Search results

  1. ajibtu

    Idea Biz Musim H1N1.Jual Face Mask

    Askum. Aku ada satu idea nak jual face mask. Target aku jual over 100ribu pcs. Ada sapa2 nak join the club tak.. Harga modal around rm0.30 je.. ejen2 bleh jual balik rm1/pcs or jual sekotak isi 50 harga rm30. kalau ramai nak join kita bleh start in 2 weeks time la...
  2. ajibtu

    ada sapa tahu tak cara tambah gambar dlm lelong

    Askum Ada sapa tahu tak cara tambah extra pic dalam page jualan di lelong.com.my. cam nak link pic dari web lain pastu view di web jualan lelong.
  3. ajibtu

    Free Tudung Instant Dari Nashwa collection!!!

    Askum.. Syarikat kami nashwa collection memerlukan 5 testimonial dari member wc untuk website rasmi kami. Jadi kami akan bagi free sample tudung keluaran syarikat kami yg bernilai rm50. Jika anda berminat sila pm or email Nama: pekerjaan: email: Dan bagi alasan kenapa saya...
  4. ajibtu

    Pakej Mini Usahawan Tudung.100% Money Back.Peluang Emas Utk Org Kita.

    Pakej Mini Usahawan Tudung.100% Money Back.Peluang Emas Utk Org Kita!!!!!! Assalamualaikum.. Saya ingin membuka peluang kepada Usahawan di wangcyber untuk sama2 menjana pendapatan melalui business yang saya tawarkan. Business terbukti sangat laris di Pasaran. Terbukti banyak ejen kami yg...
  5. ajibtu

    Cari kaki biznez.Lelaki&wanita.Jom buat duit.

    Askum. Saya ada plan business untuk year 2009 ni. saya dah start end of 2008 dengan modal rm300. Sekarang sampai bulan 3 ni Alhamdulillah dah berkembang besar. Business ni still progress n getting bigger.total aset pun dah capai puluh ribu. Saya nak buka peluang untuk member WC yg serius...
  6. ajibtu

    Account Warning* (Final Notice)..Maybank2u.com

    Askum, Member WC, Saya ada dapat email ni ntah betul dari maybank or bukan.. Ada sesapa yg dapat email ni jugak tak.. Sebab macam pelik je.. Account Warning* (Final Notice) Tuesday, October 28, 2008 7:58 PM From: "Maybank Berhad." <[email protected]> Add sender to...
  7. ajibtu

    Peluang Business Tudung dari Indonesia.HOT

    Assalamualaikum. Saya nak jual tudung di WC pulak.. Biz ni saya baru start je dalam 2 bulan ni. Alhamdulillah sambutan sangat hangat. Saya start jual dalam kuantiti sedikit. Beli satu pun boleh. Stock Bulan Desember. Model Tudung Melati : Harga RM45 (Free Delivery)...
  8. ajibtu

    Ratusan Produk PLR/MRR di Jual Borong.

    Jom Borong Semua Produk Dengan Harga Murah. Lihat List Produk Di Sini Beli Produk2 ini dan anda berhak menjual semula produk2 ini. Harga promosi untuk WC members. Free sebahagian dari produk ini untuk 3 orang pertama yg tulis pm me. $2 untuk org ke 4 - 7 . Tulis saya beli...
  9. ajibtu

    Submit url dan artikel ke 50 webdirectories & 50 article directories.Free1artikel.

    Submit url dan artikel ke 50 webdirectories & 50 article directories. Free 1 artikel. Cara cepat dan mudah promosi web anda. - Di index - Dapat Rank - Traffic Q: Kenapa Directory Submission Penting? A: Ada 2 alasan mengapa ia sangat penting: 1.Site anda akan mendapat trafik yg lebih...
  10. ajibtu

    Perkara Yg Pelik Di Microsoft windows!!!

