Search results

  1. money240

    Fund paypal Utk Dijual

    salam kawan2.. sapa2 berminat saya ada fund paypal usd15 je utk dijual sapa yg minat blh ym saya ym: nurul_anis_huda @ yahoo.com tq
  2. money240

    Aku Dapat Us$950,000.00 Biar Betul?????

    Assalamualaikum...rakan WC Aku nak mintak pendapat korang. Harap2 dapatlah berkongsi sikit ngan aku. Aku ada terima email dari luar negara. Email pertamanya macam ni bunyinya: Your E-Mail Address Has Won A Lottery Prize <[email protected]> to undisclosed-re. show details Aug 29...
  3. money240

    Sertai Program PAY PER LEAD (Daftar Percuma)

    SERTAI PROGRAM PAY PER LEAD (DAFTAR PERCUMA) Terma & Syarat: 1. Pendaftaran sebagai affiliate pay per lead adalah PERCUMA. Tidak perlu membayar untuk mendaftar sebagai ahli. 2. Program ini boleh di sertai oleh sesiapa sahaja yang berminat. 3. Setiap pelawat yang subscribe pada...
  4. money240

    Mohon Bantuan Warga Wc

    Assalamualaikum.. Kepada warga wangcyber yang dihormati sekalian, disini saya ingin mohon jasa baik anda semua sekiranya ada yang ingin memberi sumbangan untuk Tabung Adik Nurul Azwa yang kini terlantar di hospital Tuanku Fauziah Kangar kerana terlibat dengan kemalangan kereta pada 5/7/2008...
  5. money240

    Rebet Minyak Rm900 Setiap Belian Produk Jimat Minyak Str2020

    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera; MINYAK NAIK..!!! Relax... Produk HEBAT yang di cari-cari oleh SEMUA orang! Kenaikan HARGA MINYAK tidak boleh dibendung lagi... Semua rakyat merasa bahang kenaikan bahan api ini. Mari kita mula BERJIMAT sambil menjana pendapatan. Anda dapat RM625...
  6. money240

    Rahsia Penipuan Di Internet Terbongkar

    Assalamualaikum dan salam sejahtera.... Saya ingin berkongsi dengan anda semua tentang ebook Rahsia Penipuan Di Internet oleh saudara Zaki. Beliau telah membongkar rahsia penipuan di internet dengan menghasilkan sebuah ebook yang cukup menarik. Saya ingin berkongsi dengan anda semua tentang...
  7. money240

    Rahsia Penipuan Di Internet Terbongkar

    Assalamualaikum dan salam sejahtera.... Saya ingin berkongsi dengan anda semua tentang ebook Rahsia Penipuan Di Internet oleh saudara Zaki. Beliau telah membongkar rahsia penipuan di internet dengan menghasilkan sebuah ebook yang cukup menarik. Saya ingin berkongsi dengan anda semua tentang...
Top