Search results

  1. cyclebin10

    Tips travel balik kampung

    Meh nak share sikit tips balik kampung edisi: kereta biar bersih. Yang aku selalu bawak bersama kalau nak travel: 1. snacks and drinks 2. wet tissue 3. rubber band<--- penting nak ikat kerepek and keropok bagai 4. plastik sampah Korang pulak mesti bawak apa kalau travel jejauh naik kereta
  2. cyclebin10

    Banyak kedai yang jual iphone sekarang ni

    tak sangka pulak iphone 6s mula2 launching pon dah ada jual kat courts. selalunya kalau phone baru launching, avaiable kat centre telco je.
  3. cyclebin10

    Telco dpt anugerah

    sejak port ke celcom, byk yg caci kat celcom kata network slow la, internet xleh pakai la, xde line la. byk kata2 yg x bagui kat celcom. skrg ni duta celcom dah menang kat pertandingan IAAF, celcom pon menang putra award 2015.. anugerah emas lagi kat bahagian komunikasi... apa yg ko org nak...
  4. cyclebin10

    bank mana ada waive RM50 government tax?

    Nak tanya sikit...Adakah betul ada bank yg akan dpt waiver bagi RM50 government tax?? Siapa boleh share sikit? Entah kenapa hari tu banker x cakap pun...masa i tengah apply tu Citibank Platinum Reward Card.
Top