Search results

  1. zegxro

    Wanted Mulakan Bisnes Tanpa Modal (Dropship) Programs - Health products

    Assalamualaikum semua, mungkin anda pernah nampak tajuk thread [ Mulakan Bisnes Tanpa Modal (Dropship) ] ni dulu.. kali ini saya ingin membuka thread yg baru cuma product yg berbeza dan memberi satu lagi peluang perniagaan kepada sesiapa yg berminat dlm bab2 KECANTIKAN / KESIHATAN / JAMU /...
  2. zegxro

    Mulakan Bisnes Tanpa Modal (Dropship)

    sorry saya lambat reply ada hal yg perlu diuruskan dulu.. kepada @mayor87 dan @mohdyazed masih berminat ke.. saje nak tahu.. sebab karang saya dah add korang.. korang lupa nak check email.. penat je masing2 nnt..
  3. zegxro

    Mencari penulis yg mantop~.. jgn susah ati.. baca dulu iklan ni.. come2..

    Saya nak offer keja part time kepada sesiapa yg berminat.. keja ni memang [ gaji murah je ] sebabnya buat pun bukan untuk customer.. tetapi untuk member sahaje.. member lak n00b.. xmo bagi content.. yg tau mintak tlg suruh buat dan bayar murah.. cismore sungguh.. :P.. saya boleh buat sendiri...
  4. zegxro

    Mulakan Bisnes Tanpa Modal (Dropship)

    Detail xde pe sangat dah nak dicitakan.. semua kat main thread.. cuma sekarang utk saya hantar INVITE je kalau berminat.. memang sesuai utk yg ada kedai dan juga yg xde kedai.. kalau nak sila PM email anda..
  5. zegxro

    Mulakan Bisnes Tanpa Modal (Dropship)

    kasi UP sikit thread ni.. masih boleh pakai service ni.. sapa nak mari mintak invite.. peluang ni.. kalau kata la nak buat beli untuk diri sendiri pun boleh.. xde masalah..
  6. zegxro

    Mulakan Bisnes Tanpa Modal (Dropship)

    suda invite.. check email.. gogogo~..
  7. zegxro

    Mulakan Bisnes Tanpa Modal (Dropship)

    ada.. xde limit rasanya.. mari~..
  8. zegxro

    Peluang kepada bitcoin exchanger

    boleh je patutnya.. ramai dok jual beli kat localbitcoins.com.. lagi pun banyak sangat ke exchange sampai BNM nak kaco.. rasanya yg akan exchange tu pun nilai yg ciput2 je x.. hmm..
  9. zegxro

    Peluang kepada bitcoin exchanger

    Saya mencari mereka2 yg nak menjadi agent exchanger di site saya ini.. utk sekarang mini site je dulu.. official site nnt bikin.. site saya ni ialah mengenai -- Bitcoin Hashing Hosted Services -- nak tau lebih lanjut pasal site saya.. sekodeng je mini site tu.. cuba fahamkan dan saya pasti ada...
  10. zegxro

    Mencari funder / investor yg mantap~.. utk bitcoin trading..

    lol~.. well.. biasa la tu.. idup sentiasa rugi..
  11. zegxro

    Mari buat duit dgn PC anda [ PC + Internet ]

    haaa.. seko lagi.. zasss je la.. janji happy.. :D..
  12. zegxro

    Mari buat duit dgn PC anda [ PC + Internet ]

    ni pe case lak ni.. :-/
  13. zegxro

    Mari buat duit dgn PC anda [ PC + Internet ]

    haa.. xtau la bro.. dlm bab ni xleh nak tau.. kalau ikutkan patutnya xde la sampai tahap mcm tu.. tapi kalau diorang ada niat jahat.. apa2 pun boleh.. so nak selamat better pakai pc lain ke.. pc kosong xde data penting.. maybe selamat sikit..
  14. zegxro

    Mari buat duit dgn PC anda [ PC + Internet ]

    tu la.. saya pun tertanya2 gak bab tu.. nak baca kat forum dia mcm mls lak nak pi baca sana.. :D.. maybe program masih BETA kot.. xpe kita tunggu je.. tengok mcm mana..
  15. zegxro

    Mari buat duit dgn PC anda [ PC + Internet ]

    bro.. saya dah update 1st page.. ikut je step dpn tu..
  16. zegxro

    Mari buat duit dgn PC anda [ PC + Internet ]

    dah PM dah~.. sila2 sekodeng inbox anda..
  17. zegxro

    Mari buat duit dgn PC anda [ PC + Internet ]

    @ all.. OTW PM.. tengok inbox masing2.. gogogo~..
  18. zegxro

    Mari buat duit dgn PC anda [ PC + Internet ]

    bro.. join chat ni.. http://redbit.dinobytes.info/chat/
  19. zegxro

    Mari buat duit dgn PC anda [ PC + Internet ]

    PM dah.. check inbox..
Top