Search results

  1. T

    Kenapa Semut Kerumun Gula ???

    ini testimonial terbaru. dari upline saya....
  2. T

    Kenapa Semut Kerumun Gula ???

    tak mahal kalau u bandingkan betul2 apa yg dia boleh bagi kat kita... compare kat sini... http://www.gvocom.com/save-money.php
  3. T

    Kenapa Semut Kerumun Gula ???

    ya...jika tak cuba anda tak tahu apa kelebihan yg ada pada gvo ni....
  4. T

    Kenapa Semut Kerumun Gula ???

    ya research dulu.... aku dulu yg paling aku tumpu pasal founder gvo tu Joel Therien... dia tu pengasas kioskws...dah 12 tahun dia running biz tu.... so dia ni seorg yg telus n jujur meguruskan bisnes dia... so dia punya bisnes memang berkembang maju....
  5. T

    Kenapa Semut Kerumun Gula ???

    Antara Marketing Tools GVO 1. GVO recruiter... tools ni membolehkan kita menghantar ke seberapa mailinglist yg kita ada kat dalam akaun kita samaada gmail/yahoo/AOL... so kalau kita ada 1000 email list dlm akaun kita so kita boleh tembak terus 1000 email tu.... sumber kat link...
  6. T

    salam... u ada ym tak? ni ym saya... chemat1976

    salam... u ada ym tak? ni ym saya... chemat1976
  7. T

    Kenapa Semut Kerumun Gula ???

    Sebenarnya kita kena study betul2 satu2 produk tu.... sebenarnya GDI pun saya buat gak...tp disebabkan GVO ni byk kelebihan yg lain...so saya tumpu yg ni sekejap...lgpun ia MLM baru...so sapa yg terawal memang akan cepat naik... Point saya kat sini ialah...selidik dulu apa yg kita...
  8. T

    Kenapa Semut Kerumun Gula ???

    Antara tools hebat yg GVO berikan ialah.... 1. Eresponder .... bandingkan dgn aweber (5000 mailing list USD69.99 sebulan) 2. Online GVO conference .... bandingkan dgn webex (69.99usd sebulan) 3. Website monitoring software ...bandingkan dgn Wormly (39usd sebulan) 4. Video hosting...
  9. T

    Kenapa Semut Kerumun Gula ???

    eh2...tak mati aih... hehehhe.... gula tu bg tenaga apa...
  10. T

    Kenapa Semut Kerumun Gula ???

    ahfiz...kenapa nak pecah rahsia plak... biarla semua org merasa gvo ni... memang satu company yg boleh bg tools2 yg ditunggu2 selama ini oleh IM2...
  11. T

    Kenapa Semut Kerumun Gula ???

    betui tu tenteraangin... sistem autoresponder gvo memang senang n sgt mudah nak setup...
  12. T

    Kenapa Semut Kerumun Gula ???

    eh eh... gvo is gvo...gdi still gdi laa... hehehe...
  13. T

    Kenapa Semut Kerumun Gula ???

    utk trial cuma USD1 sahaja.... selama 14 hari.... then followed usd44.95.... p/s: tp nak bgtau korang... benda ni baru so byk dah yg buat tak sampai 14 hr tu dah cover dah usd44.95
  14. T

    Kenapa Semut Kerumun Gula ???

    Ini secara ringkas marketing plan GVO.... 1. Binary system...(untuk direct sponsor) Cuma 2 kaki kat bwh kita... Lepas tu company akan bg reentry lepas dpt 14 org.... mana ada company lain buat mcm ni... 2. Ada spillover (mcm vemma buat tu) .... tapi gvo ni pemurah hati sunggoh... spillover...
  15. T

    Kalau u nak join team saya nanti call/sms saya ok... Team saya sedang nak memecah market...

    Kalau u nak join team saya nanti call/sms saya ok... Team saya sedang nak memecah market indonesia.... Klau u join kita jd pioneer kat sana.... phone saya 012-5374977 cikgu wan
  16. T

    Kenapa Semut Kerumun Gula ???

    cuba tgok marketing plan gvo... n banding ngan GDI.... best ke tak?
  17. T

    Kenapa Semut Kerumun Gula ???

    korang baca kat website aku tu jap... situ byk detail kalau korang nak tau... bila dah baca n tak paham baru bgtau balik.... time is money beb....
  18. T

    Salam... Team saya sedang nak masuk ke Indonesia... So kami bg peluang IM2 kat duniacyber...

    Salam... Team saya sedang nak masuk ke Indonesia... So kami bg peluang IM2 kat duniacyber peluang jd pioneer2 kat sana... Kalau u berminat sila contact saya... 012-5374977 Cikgu Wan
  19. T

    Salam... Team saya sedang nak masuk ke Indonesia... So kami bg peluang IM2 kat duniacyber...

    Salam... Team saya sedang nak masuk ke Indonesia... So kami bg peluang IM2 kat duniacyber peluang jd pioneer2 kat sana... Kalau u berminat sila contact saya... 012-5374977 Cikgu Wan
  20. T

    Kenapa Semut Kerumun Gula ???

    saya agak bz la ni...apa2 korang boleh jengok website saya ni... baca n pahamkan... http://www.gvodreamerteam.webs.com/
Top