Search results

  1. lynn

    Jom ramai-ramai cipta logo Wanita Niaga!

    Assalamualaikum, kesinambungan dari Pertandingan Mencipta Logo IQ Hoster yang lalu, saya buka topik baru untuk Pertandingan Mencipta Logo Wanita Niaga seperti yang saya janjikan dulu. Berikut adalah butiran lanjut ~ Tatacara dan Panduan Pertandingan : 1 - Mestilah ahli Wang Cyber. 2 -...
  2. lynn

    Pertandingan Mencipta 2 Buah Logo.

    Assalamualaikum, Tiba giliran saya untuk memberi peluang kepada designer-designer yang ada di Wang Cyber untuk menunjukkan bakat masing-masing mencipta 2 logo terbaru untuk kedua website saya. Rebut peluang keemasan ini sekarang! Tatacara dan Panduan Pertandingan : 1 - Hendaklah...
  3. lynn

    MUSLIMAH DOLLS pertama dipasarkan secara online di Malaysia !

    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Kini, saya muncul kembali dengan projek terkini!. Inilah antara sebab kenapa saya 'jarang' berada di Wang Cyber sejak akhir-akhir ini. Harap ianya mendapat sokongan dari semua pihak. Terima kasih. Memperkenalkan 'Muslimah Dolls' yang pertama di...
  4. lynn

    LIVE: Soyuz TMA-11 launched - October 10

    http://forum.nasaspaceflight.com/forums/get-attachment.asp?attachmentid=30965 semangat nak tgk, cari2 tak dpt. akhirnya masuk forum nasa ni skjp je meletup thread dorg, klik atas sesapa yg belum dpt tgk. :D or register dulu baru download. tahniah untuk anak msia! Dr Sheikh Muszaphar. ni...
  5. lynn

    Vbulletin.

    Assalamualaikum, ada sesiapa di sini yang free dan sudi berkhidmat dengan saya ? . Sila pm/ym/email saya dengan segera. :) pm : lynn ym : noraz_74 email : norazlyna[a]gmail.com Thanks.
  6. lynn

    Web diciplak, apakah nasihat dan komen anda ?

    Assalamualaikum, saya hendak minta pandangan anda semua.. apakah tindakan yang patut saya lakukan jika website telah diciplak ?. Dulu selalu terbaca masalah dan aduan orang lain tentang website atau blog diciplak. Hari ini, baru sebentar tadi saya terjumpa sebuah website yang isi kandungan di...
  7. lynn

    'Too Many Conections'

    'Too Many Conections'. Apa maksudnya apabila kita masuk ke sesebuah website dan tertera tulisan sebegini dan kosong sahaja muka depan web tersebut. Ada sesiapa boleh bagitahu ? Terima kasih. * Hari ini pertama kali terjadi pada web saya. Sebelum ini saya pernah terjumpa di web yang lain...
  8. lynn

    Ut2u.

    Kawan2 ada sesiapa yang tahu bisness dorg ni >> http://ut2u.com/ <<. Saja nak tau apa dia sebenarnya ? Service apa yg dia buat ?. Ataupun mungkin dah ada sesiapa yg jd agent kt sini ?. Nak tau lanjut sbb ada yg minta pendapat saya :). Ini bukan iklan erk ;).
  9. lynn

    ~ 'The Flavor of Life' ~

    Jom layan lagu top di Japan sekarang... :p ~ Utada Hikaru : The Flavor of Life ~ http://www.jpopasia.com/play/2683/utada-hikaru/flavor-of-life.html video ni siap ada translation sekali pd paparan videonya, bolehler nyanyi sama sapa yg suka.Kalau nak tgk terjemahannya, klik kt bhg kanan...
  10. lynn

    Agaknyalah kenapa wanita suka bekerja dari rumah ?

    Agaknya kenapa sebagai seorang wanita, ibu dan isteri jika di beri peluang, sebenarnya mereka lebih suka bekerja dari rumah ?. Bagi sesiapa yang nak komen silakan tak semestinya anda seorang wanita baru boleh reply.. sesiapa sahaja yang merasakan perlu.. amat di alu-alukan untuk memberikan...
  11. lynn

    Design Banner dan template phpbb!

    Baiklah hari ini giliran saya untuk membuka contest terbaru!. Rasanya tak salah saya gunakan thread yang samakan Mod sebab saya rasa ianya lebih kurang sama. Ok ini butir-butiran lanjut pertandingan : Penganjur : Webmaster WanitaNiaga.com saya lah tu ;).. Pn Lynn. Ianya masih baru dan...
  12. lynn

    Cannot find server.

    Assalamualaikum semua, maaf saya tak pasti dah pernah ke ada orang tanya tentang masalah remeh saya ni. Dah cari dlm 'search' macam tak ada :D. Ok masalah saya mcm ni, sejak smlm saya tak dapat access web baru saya ni. Ingatkan mcm biasalah adalah masalah dengan server, tapi bila dah tanya...
  13. lynn

    Masa itu emas! Jadi, bagaimanakah cara anda menguruskan masa ?

    MASA ITU EMAS Ramai ahli WC kita terdiri daripada pelbagai peringkat umur, jantina, latar belakang pekerjaan dan pengalaman yang berbeza, minat dan hobi yang berbeza, juga cita-cita dan impian yang juga tak sama dengan orang lain. Namun matlamat hidup tentu hampir sama iaitu untuk berjaya...
  14. lynn

    Tawaran 1 Feb 2007! akan dibuka..

    Tawaran bulan lepas saya tak iklan di sini, tapi dah membuahkan hasil poket saya walaupun duduk di rumah di Jepun pulak tu, saya berjaya buktikan internet ini hebat!... alhmadulilah!. Saya mampu buktikan pada diri saya sendiri. Saya boleh!. Malaysia Boleh kan ;). Syukur, sejak sebulan ni di awal...
  15. lynn

    SPAM di Forum.

    Saya nak tanya macamana nak elakkan SPAM pada forum ? Sebelum ini saya biasa dengan forum yang free. Saya ada handle 3 forum menggunakan forumer.com. Jadi saya memang tiada masalah dan set setiap user baru yang berdaftar perlu dapat approval dari admin. Jadi saya tak ada masalah dengan ahli2...
  16. lynn

    Kereta idaman semua...

    Bukan nak tunjuk tapi saja bukak topik yang santai-santai ni, asyik serius je citer bab business ;). Dah kebetulan abg_x tu citer bab harga trade in kereta yang sangat rendah. Saya terfikir nak tanya dan survey dgn korang ler.. kereta apa jadi idaman hati ? Jenis apa ? Kenapa ? dan apa2 saja la...
  17. lynn

    jnssb ??? ada sapa yang tau ....

    Assalamualaikum semua warga WC, saya nak tanya kawan2 semua.. pernah dengar ? baca ? atau terjumpa maklumat seperti di website ini ? http://www.jnssb.com/ . Tujuan saya nak kaji sebab ada kempen yg melibatkan ahli keluarga sendiri. So sebelum jadi Tipah Tertipu baik kaji dari kulit ke kulit :D ...
  18. lynn

    Indeks.

    Assalamualaikum En Shuth dan Moderator Forum Wangcyber, sebelum saya mengomel.. tahniah saya ucapkan, semakin hari Wangcyber semakin mengganas dan bakal melahirkan ramai jutawan cyber. Saya ada satu pertanyaan / cadangan / permintaan... ( hehe, bunyi mengada2.. sama je maskud ), boleh tak...
Top