Search results

  1. man_kelang

    Project Mata Hati Charity Luncheon di Palm IOI Putrajaya

    Salam Sejahtera Warga WC, Saya wakil dari team Project Mata Hati (Projek amal kebajikan dari Group Technical Service, MISC Bhd) ingin menjemput ahli WC untuk membantu kami dalam menjayakan program kebajikan yang kami lakukan khas untuk pelajar Sekolah Cacat Penglihatan SMPK Setapak. Kami...
  2. man_kelang

    Document Controller untuk fresh graduate

    Salam semua ahli WC, Pertamanya saya memohon seribu kemaafan sempena hari raya aidilfitri yang mulia ini.saya pun x sure di mana saya patut letakkan post ini memandangkan ianya tiada kene mengena dengan perniagaan internet. Atas dasar networking dari forum ini saya ingin berkongsi tentang...
  3. man_kelang

    Awas: Scammer mudah.my

    Salam sejahtera semua ahli forum. Just info....saya baru lost RM 1000 lebih dek kena scam ngan sorang mamat ni kat mudah.my. So baik2, jangan sampai terkena lagi. Ni dia info si penipu lahanat ni email: [email protected] public bank : 4569530036 (Huang wei jin) Katanya duduk area...
  4. man_kelang

    Email inviter yang bagus dan berkesan. Ada sesiapa tahu?

    Saya tengah cari script/html/software untuk visitor invite friends diorang ke website kita. Kemudian orang yang invite akan dibawa ke 'thankyou page' atau landing page. Ada sesiapa yang pernah guna? saya masih tercari-cari
  5. man_kelang

    Ada sesiapa tahu apa yang dah jadi dengan Sepaku Hosting

    Web dah 3 hari tak boleh bukak. Takde mesej dari Admin. Ada sesiapa yang ada info atau berita untuk sedap sikit telinga mendengar?
  6. man_kelang

    Nak cari sesiapa yang boleh buat squeez page

    Assalamualaikum & salam sejahtera, Saya nak cari sesiapa yang boleh buat squeeze page. Boleh PM sy. Beri detail spt portfolio dan harga ye. Thanks :)
  7. man_kelang

    Nak cari penulis Salesletter kencang

    Salam sejahtera semua warga WC, Seperti tajuk tertera. Sila PM saya dengan rate anda. Ingin salesletter untuk BM dan BI. Terima kasih
  8. man_kelang

    Blog Kena Hack. macamana nak atasi?

    Salam, Pagi tadi cek blog adeh kena hack pulak. Bersengkang mata hingga ke pagi alig-alih senang-senang je kena hack... Blog Wordpress version 2.8.6 pasword 18 digit (status:very strong) ada sesiapa tahu apa puncanya?
  9. man_kelang

    Macamana nak tengok Feedburner ID?

    Salam sejahtera ahli WC, seperti tajuk thread ni. Saya dah godek2 tak jumpa pulak id feedburner saya. Id dalam bentuk nombor contoh 929345 Harap membantu siapa yang tau. Thanks :)
  10. man_kelang

    Nak cari 5 orang review ebook saya buat

    Salam semua, Seperti tajuk thread ini. 5 orang yang agak free dan tidak sibuk dengan projek-projek mereka. Ini versi review ikhlas. Kutukan maut dan idea bernas diterima. Kalau berminat, PM saya ye. saya akan bagi ebook tersebut..
  11. man_kelang

    macamana nak ?

    Salam semua warga WC. Saya mempunyai satu landing page dimana 1 hari mampu mengumpul 2 ke 3 email sahaja. Macamana nak kumpul dari 2 ke 3 jadi 20 ke 30 seterusnya 200 ke 300 sehari. Mungkin ada yang ikhlas berkongsi disini
  12. man_kelang

    Servis Setup Blog WordPress. 1 minggu 10 tempat terhad

    Salam sejahtera semua, sy menyediakan perkhidmatan servis setup blog wordpress. Khas untuk sape-sape yang takde mase untuk setup dan configure semua plugin yang tersenarai tuh bleh la buat tempahan. Hanya 10 blog diterima untuk 1 minggu... Dan ada support through YM... boleh lihat promo...
  13. man_kelang

    Blog Wordpress. Sekarang saya buat secara serius

    Salam sejahtera semua, Saya ada tawarkan perkhidmatan setup blog wordpress. Terbuka kepada sesiapa yang berminat. Dulu hanya buat untuk kawan-kawan kolej terdekat.
Top