Search results

  1. A

    Diskusi Serius eBay Fizikal (Research, Shipping, Packing & Lain²)

    kalau nak hantar barang ke oversea baik pakai flexipack..berat yang sama kira2 lagi murah daripada pakai pos manual...
  2. A

    Senarai link Ebay Market Research

    aku biasa research pakai completed listing..go through every category..best banyak barang laku tak vero..tapi china seller dah tapau siap2...huhuhu
  3. A

    Senarai Wholeseller dan Dropshipper

    last skali tahun 2012 best jual barang local ke oversea especially AU sebab shipping masuk murah..skang macam haram..nak jual barang cinonet pun pikir sampai 1000 kali...mana tak nya ada minimum amount...
  4. A

    Jom Cari Idea eBay !!

    kat ebay jual apa pun laku...sebab kita takkan tau sapa yang sedang godek2 listing kat ebay tu
  5. A

    AWAS! Rempit eBay V2 www.V2.RempitEbay.com - ebay to next level

    kalo dah beli kat ebay tu jual la balik kat mudah.my...mesti masyuk punya...:D;;)
  6. A

    AWAS! Rempit eBay V2 www.V2.RempitEbay.com - ebay to next level

    ade sesape dh start offer bonus affiliate untuk benda ni? aku nak beli dengan bonus yang terbaeekkk...:D:D
  7. A

    Kerja/bisnes tanpa risiko dan modal

    Pertama sekali, aku marah betul kalau ada orang asyik2 complaint takleh buat duit di internet. sepatutnya korang check diri korang dulu, apa yang korang dah buat, betul ke langkah2 yang korang dah lalui, cukup ke usaha yang korang dah curahkan pada bisnes or program tu. ni tak, belum ape2 dah...
  8. A

    >>BARANG HOT<<Rahsia Selamber Saya POW RM600 drpd Setiap Pelanggan, T'BONGKAR!!!

    salam bro, saya berminat...leh ulang balik tak camne nak dapatkan produk ni?
  9. A

    [Video Panduan Teknik Doa Spesifik] Senjata Sulit Golongan Berjaya.

    salam bro, saya berminat...leh ulang balik tak camne nak dapatkan produk ni?
  10. A

    Sapa ada jual VCC

    salam bro, aku berminat nak verify paypal ngan ebay cara yang ko cakap tu...leh PM aku tak? add aku ka ym fizul_eightytwo....terima kasih bro!
  11. A

    HOT Laporan Mini ebaY - TANPA MODAL CUMA $3 sahaja!

    salam bro...mini ebay ni ade lagi tak? aku nak satu tapi tatau nak bayar camne...please PM...or email je kat arzule82@gmail.com
  12. A

    AWAS : Scam di Mudah

    senang citer, ape2 transaksi yang melibatkan mat2 dan minah2 afrika ni abaikan je semua....diaorang jujur pun abaikan dan pada pengalaman aku pun memang tak pernah diaorang ni jujur..dahlaa diaorang datang malaysia ni buat kerosakan je...nasib baik aku nih takde power nak halau diaorang...cis...
  13. A

    Nak bagi RM10 kepada yang bertuah

    nak join! ym: - fizul_eightytwo
  14. A

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    ko jangan cakap membunuh diri...ko taktau...itu strategi diaorang...mane tau dia saja nak buat umpan masuk dalam stor...kat dalam stor kasi promosi abis2...jangan laa mengutuk...lenlaa kalo ko wat home page, featured plus sume,...memang laaa tak berbaloi tapi bukan membunuh...listing biar berpada...
Top