habis study boleh cari kerja bagus then bantu family
  3. catwang90

    Cadangan pasaran makanan kecil-kecilan

    Setel ni, utk isi minyak ke?? atau ni utk apa ya??
  4. catwang90

    Cadangan pasaran makanan kecil-kecilan

    Sekarang kan touch apa pun kena virus kan, bagi aku cuci tangan lebih baik
  5. catwang90

    Cadangan pasaran makanan kecil-kecilan

    pakai sarung tangan dan ingat guna hand sanitize tu kat sarung tangan... guna seperti biasa, risau tu byk virus tau
  6. catwang90

    Cadangan pasaran makanan kecil-kecilan

    Apps tu tolong kita jimat masa utk beratur, kan covid 19 ni menyebabkan government kita ikat masa dlm 40 minit kat luar je, so guna apps ni terus bayar tak payah queue lagi
  7. catwang90

    Kereta child lock

    Sekarang zaman cashless, harp harp ni dpt mengurangkan kes kes jenayah, lepas tu nak cash back tu penting
  8. catwang90

    Kereta child lock

    Serious ke?? pecah cermin, kes jenayah, jadi bahaya lah, mcm mana ni? nak jaga anak lagi, nak jaga kereta kesayangan kita lagi, susah n ya
  9. catwang90

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    Yang ni cash back utk user baru ke??
  10. catwang90

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    Boss hanya aku nak share opinion aku je
  11. catwang90

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    Ya ke?? knp bukan apps lain, knp ni setel, setel nak guna kat petronas, kalau sana hanya shell mcm mana tu
  12. catwang90

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    Yang ni best way jika kita nak protect keluarga kau
  13. catwang90

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    Saya selalu jumpa nak bayar kat petrol dan tak sanggup nak beratur dan mereka bergatur tau
  14. catwang90

    Teknologi Facebook Dating Dilancarkan Di Colombia Untuk Memudahkan Pengguna Bertemu Jodoh

    jika ada free trial tu ok jugak..cuba dulu seblm jadi ahli execlusive hahaha... skrg ni dh ada berapa member? semua org putih, african ker apa??
  15. catwang90

    Teknologi Facebook Dating Dilancarkan Di Colombia Untuk Memudahkan Pengguna Bertemu Jodoh

    Ni bukan semua dating apps ada kan?? yg apps dating lain tu..klau nak tgk extra info..kena bayar lebih pulak..dh jadi mcm Airasia..nak tempah tempat duduk..tambah $$ nak makan tambah $$.. klau ahli premium x pyh nak tambah lg $$..ok jugak
  16. catwang90

    Teknologi Facebook Dating Dilancarkan Di Colombia Untuk Memudahkan Pengguna Bertemu Jodoh

    Hello?? knp semua orang mention kat ********* ni???
  17. catwang90

    Teknologi Facebook Dating Dilancarkan Di Colombia Untuk Memudahkan Pengguna Bertemu Jodoh

    Hey bro, mcm ni kan apa kelebihan kat ********* ni?? sbb aku dpt cari gadis cantik kat facebook je, ok je...
  18. catwang90

    Gajet Setel bagi 10% cashback?

    yep lagi2 apps ni memang specific untuk petrol pump, so takyah pening kepala nak install apps mana satu.
  19. catwang90

    Gajet Setel bagi 10% cashback?

    App dia boleh track spending minyak laaa citer, klu pakai cc nak tgk mana pulak, ni bukak phone je dah nampak sebualn brp byk kita isi minyak.
  20. catwang90

    Dekat mana nak cari pasangan?

    wow menarik ni sambil study sambil dapat duit from mak datin hehehe. Ala layan jelah mak datin tu teman dia shopping ok en. Kalau dia ajak buat seks apa lagi cabut hahahaha
Top