Search results

  1. Azizi

    Siapa tahu cara nak masukkan banyak data dari excel ke website form

    ADa tak cara mudah nak masukkan data yang banyak dari excel ke website form dengan mudah.. kalau nk copy paste manual mau kebas tangan.. setiap pelajar perlu masukkan lebih 20 maklumat.. pelajar ada beratus.. huhu harap ada yg sudi suggest software atau ape2 yg dapat bantu. tq
  2. Azizi

    Minta tolong camne nk bg approve adsense kat website personal

    saya buat akaun adsense kedua utk adik sy tapi tak lepas lak kat website sendiri. Akaun adsense dah approve. Sape leh tolong ye?
  3. Azizi

    Ade sesiapa yg leh suggest hosting tempatan yg best?

    saya nk webhost utk adsense 1gb space 1gb bandwith unlimited subdomain nak cari yg harga berpatutan dengan spec di atas dan takde masalah server down. server yg utama sy dah pakai luar negara semua unlimited so kali ni nk pakai yg kecik je :D harap leh dapat suggest yg best2 :D
  4. Azizi

    Pin Adsense : Brapa lama nak tunggu??

    As salam.. Saya tgh tgu pin adsense dah hampir 10 minggu dah tak sampai2 lagi... perlu ke sy click suruh hantar sekali lagi atau tgu lagi pin tu sampai.. Kalau sy klik resend pin, tetiba sampai plak poskad tu, bleh ke guna pin yg lama tu? Hadoyai... hampir $2k dah tak leh nk cashout lagi nih...
  5. Azizi

    Cadangkan produk IM yg terbest tahun 2012..

    As salam.. Ada sesiapa leh suggest produk IM terbaru yg best? Lama tak buat IM nk start balik nih.. Saya tgk site kuntao marketing cam best tapi sy try contact support takde reply.. maybe site tu dah abandoned kot. Saya lebih berminat ngan CB sbb takde kene ban. Adsense nih dah 3 kali...
  6. Azizi

    Macam mana nk tukar senarai keyword jadi tag dengan mudah?

    Siapa tahu camne nk buat mcm nie dgn mudah. keyword keyword2 keyword3 tukar kepada keyword, keyword2, keyword 3 klu takat 20 tu senang la nk buat manual. Tapi kalau nk buat ratus2 penat gak nih. Harap2 ada sesiapa sudi sumbangkan idea best :d
  7. Azizi

    Keyword research - Siapa berminat?

    Siapa berminat dengan keyword yg mudah rank:- carian lebih dari 1000 persaigan kurang dari 100k Untuk kegunaan:- Clickbank Product PLR jual sendiri Adsense
  8. Azizi

    Kisah Benar: Terserempak dengan hantu...

    Boleh baca kat sini http://comic.naver.com/webtoon/detail.nhn?titleId=350217&no=31&weekday=tu
  9. Azizi

    Facebook Viral - Macam mana nk buat cam dlm gambar nie???

    Ada siapa2 yang tahu mcm mana nk buat teknik viral mcm nie.. Saya slalu buat guna cloudflood.com tak bleh nk letak gambar..
  10. Azizi

    [EBOOK PERCUMA] Panduan Membuat Roti Seperti Pakar....

    Salam 1 WC, Jangan malu, jangan segan, yang jauh mari dekat, yang dekat rapat-rapat, hari ini saya bukan nak jual ubat Yaaa... cuma nak bagi ebook free jer kat semua warga2 WC yg hensem dan cun.. :P << Download Now >>
  11. Azizi

    Bagaimana nk guna Market Samurai / Domain Samurai?

    Saya guna Domain Samurai utk buat keyword research. Sebelum ni ok je nk run. Tapi sekarang ni bla run je akan kuar "Loading Google Keyword Tool" lebih dari 5 minit dan fail.
  12. Azizi

    Sape pandai buat traffic meh JV nk?

    Saya tgh testing buat viral site tapi masalahnyer tak pandai nk promote la plok. Takat pki Rx je yg buleh pon... So klu ade sesape yg hebat keh buat traffic dari US jom JV. Sy akan buat website, ebook free, viral dan ape2 lagi, korang tarik traffik... Nak ke? hehe :D
  13. Azizi

    Kenape tak leh view blog nie?

    As salam... Harap ada sesiapa yg dpt bantu newbie ini :D Bila sy bukak blog sy (www.azizix.com) tak leh view plak.. Tapi klu melalui hidemyass.com boleh view.. Camne nk view cam biasa ye?
  14. Azizi

    Teknik mudah buat 9000 backlink sebulan - Nak ke?

    Sesiapa yg berminat nk buat backlink berkualiti bleh la pm sy ye. FREE je takyah bayar..
  15. Azizi

    Percuma!! Senarai Proxy percuma untuk semua!!

    Sesiapa yang memerlukan proxy sila pm sy utk dapatkan senarai fresh proxy. Boleh digunakan untuk Referer X, scrapebox atau ape2 je.. pm sy..
  16. Azizi

    Kamen Rider Forever!! (aka Masked Rider)

    Sape sini yg minat Kamen Rider? Jom join thread nih.. Kamen Rider Fourze (latest,ongoing) ep 1 http://www.youtube.com/watch?v=CT6rFab5YCw Layan!!
  17. Azizi

    Nak beli KIS 2012 (3 user) guna paypal

    Sape ade jual KIS 2012? Nak beli guna paypal.... p.s : baru cashout dari fiverr :D
  18. Azizi

    Sape tau camne nk cari unlisted video kat youtube..

    Tgh mencari unlisted youtube channel gundam 00 second season nih tak jumpe2...
  19. Azizi

    #Servis Termurah# Dapatkan Facebook LIKES untuk fanpage anda pada harga terbaik!!

    Anda perlukan LIKE untuk fanpage anda? Dapatkan perkhidmatan dari saya pada harga termurah. Real human dari traffic exchange site spt youlikehitz dan addsocial. Untargetted sesuai utk worldwide nyer fanpage. 100 likes = rm 5 200 likes = rm 10 300 likes = rm 15 pm sy untuk tempahan :D
Top