Search results

  1. money240

    salam saya berminat nk beli fundpaypal 75usd boleh add ym saya nurul_anis_huda thanks

    salam saya berminat nk beli fundpaypal 75usd boleh add ym saya nurul_anis_huda thanks
  2. money240

    salam saya nurul_anis_huda

    salam saya nurul_anis_huda
  3. money240

    Fund paypal Utk Dijual

    salam kawan2.. sapa2 berminat saya ada fund paypal usd15 je utk dijual sapa yg minat blh ym saya ym: nurul_anis_huda @ yahoo.com tq
  4. money240

    Akaun Maybank

    salam... saya nk mtk sifu ajar cara nk transfer duit dari akaun maybank ke akaun cimb?? Harap ada yg sudi membantu Tima kacihh:)
  5. money240

    lebih 1000 script collection untuk anda download

    terima kasih.. memang bagus utk newbie macam aku ni :cool:
  6. money240

    Teknik Promosi Blog Dengan Reddit.com

    salam.. info yang menarik... kene cuba ni :rolleyes: thanks
  7. money240

    Kenapa banyak tak dapat duit di internet???

    apalah agaknya bis yang dia buat sampai rm500 sehari masuk maybank. teringin gak nak tau...tp dah ilangg:confused: aku rasa kene bayar baru boleh face to face kot.. apa apa aje lah
  8. money240

    Boleh bayar orang bagi comment kah?

    setahu aku tak de sampai kena ban :p
  9. money240

    isi borang survey dpt duit???/siapa tahu???

    aku ada gak try buat survey ni..tunggu dan lihat la apa yang dapat...tapi tak comfirm benda ni boleh buat duit ke tak di malaysia ni.
  10. money240

    Aku Dapat Us$950,000.00 Biar Betul?????

    aha...SCAMM rupanya:mad: baru aku tau..nasib baik ko bg tau...huhuhu :D Aku harap sapa2 yang ada pengalaman tak kiralah baru terjebak ke (mcm aku :D), sudah terjebak ke, nyaris nak terjebak ke...apa2 lah yang seangkatan dengannya..tolonglah cite kat sini...boleh kongsi pengalaman korang...
  11. money240

    Aku Dapat Us$950,000.00 Biar Betul?????

    tq for your info..memang berguna untuk newbie macam aku ni..sekurang2nya kita semua perlu berhati2 dengan email macam ni.. fuhssss..kelabu mata jugak la tgk us$950,000.00:o
  12. money240

    Aku Dapat Us$950,000.00 Biar Betul?????

    Apa tujuan yang depa hantaq email siap mintak maklumat peribadi, akaun bank, alamat dan sebagainya. depa ni pengodam ka????:confused: aku budak baru lagi ..so aku kene mtk pendapat korang yang sudah arif dunia internet ni. tq
  13. money240

    Aku Dapat Us$950,000.00 Biar Betul?????

    Ini email kedua yang depa hantaq kat aku Find An Attached Payment Processing Form PROCESSING OF YOUR WINNING PRIZE FUND Congratulations from members of our staff, we acknowledge the receipt of your email with request to file for your winning prize. We write to clarify and explain...
  14. money240

    Aku Dapat Us$950,000.00 Biar Betul?????

    Assalamualaikum...rakan WC Aku nak mintak pendapat korang. Harap2 dapatlah berkongsi sikit ngan aku. Aku ada terima email dari luar negara. Email pertamanya macam ni bunyinya: Your E-Mail Address Has Won A Lottery Prize <[email protected]> to undisclosed-re. show details Aug 29...
  15. money240

    WangLebih.Com Program Penipu!!(SCAM)

    aku pun tak paham dengan wanglebih ni..website kejap ok kejap tak..last2 duit aku jadi debu dengan wanglebih...:confused: nasihat aku, tak payah masuk skim wanglebih PENIPU :mad:
  16. money240

    Jana wang online dalam UK Pound?

    aku dah daftar...baru dapat 5 pound...lambat lagi nak dapat 20 pound baru leh transfer:rolleyes:
  17. money240

    Mari Membina Program Skim Cepat Kaya

    wow!!!!wow!!! rupanya cam ni org kaya buat duit :p
  18. money240

    Sesiapa tahu pokokduit website?

    Macam2 boleh buat duit sekarang ni...pokok pun boleh buat duit:rolleyes::rolleyes:
  19. money240

    isi borang survey dpt duit???/siapa tahu???

    Menarik ler juga bila dengar buat suveys boleh dapat duit...:rolleyes::rolleyes:
  20. money240

    Sertai Program PAY PER LEAD (Daftar Percuma)

    SEBARKAN LAPORAN PERCUMA ANDA AKAN DIBAYAR!!!! SUNGGUH MUDAH MENJANA WANG MELALUI INTERNET !!!! Daripada: Aspirasicyber Team. Mungkin ramai yang tahu apakah yang dimaksudkan dengan program Pay Per Lead(PPL).Biar saya jelaskan kepada anda supaya anda lebih memahami bagaimana cara dan konsep...
Top