Search results

  1. zegxro

    Wanted Mulakan Bisnes Tanpa Modal (Dropship) Programs - Health products

    Assalamualaikum semua, mungkin anda pernah nampak tajuk thread [ Mulakan Bisnes Tanpa Modal (Dropship) ] ni dulu.. kali ini saya ingin membuka thread yg baru cuma product yg berbeza dan memberi satu lagi peluang perniagaan kepada sesiapa yg berminat dlm bab2 KECANTIKAN / KESIHATAN / JAMU /...
  2. zegxro

    Mencari penulis yg mantop~.. jgn susah ati.. baca dulu iklan ni.. come2..

    Saya nak offer keja part time kepada sesiapa yg berminat.. keja ni memang [ gaji murah je ] sebabnya buat pun bukan untuk customer.. tetapi untuk member sahaje.. member lak n00b.. xmo bagi content.. yg tau mintak tlg suruh buat dan bayar murah.. cismore sungguh.. :P.. saya boleh buat sendiri...
  3. zegxro

    Peluang kepada bitcoin exchanger

    Saya mencari mereka2 yg nak menjadi agent exchanger di site saya ini.. utk sekarang mini site je dulu.. official site nnt bikin.. site saya ni ialah mengenai -- Bitcoin Hashing Hosted Services -- nak tau lebih lanjut pasal site saya.. sekodeng je mini site tu.. cuba fahamkan dan saya pasti ada...
  4. zegxro

    Mari buat duit dgn PC anda [ PC + Internet ]

    Program ni senang je.. kalau anda ada PC + Internet.. boleh je join dgn bangganya.. apa program ni buat.. dia pakai process PC anda utk buat apa.. xtau.. tapi yg pasti bukan benda yg illegal.. benda baik2 je [ tu pun apa yg diorang ckp dlm FAQ page diorang la..].. so since dia dah pakai process...
  5. zegxro

    Mencari kuasa pengajar yg mantap..

    Saya ada menjalankan kelas IT dan saya mencari beberapa kuasa / tenaga pengajar untuk mengajar beberapa tajuk di bawah ni nnt.. saya mencari pengajar extra ini sebagai backup pengajar sekiranya pengajar yg original recipe tidak dpt menghadirkan diri.. jadi kepada sesiapa yg rasa nak mengajar tu...
  6. zegxro

    Mencari funder / investor yg mantap~.. utk bitcoin trading..

    Seperti tajuk thread ni.. saya dok mencari funder / investor utk start trading.. bukan trading kat forex [ sebab dah menyirap.. :D.. ] tapi kali ni kat bitcoin cryptocurrency.. yeahhh~. Apa tu bitcoin dan kenapa kat sini ? 1 - Bitcoin itu.. adehhh.. google la senang sikit.. :P.. 2 - Saje je nak...
  7. zegxro

    Mulakan Bisnes Tanpa Modal (Dropship)

    Kepada siapa yg nak mulakan business tampa modal ( dropship ) menjual barang electronic utk product seperti laptop / tablets boleh la bagi email anda kepada saya.. so saya boleh hantar INVITE kepada satu program yg mantap lagi stylo.. :P.. apa yg istimewanya program ni.. anda akan dpt harga...
  8. zegxro

    Mencari mereka2 yg berminat pada international property investment..

    Saya sebenarnya dok boring tahap otoman cute version :P.. So ingat nak buat la 1 club website custom dimana mereka-mereka yg nak berbincang pasal international property investment boleh la berbincang bersama / chat or what ever yg berkaitan dgn property investment ni.. tapi sebelum saya...
  9. zegxro

    [ Survey ] Adik beradik Teh Tarik TV

    Saya nak test power sat nak tengok sambutan mcm mana.. apa yg saya nak offer ialah service mcm Teh Tarik TV tu.. nak lagi senang saya letak gambar je la x.. :P.. Saya survey dulu kat sini.. kalau ada sambutan.. saya buat thread kat section WTS.. Detail simple & extra : Untuk tokey kedai -...
  10. zegxro

    Free website hits untuk 10 user !!

    Kali ni lain dari yg sebelum ni saya offer.. ni project lain lak.. yeahhhh~.. :P.. normally service ni di charge.. tapi since nak test punya pasal.. bagi free dah laaa~.. so apa saya nak bagi ialah free website hits.. Service ni berguna untuk : - Naikan rank alexa anda - Naikan hit counter kat...
  11. zegxro

    Free Iklan kepada 10 users !!!

    Saya dok test satu script ni.. so saya nak bagi free iklan kepada 10 users wangcyber.com yg request iklan ni.. apa yg anda boleh mintak ialah seperti di bawah: - Facebook likes -- International user -- 100 likes - Google plus -- International user -- 100 likes - Website traffic -- International...
  12. zegxro

    Mencari otai2 PHP coder !!!

    settle dah~..
Top