Search results

  1. azeman

    Pengalaman pertama menggunakan internet

    MiRC...teringat skrin itam dos dolu2....hahaha. tp jgn xpercaya, budak umah sewa aku baru2 ni ade lagi main mirc..kene gelak ngn bebudak umah jer..hahaha. "apa barang mirc..ym kan ade,siap bleh vcam lagik..hahaha"
  2. azeman

    kat mana boleh dapat software adobe flash yg free..

    bro ni cari yg pirate ker? try ar P2P..ade kot. klu malas,rasenye kat summit usj ade ar sket2..e2 pun kalo bro tinggal kat area ni la.. ps: syok woo situ....hahahahah
  3. azeman

    salam web

    hm,agak kasar bahasa lu bro..kesian dia.huhuhu.. tp dieni pun satu...tunjuk ar potfolio dulu ke ape..ini idak,pakai t*r*n jer.ahaks..
  4. azeman

    Actual Analysis

    mengikut member saya yg kaki forex, main siang bnyak untung.xtau la sbb ape..huhuhu. saja ingin berkongsi kesedihan saya di sini.. ptg tadi tangan gatal nak main GBP/JPY, dah lost -368.52 ><
  5. azeman

    Pendapat dan komen anda, perlukah saya sbgai tetamu jemputan di TV9-nasi lemak kopi O

    ok bro...tahniah atas kejayaan anda! ;) ps: step by step la...mana tau leh jadi cam irfan.skjap masuk radio,skjap masuk tv huhuhu
  6. azeman

    Apa itu plugin wordpress? mari kita bincangkan

    saya setuju dengan All In One SEO nie..mmg bagusss untuk blog WP kiter... ;) Antara plugin yang saya gunakan plak ialah: SEO Friendly Images Automatik tambah 'alt' dan 'title' pada imej dlm log kita. Dapat increase trafik dari SE. ;) WP to Twitter Update post kita kat Twitter...
  7. azeman

    Nak tanya sikit

    yupp...affiliate is the best way!
  8. azeman

    mohon kritikan dan idea

    salam, grafik u kene upgrade lagi la bro.. table kat tengah tu terkeluar-keluar bordernye.. grafik header pun kurang jelas tulisannya & gambar blur. bab functionality tu sy xcheck la plak.. tp menu kat tepi tu mmg bagus supaya memudahkan orang untuk klik kat produk lain plak.. ok la tu...
  9. azeman

    Mencari individu yang boleh translate BM ke BI

    translate ke BM tu dari artikel BI ape bro? Kena klu term2 kedoktoran ke lawyer ke, susah gak tuh..biasa price pun lain2 untuk term camtuh
  10. azeman

    Saya belajar forex 2 tahun dah...tapi masih belum nampak sepenuhnya :(

    banyak da program2 macam nie... ramai yang kata die punye teknik power la, yang ni cakap die punye hebat la.. last2 sebenarnya yang untung ialah diorang yang adakan kelas2 macam tu. yang kita dok main forex ni terkial-kial bayar sana, bayar sini. ada plak yang bagi percuma, pastu suruh...
  11. azeman

    Dari Mana Traffik Anda Datang?

    trafik saya datang banayak dari youtube dan search engine.. malaysia punyer dari WC la kot...;)
  12. azeman

    Sapa cakap dia gagal, memangla dia tu @#[email protected]%@

    betul tue.. kengkadang,memang letih mengapdap pc jer tiap2 hari sedangkan income satu sen blom masuk..mmg tensen! (blakang pun sakit gak...huhu) tapi insyaAllah saya yakin reeki tu akan datang jugak as long as kita mencuba..cuma kadang2 kita terlalai dan ter'tensen' dengan situasi kite...
  13. azeman

    Affiliates: TV LCD SAMSUNG, SONY DVD HOME THEATRE & SONY MINI HI-FI

    Owh...camtu ker? Ok..thanx TT. sy dah register dah. anyway, nice aff banner tp xleh la plak nk letak kat sini...huhuhu
  14. azeman

    Affiliates: TV LCD SAMSUNG, SONY DVD HOME THEATRE & SONY MINI HI-FI

    Salam bro, yang ++ tue ape bende? klu sy dapat 60 ke 70 ke,nk kira camaner??
  15. azeman

    Akhbar: Najib jumpa Altantuya di kelab

    hm, klu tunggu diorang, sampai bile pun kite xtau pape ttg ape dunia luar pandang kat kite...bagus jer sumer..hu3 :)
  16. azeman

    Akhbar: Najib jumpa Altantuya di kelab

    adela... Refer Malaysiakini: http://www.malaysiakini.com/news/99621 dan ni Akhbar France: Liberation: http://www.liberation.fr/monde/0101472912-un-cadavre-tres-derangeant Keratan akhbar:
  17. azeman

    Cerita Lima Patah Perkataan

    nak beli berus gigi katanye.....
  18. azeman

    Kat mana nak beli domain yang murah?

    e-hosting.com.my jugak murah.. saye biasa beli kat c2.. rm28 jer untuk register..quit cheap actly ;)
  19. azeman

    4 eBook PERCUMA...download aje..dlm B.Malaysia

    same..xleh bukak jugak :(
  20. azeman

    Hantarkan Iklan Anda Secara Percuma !!!

    xpe bro.. cube lagii..bukan senang nak jadi best..hehe. err..td try bukak tp xdapat.. something wrong with server ker?
Top