Search results

  1. AffiliateRockstar

    Teknik Greyhat - Rahsia Membina 100-1000 Mailing List Dalam 10 Minit Dibongkar!

    sorry, aku tak paham kat sini. "Kalau anda pengguna squeezepage & autoresponder" maksud ko teknik bina list yg ni bukan utk autoresponder yg bbayar? so nak control list pakai pe? :confused:
  2. AffiliateRockstar

    SEO Essentials ...

    hehe, btul tu. dpt keyword rich domain name mmg best. btw, nak sedap market analysis & keyword research pakai la market samurai, recommended! :D
  3. AffiliateRockstar

    Free script dapat 70 high PR backlink :D

    teknik bh ke ape? byk target backlink dr web stat. agak berkesan ni
  4. AffiliateRockstar

    WP autoblog no.5 kat google dalam masa 3hari !

    aku dah tgk site ko. rank no 4 dalam 7,690,000 result mmg superb bro! brp sales ko dpt? btw, byk ilmu ko ni, meh exchange lg ngn aku.
  5. AffiliateRockstar

    Teknik Menghasilkan Artikel Unik Percuma

    nice, tested! tapi just 70% unique, kena hati hati jugak. Google sentiasa update algorithm. diorang tau dah byk aktiviti spinning article ni. So better hati2, jgn smpai kena duplicate content lgsg xmsuk serp :P
  6. AffiliateRockstar

    22 Ayat Pendahuluan Sales Page / Minisite Yang Berkesan.

    HAHA. Setuju, orang skim cepat kaya mmg pakar buat ayat pendahuluan meletup. Ahhh :mad:
  7. AffiliateRockstar

    [WTB] 5 Akaun Facebook = RM35 + (extra RM15)

    Bro, kau boleh buatkan? Kalau boleh aku pun nak sekali 5 akaun facebook. Deal sama macam syarat RK no 1, tapi aku nak yang pva.
  8. AffiliateRockstar

    Produk Buat Duit Clickbank

    produk buat duit mmg byk competition, tapi klau pandai cari market mmg loaded. hehe. sekarang ni produk buat duit yg tgh top, Auto Content Cash, Maverick Money Maker, Imeye, Traffic Ultimatum. kalau search produk ni kat Google, berjuta orang tgh promote. hoho. all the best bro :D
  9. AffiliateRockstar

    ###>>Tips Clickbank<<###

    nice bro, article marketing mmg penting, kalau boleh submit kat directory article yg lain sekali :D
Top