Search results

  1. starline

    Mesin Heatpress A4 + Cutter Silhoutte Cameo + PU Vinyl + Tshirt Kosong

    Mesin Heatpress A4 + Cutter Silhoutte Cameo + PU Vinyl + Tshirt Kosong untuk dilepaskan. Kiranya set lengkap untuk buat heatpress. Condition masih tip top tanpa masalah. Jarang digunakan. Beli pada tahun 2015. Nak jual kerana sudah tidak buat printing baju. Mesin Heatpress: Size:69.2cm x 46cm...
  2. starline

    Promosi Pembukaan Kedai Kain Cotton Online - Harga, Design & Kualiti Menawan Kalbu

    Salam sejahtera warga WC, PROMOSI PEMBUKAAN ANJUNGCOTTON.COM Sempena pembukaan kedai online AnjungCotton.com, kami menawarkan harga promosi. Khas untuk penggemar kain English Cotton: - English Cotton. Kain 100% cotton gred AAA. Tidak nipis dan tidak tebal (sederhana). - Kain selesa...
  3. starline

    Item.My - Website Jual Beli Barang Terpakai

    Assalamualaikum & salam sejahtera, Saya ada banyak barangan terpakai. Sudah nama barang terpakai, mestilah ada disimpan merata tempat dalam rumah. Semak juga kadang-kadang :-O. Nak buang sayang. Jadi, saya pun buat satu website ringkas tujuannya untuk menyelesaikan masalah ni. Jual beli...
  4. starline

    Jom Menang Hadiah: Sertai Peraduan ‘Kenapa Saya Suka Komputer Saya?’

    Salam warga WC, Saya ada buat satu peraduan. Ini pertama julung-julung kalinya. Sebab nak bagi perhargaan untuk pembaca blog Anjung PC.com. Dalam masa sama boleh promosikan blog. 1. Nama peraduan: Kenapa Saya Suka Komputer Saya? 2. Cara penyertaan: Buat satu artikel/post pada blog...
  5. starline

    Perkhidmatan Sewa Kamera DSLR - Nikon D40

    Assalamualaikum warga WC, otai2 dan blogger sekalian, Kepada warga WC yang ingin mengambil gambar majlis bertunang, kahwin, kelas fotografi, rekreasi dan sebagainya, saya ada satu Kamera DSLR Nikon D40 untuk disewakan. Tiada minimum hari untuk sewa. Perlu tempah (booking) tarikh kerana siapa...
  6. starline

    Iklankan Produk & Perkhidmatan Anda!

    Salam sejahtera, Ada produk untuk diiklankan? Ada servis menarik untuk dihebahkan? Maincyber.com membuka ruang kepada sesiapa untuk beriklan. Promosi produk dan servis anda untuk menambahkan bilangan pelanggan dan prospek. Terbuka kepada sesiapa sahaja. Kenapa di maincyber.com? 1...
  7. starline

    Masalah Buy Button Paypal

    Salam semua, Saya ada cuba buat button buy Paypal,dah siap setup bila nak try kuar error kat bawah: Error Detected We were unable to decrypt the certificate id. dah banyak kali try pun jadi juga.Dah cari kat Google tapi banyak solution yang tak membantu. Ada sesiapa boleh bantu...
  8. starline

    Promosi Pelancaran e-Book - khas 30 Ahli WC sahaja!

    Tawaran pelancaran e-Book pertama saya "Panduan Lengkap Teknik Memformat Komputer" khas untuk 30 ahli WC yang pertama sahaja!.Ini adalah e-Book pertama berbayar dari saya setelah sekian lama merancang,mengumpul bahan dan menulis.E-book ni dalam Bahasa Melayu. Potongan harga 50% dari RM30.00 =...
  9. starline

    Mintak pendapat tentang website

    Salam semua.. Saya dah siapkan satu website untuk penulis ebook submit diorang punya ebook,semua dijemput untuk bagi komen kat website saya ni,just permulaan jer.. Sebab x de maklumat lagi kat website tu,so,sape2 yang nak submit ebook diorang boleh la berbuat demikian,semua percuma...
  10. starline

    Panduan E-book

    Salam sume.. saya newbies lagi kat cni..sebenarnya saya dah lama teringin nak buat ebook tapi x tahu tipsnyer.lepas bc forum,artikel kat internet baru la dapat gambaran ckit.. saya cuma nak ty,klu kita dah siap ebook camna nak dapatkan testimonial?,means,nak dapatkan komen tentang ebook...
  11. starline

    Baca kalau RAJIN

    Assalamualaikum sume... Saya nak crita tentang pengalaman saya join satu program.Nama program ni Adbrite.Saya start join 8 Januari 2007.Program ni simple je.Kita just klik iklan kat website atau blog kita dan Adbrite akan bayar CPC (cost per klik) tiap kali kita klik.So,ari2 la saya klik iklan...
Top