Search results

  1. barley

    tips menunaikan umrah

    assalamualaikum korang. InshaAllah dua bulan lg saya akan tunaikan umrah. Korang ada tips yg berguna ataupun preparation yg kena buat before pergi sana? Sbb saya excited sgt biasa lah first time kan hahaha kalau ada anything jangan lupa share tau
  2. barley

    ayah ada penyakit jantung berlubang

    Hello semua... ayah saya punya penyakit ni dah makin teruk. Dua hari lepas dia dah start batuk berdarah. So saya mmg sangat risau & terus bawa dia g hospital. Doctor cakap nak kena buat operation sebelum jd lagi teruk. Tp kos dia puluh puluh ribu juga ah. So saya cadang nak buat emergency ****...
  3. barley

    Minyak enjin Shell Helix HX8

    Skrg ni saya try minyak enjin shell helix hx8 yang baru pehhh mmg terbaik! saya dah pakai 9 ribu kilo tapi enjin still rasa lancar mcm baru isi minyak hitam hahaha srs tak tipu wei. Saya dah compare harga juga dengan brand lain mmg betul lah org cakap shell helix hx8 yang paling murah. Tak caya...
  4. barley

    Gajet maxis cekik darah?

    Apa pendapat korang guna plan maxis? aku pernah guna quota dapat sikit tapi harga mahal nak mampos. Skrg ni ada ke plan maxis yg murah and berbaloi dengan internet quota yg dia bg?
  5. barley

    Samsung s5 hilang kat bazaar ramadhan

    2 minggu yg lalu, i pigi pasar ramadhan jln jln.. manatau samsung s5 sy hilang.. tak tau jatuh kat mana.. terlalu byk orng, jadi susah nk cari..rasanya kalo nk beli s5 yg baru.. rasa kesian dgn s5 yg hilang tu.. nk tanya kalo beli drp telco, lebih murah dan berbaloi ke ?
Top