Search results

  1. pjutawan aka mhnizam

    Wanted Mini site dan pasang script ppl

    asamualaikum, kat sini siapa ada buat servis design minisite dan pasang script ppl
  2. pjutawan aka mhnizam

    Servis 1000 subscriber+autoresponder+squeeze page

    Email adalah alat perhubungan yang telah lama digunakan oleh peniaga internet untuk menambah kepercayaan pelanggan. Kita lebih di percayai jika kerap memberikan tips yang memberikan manfaat kepada pelanggan. Ramai dikalangan kita menangguh untuk mengumpul subscriber. Sebab? Tak sempat nak...
  3. pjutawan aka mhnizam

    Servis Tingkatkan reach dan likes fanpages automatik

    Asalamualaikum saya ingin menawarkan servis menarik likes dan traffic secara automatik melalui plugin yang dipanggil WP Fanpage Machine yang membantu meningkatkan likes dan reach fanpage anda. berikut adalah contoh fanpage yang saya telah buat eksperimen.. dan ternyata likes dan reachnya...
  4. pjutawan aka mhnizam

    Servis Video animasi murah cuma rm5 sahaja

    Saya ingin menawarkan servis video animasi RM5 bagi setiap 1 minit dan maksima 3 minit. Terhad untuk 20 orang sahaja. selepas kuota tercapai saya akan naikkan ke RM10 bagi setiap minit..cepat Contoh video animasi
  5. pjutawan aka mhnizam

    Iklankan Produk di Ebook PERCUMA untuk PPL bulan ogos 2014

    Asalamualaikum kepada semua ahli wangcyber. Sy mhnizam aka pjutawan. Dah lama saya tak buat PPL. Kali ini saya akan lakukannya untuk niche diet. Baiklah untuk pertama kali saya ingin membuka peluang kepada anda yang mempunyai produk atau niche yang berkaitan untuk beriklan di ebook percuma yang...
  6. pjutawan aka mhnizam

    Perkhidmatan menulis artikel bahasa melayu

    saya ingin menawarkan penulisan artikel dalam bahasa melayu pada harga RM5 untuk 400 patah perkataan. Terhad untuk 10 orang pertama dan selepas itu harga RM10 untuk satu artikel. Berminat? Jom pm saya Kuota RM5 1) 2) 3) 4) 5)
  7. pjutawan aka mhnizam

    Pemasangan dan setting website JOOMLA

    saya ambil upah untuk mereka yang ingin membina website menggunakan joomla.harga cuma RM50 untuk satu website. Syarat kena ada hosting dan domain.Jom pm laju-laju
  8. pjutawan aka mhnizam

    15,000 artikel bahasa Inggeris pada harga RM5

    saya ingin menjual artikel bahasa Inggeris koleksi saya pada harga RM5
  9. pjutawan aka mhnizam

    fan page aaron aziz untuk dijual

    saya nak jual fanpage aaron aziz 108411 like https://www.facebook.com/pages/Aaron-Aziz/506678386063220 harga boleh runding kalau munasabah saya letgo.Kalau tak munasabah saya akan reject tawaran tu.Sapa cepat dia dapat.
  10. pjutawan aka mhnizam

    Handwriting animation video HARGA PromOSI

    Nak video menarik dan cool untuk bisnes anda hingga pelanggan cair Memperkenalkan video hand writing animation video http://www.youtube.com/watch?v=q01FtU91hqw&list=UUIpt1HcN0NXJ9grvgfXQx9g Harga servis video ni cuma RM20.00 untuk satu video Jika berminat boleh sms ke 0186257016 atau...
  11. pjutawan aka mhnizam

    Agen Dropship untuk produk produk herba dan produk kesihatan lelaki dan wanita hot

    Asalamualaikum saya ingin mengajak ahli wangcyber yang ingin menyertai program dropship yang menawarkan produk-produk kesihatan lelaki dan wanita dan pelbagai jenis herba yang tengah hot. Keuntungan dari 20-50 peratus. Program dropship ini adalah program dropship berbayar dan yuran dikenakan...
  12. pjutawan aka mhnizam

    20 Artikel PLR Bahasa Melayu niche perniagaan internet untuk dijual

    Saya nak jual 20 artikel berkenaan perniagaan internet,blog dengan harga murah. Artikel ini 100% artikel dalam bahasa melayu Jumlah Patah Perkataan antara 300-400 patah perkataan Boleh diubah mengikut citarasa sendiri Boleh digunakan untuk blog atau website Boleh digunakan dalam email marketing...
  13. pjutawan aka mhnizam

    Buku motivasi dan IM untuk di jual

    Saya ada beberapa buah buku IM dan Motivasi untuk dijual 1)Awaken The Giant Within(Harga beli RM40++) nak jual RM15+RM5 postage=RM20 2)The Secret-Rhonda Byrne(Harga Beli RM60++) nak jual RM15+RM5 postage=RM20 3)Make Money Online by blogging-Alan Tan (Harga beli RM39.90) nak jual RM15+RM5...
  14. pjutawan aka mhnizam

    Fanpage my qalam nak jual murah RM50 sahaja

    salam saya ingin menjual fanpage my qalam https://www.facebook.com/pages/My-Qalam/150598698410675 Income dari affiliate myqalam RM240 Dan saya nak jual RM50 sahaja
  15. pjutawan aka mhnizam

    Ideabisnes.com

    Saya nak letgo ideabisnes.com Ideabisnes.com saya nak tolak murah je RM200 dan beserta fanpage yang mempunyai 1000 likes.
  16. pjutawan aka mhnizam

    website dan blog untuk dijual

    Saya ingin menjual beberapa website dan blog 1)Cintajodohkahwin.com==>RM150 blog PR2 2)Isubest.com==>RM50 3)Panduanwangcyber.com==>PM untuk nego harga 4)Janawangfiverr.com==>RM700 Akan di update lagi
  17. pjutawan aka mhnizam

    PLR Jana Wang Fiverr dan Pakar Namedrive

    Asalamualaikum Saya ingin menjual Hak Jualan Semula Jana Wang Fiverr dan Pakar Namedrive Jana Wang Fiverr Sebenarnya produk ni adalah produk lama yang saya ambil alih dari Raja Kamil. Harga PLR ini adalah RM80 untuk 10 orang terawal Harga jualan yang di sarankan adalah RM15 ke atas...
  18. pjutawan aka mhnizam

    fanpage just for fun untuk dijual

    Saya ada fanpage just for fun https://www.facebook.com/appsjustforfun likes dari worldwide...likes ada 16,487 Sesuai untuk yg buat application... Harga nak jual RM300.Bleh nego lagi
  19. pjutawan aka mhnizam

    Bussiness Fanpage untuk dijual

    Fanpage cara buat cupcake untuk dijual RM100 sahaja ada 7000++ likes PERCUMA fanpage pakar buat roti dengan 2000++ likes Semua likes dari fb ads
  20. pjutawan aka mhnizam

    Ingin membeli khidmat pembuat article berkenaan nursing

    baiklah saya ingin mencari penulis artikel berkenaan nursing iaitu berkenaan kejururawatan jika berminat sila pm
Top