    Askum .. ada yg tahu tak sebab apa jadi camni.. 1. Takder sapa pun yg boleh buat folder dengan nama "con" tanpa "" . try klik di destop atau dimana2 tempat di hard disk anda. create newfolder dan namakan dengan con Saya yakin anda tidak boleh menamakan dengan nama con.:) pelik...
  11. ajibtu

    Perkhidmatan Submitt Iklan ke 200++ wedsite iklan. RM10 sahaja

    Perkhidmatan Submitt Iklan ke 500++ wedsite iklan. RM10 sahaja >>>>>>>>>>>>>>>>>Sekarang dah naik ke 500++ website dengan harga rm10 sahaja.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< perkhidmatan selama bulan december sahaja. Selama setahun saya senyap je.. tiba2 hati terbuka untuk start balik...
  12. ajibtu

    Jom Bincang Business Musim Raya nanti

    askum semua... Bulan puasa n raya dah tak lama lagi.. september nih dah puasa. Jadi aku nak ajak member WC ni ambik kesempatan untuk buat business pada musim perayaan ni. Maksud aku offline bizz la. Aku nak ajak kongsi idea nich apa yg top waktu musim raya nanti. niche aku...
  13. ajibtu

    Perkhidmatan: Aktivate Adword pakai VCC+voucher$50.

    Perkhidmatan: Aktivate Adword pakai VCC+voucher$50. "Buka Account Adword tanpa credit card. Dapatkan voucher $50 di dalam Account Adword anda dengan segera, serta-merta. " Dengan membeli pakej ini anda akan mendapat email dan password untuk login ke account adword anda. Anda tidak perlu...
  14. ajibtu

    VCC for Adword legal tak???

    Askum semua.. aku ada pertanyaan ni.. boleh tak register adword pakai vcc ( maksud saya legal tak). sebab saya dah try reg pakai vcc n aktivate voucher skali. boleh jalan ads.. tapi muskil jugak legal ke tak benda ni.. ada sesapa yg tahu tak...
  15. ajibtu

    domain free jom tgk sini

    askum... sorry kalau repost... aku ada terjumpa website bagi domain free cuba pegi ke http://www.co.cc aku dah try aktif setelah beberapa jam. letak ns1 , ns2 setelah anda register...
  16. ajibtu

    Rajadownload: Panduan download free&unlimited di filesharing server

    Rajadownload: Panduan download free&unlimited di filesharing server. "Anda ingin Miliki Rahsia Seorang Leecher? Mendowload lebih 1TB file sehari tanpa akaun premium." "Berapa byk duit anda telah laburkan untuk premium Account? Mahukan anda mendownload tanpa perlu melaburkan wang...
  17. ajibtu

    BULUH EMAS --ada sapa pernah join tak

    Askum .. Aku jumpa satu prog dari buluh mas sdn bhd. Ada sesapa pernah dengar tak ... buluhmas - pengiklanan bergerak salam semua... SYARIKAT PENGIKLANAN BERGERAK BULUHMAS ENTERPRISE (SA0043046-M)Website : :: BULUHMAS Alternatif Pengiklanan Masa Kini :: PROGRAM PROMOTER SAMBILAN...
  18. ajibtu

    Mencari designer header utk blog.

    Askum. Saya mencari designer yg boleh design header utk blog saya. Saya akan bayar RM25. Ok tak price ni. kalo ada yg berminat boleh PM saya.
  19. ajibtu

    First Malaysian You tube Website !!!!!!! www.hosevid.com

    askum .. Kepada warga wangcyber.com. Saya nak promote satu website video hosting milik bangsa Malaysia.Harap kita dapat bagi sokongan utk web ni. http://www.hosevid.com First Malaysian video hosting. Web nih milik member saya. Saja tolong promote. User wangcyber jugak...
  20. ajibtu

    Ada sesapa kenal Fabian Lim tak

    Ada sesapa kenal Fabian Lim tak... pembuat adwordsempire dot com dia ni org mana ... kata bleh dapat $28K dalam 48jam. aku dapat free sit utk seminar dia di surabaya.
Top