Search results

  1. siv5515

    Aik, pandai juga diorg bayar...

    Tiba2 entah mcmana entah awsurveys membayar aku padahal diorg nie mmg digelar Raja Survey Yang Scam. Tapi syukur lah aku dibayar walaupun lama juga x log in. Bukti tiba2 aku dibayar:-O.
  2. siv5515

    Get Free Traffic / The Best Traffic Exchange 2012

    Jika anda pernah melihat cara-cara untuk mendapatkan trafik percuma ke laman web anda, referral link, link affiliate, atau blog, maka anda mungkin mencari pertukaran trafik percuma. Masalah dengan kebanyakan pertukaran trafik adalah bahawa mereka menawarkan 2 untuk 1 atau 1 hingga nisbah 1. Ini...
  3. siv5515

    PollBuzzer - Dapatkan $1.00 dalam 10 saat

    Adakah tajuk diatas satu gurauan. Ini serius benar2 membayar dan aku x main2. PollBuzzer adalah sebuah laman percuma untuk anda mendaftar dan apabila mereka mendapat soalan baru mereka menghantar email kepada ahli-ahli mereka. Apa yang anda perlu lakukan adalah menjawab setaip soalan yang mereka...
  4. siv5515

    Adakah W.A.Z.Z.U.B benar2 membayar

    Sila Lihat Sendiri, http://www.youtube.com/watch?v=OQQd_wC-zyo&feature=plcp&context=C3f52f5bUDOEgsToPDskKpLUYZT6Gyfy2MpcEnZ-Mk Pertama, aku xtau nak percaya ka tidak, Aku percaya sebab, WAZZUB dikatakan berfungsi sbgai ejen carian spt Google,Yahoo,Aoi,Bing dan sbgnya. Setiap ejen...
  5. siv5515

    PTC yang paling lama Bertahan

    Salam 1 Malaysia, - Saya ingin mendedahkan salah satu ptc yang paling lama bertahan dan benar2 membayar. - Saya hairan mengapa PTC ini amat kurang di promote dikalangan kita padahal ia benar2 membayar malah lebih baik dari Neobux kerana PTC ini bukan sahaja Bersifat BUX tetapi kita juga mampu...
  6. siv5515

    Wasiat Rasulullah!!!!!!

    Demi Islam Luangkanlah Sedikit masa. Marilah Kita Lihat dan fikirkanlah tentang Wasiat Rasullullah baru baru ini. Assalamualaikum, INGATLAH APABILA ANDA MENERIMA WASIAT INI, JANGANLAH DIBIARKAN ATAU DIABAIKAN DAN NIAT ANDA MENGEDARKAN.WASIAT INI ADALAH KERANA ALLAH S.W.T, BUKANNYA TAKUT...
  7. siv5515

    Berita Buat Warga Sarawak

    Al-Fatihah Buat Allayarhamah..Ini Mungkin Akan membuatkan Taib Mahmud Untuk Bersabar Dalam Mengurus Negeriku Sarawak....Semoga Allah Memberi Petunjuk Kepada Beliau...
  8. siv5515

    Rencana Tentang Islam

    Tajuk : Kiamat Sejauh mana anda tahu Tentang Kiamat. Tadi Saye tertengok post yang Bapa allahyarham shuth meninggal dunia so tetiba saye terfkr tentang kiamat yg pastinya akan terjadi. So saye pun search ruangan google tentang kiamat nih lalu terjumpa laman web Soleh.net Petikan tersebut...
  9. siv5515

    Free $1.50 percuma (newbie Je)

    Assalamualaikum.... kpd newbie cmua mcm aku nih blh try dptkan 1dollar pertama dr internet. Ini sumber dari Bro nkkenterprise dan aku dpt hasilnya...(cayalah bro) Nih payment yg aku dpt dr satu website yg bagi free money so try2 lah kwn2 kat list2 bwh http://getpaidto.com/...
  10. siv5515

    Multi Email Sender v6.2

    Assalamualaikum :) Thread nie pasal nak share software yang amat diperlukan oleh newbie2 dan para affiliates.Dibawah adalah sebuah perisian percuma dari saya. Multi Email sender Multi Email sender adalah sebuah aplikasi untuk mengirimkan email dengan cepat kebanyak alamat Email, dengan...
  11. siv5515

    Hati2 Download!!! Antivirus Pun Xdapat detect.Fake Antivirus!!!

    Assalamualaikum...... ada berita buruk ckit.... Kaspersky Antivirus 2009 Aku xpat detect Spywares and fake antivirus walaupun aku dah latih aku pun antivirus tapi langsung xpat detect. Nak format PC (RM50) so aku cari softwares yg dapat membantu untuk membuang virus tersebut.Dah tiga hari...
Top