Search results

  1. man_kelang

    Project Mata Hati Charity Luncheon di Palm IOI Putrajaya

    Salam Sejahtera Warga WC, Saya wakil dari team Project Mata Hati (Projek amal kebajikan dari Group Technical Service, MISC Bhd) ingin menjemput ahli WC untuk membantu kami dalam menjayakan program kebajikan yang kami lakukan khas untuk pelajar Sekolah Cacat Penglihatan SMPK Setapak. Kami...
  2. man_kelang

    Document Controller untuk fresh graduate

    Salam semua ahli WC, Pertamanya saya memohon seribu kemaafan sempena hari raya aidilfitri yang mulia ini.saya pun x sure di mana saya patut letakkan post ini memandangkan ianya tiada kene mengena dengan perniagaan internet. Atas dasar networking dari forum ini saya ingin berkongsi tentang...
  3. man_kelang

    Padah terlampau aktif di Facebook

    Sekarang ni FB dah jadi trend...manusia lbh bnyk berinteraksi dgn computer dari manusia...bagus ke x tu?
  4. man_kelang

    perkenalan daripada insan yang pemalu dan takde kawan baik di dunia nyata

    Dont worry saya pun silent reader... WC banyak bagi ilmu kat saya :D
  5. man_kelang

    Cadangan Majlis Berbuka Puasa WC 2012...

    Saya cadangkan buat T-shirt sekali. Ada kenang kenangan org kata...
  6. man_kelang

    Website USD2,000,000 19 jam lalu terjual di FLIPPA

    Pergh 2 million... kalau ade 1 website camni makan x abis...
  7. man_kelang

    Teknik Dapat Free Like Fan Page

    Very good info. Sesuai kalau ade page baru...
  8. man_kelang

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Boleh bro.saya dah hampir 5 bulan buat dropship, income lepaslah byr duit kereta sebulan.cubalah bro.best
  9. man_kelang

    Diskusi Serius eBay Fizikal (Research, Shipping, Packing & Lain²)

    Patutlah china seller jual iphone case cantik2 for only $2 je..berbaloi2
  10. man_kelang

    Senarai Wholeseller dan Dropshipper

    Ada tak yang ambil brg dr supplier us, then jual kat us jugak?
  11. man_kelang

    Perlukan Paypal Fund Dengan Kadar Segera

    Saya ada je kalau nak
  12. man_kelang

    Niche best!! Boleh jual ke?

    Amcam ade update x?
  13. man_kelang

    Jom Cari Idea eBay !!

    Barang apa best jual kat ebay malaysia ni eh?asik ebay us jer hehe
  14. man_kelang

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    Saya nak tanya berkenaan limit, kalau buka store kat ebay US limit tu akan berubah ke tidak? maklumlah x berapa pandai nak baca english kat web ebay tu...
  15. man_kelang

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    Oh ye ke...rase2 nye reason nombor 2 tu la kut..kalau mcm tu xpe la..kene tunggu next month la gamaknye...thanks bro :)
  16. man_kelang

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    Terima kasih atas penjelasan. Saya listing di ebay my ialah kategori software. yang kena limit ni ialah kategori jewelry yg saya cuba utk listing di ebay us...so macamana tu. 2 kategori yang berbeza..sy pun x paham dah ni
  17. man_kelang

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    Salam, Nak tanya. Kenapa nak listing item kat ebay us x boleh katanya : "You can not submit your listing due to the following problems Attention! In order to maintain a safe trading environment, there is a limit to the item quantity which a seller can specify in one listing. The categories...
  18. man_kelang

    Iklan Produk Anda Di 74 Ribu Fanpage FB + 5.8 Ribu Mailing List Cikgu Loh!

    Ade lagi kekosongan? Kalau ada saya nak 1. PM detail ye
  19. man_kelang

    Iklan, SEO, dan Facebook

    Mantap TT :)
  20. man_kelang

    Service Harga Murah!!!

    Sy pernah mengalaminya, kalau dah mcm tu terus limitkan berapa servis nak ambil dalam tempoh waktu tertentu. Harga murah, kualiti tinggi pasti tiptop
Top