Search results

  1. faizal1234

    RM 12K Pendapatan ADsense Dalam masa 3 Bulan...

    Berminat... pm saya juga...
  2. faizal1234

    Ebook FREE "RAHSIA Mendapatkan TARGETED Like - Kini Di Bongkar!"

    berminat juga... pm ye tuan
  3. faizal1234

    Program Google Adsense

    salam semua, saya nak tanya, baru2 n dapat email personalized tip dr GA, We noticed that the AdSense ad crawler is having some issues accessing your site .The issue appears to lie within your robots.txt file, which is blocking our ad crawler from viewing certain sections of your site. Over...
  4. faizal1234

    (Tolong)mcm mane nak block robot.txt untuk Categories dalam Wordpress?

    alahai aduhai... takde sape yg tahu ka...
  5. faizal1234

    Kesan "Like" di Fanpage

    like fanpage bererti kita menjadi follower utk fanpage tersebut... makna kata update terkini melalui fanpage boleh diikutilah... berbeza dgn group fb dapat notis pemberitahuan update post...
  6. faizal1234

    [Trafik Masyuk] Nak tak Software Ini?

    terbaik... mmg nak tahu sangat pasal nie... stat blogspot sy area canada banyak kena mcm ni , web dari luar buat utk tujuan promosi mereka... kadang blog baru buat pun dah dapat visitor mcm nie... berminat bro...
  7. faizal1234

    (Tolong)mcm mane nak block robot.txt untuk Categories dalam Wordpress?

    Assalammualikum, saya nak minta bantuan ada yg tahu bagaimana nak block robot.txt untuk Categories dalam Wordpress? contohnya blog sy mcm nie, blogsaya.com/category/video/ blogsaya.com/category/mp3/ kedua2 category di atas sy taknak di index oleh pakcik google... mcm mane nak...
  8. faizal1234

    Blog Hina Islam...Kurang Ajar Giler!!!!!!!!!!!!!!!!!

    belum padam lagi! hanya yang report diwordpress sahaja yg tak boleh buka blog nie... berserah saja pada Allah swt... semoga Allah membantu menumpaskan beliau.... Amin...
  9. faizal1234

    Blog Hina Islam...Kurang Ajar Giler!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Alhamdulillah... fuhh.... lega...... tapi kalau fan page facebook susah betul nak didelete... walau ramai yg buat report...
  10. faizal1234

    Blog Hina Islam...Kurang Ajar Giler!!!!!!!!!!!!!!!!!

    yup! siapa lagi nak report kalau bukan kita??? http://cybersecurity.my dah buat aduan... http://aduan.skmm.gov.my/ dah buat aduan... ------------------------------------------------------------------- utk wordpress http://en.wordpress.com/abuse/ dah buat dah... yg lain2 pakat join report...
  11. faizal1234

    Siapa Tau Buat Macam Ni?

    cuba tengok disini hasil dari blogspot bergantung kpd selera robot google membaca templete/ susunan link... xpasti,etah la mungkin... pakar seo pasti lebih tahu...
  12. faizal1234

    Blog Hina Islam...Kurang Ajar Giler!!!!!!!!!!!!!!!!!

    cukup' jgn sebarkan lagi... maner2 pakar2 hack? dengar citer wordpress mcm sayur je nak hack?
  13. faizal1234

    [Nak Beli] Software REFERER X 2nd Hand atau Baru..

    kasi bumb sikitt ye....... rabbit_fire'
  14. faizal1234

    Bagaimana Cara Guna Akaun Google Adsense Lebih Dari Satu?

    huhu jugak.. bukan tamak tapi kerisauan maner tahu google buat giler2 dia siapa sangka kan.... hii... mmg dah apply dua akaun 1nama 1alamat... dah lama dipersetujui dr google... mcm yang dikatakan nama kasi exjust sikit... kalau mohd tukar kepada md... begitu lah selanjutnya.... yang...
  15. faizal1234

    Program Google Adsense

    TQVM'' idea yg bagus... tgh dalam perancangan'' kita boleh pindah kesemua post blogspot ke wordpress kan... nyesal tak belajar wordpress dari dulu... takpe pengalaman mengajar''
  16. faizal1234

    Facebook ditutup 15 Mac 2011 ??

    kerap kali upgrate sistem web yg facebook buat menunjukkan logik bahawa tak mungkin mereka akan tutup semudah itu...
  17. faizal1234

    Bagaimana Cara Guna Akaun Google Adsense Lebih Dari Satu?

    Assalammualaikum semua warga WC... Saya baru berniat nak apply google adsense lebih dari satu" ada dikalangan otai2 yg guna lebih dari satu akaun, itu saya tahu... tapi saya tak tahu macam maner la diorang handle.... amacam ader cara, teknik yang digunakan..... yang berpengalaman...
  18. faizal1234

    Siapa Yang Ada Lost Ranking & Siapa Yang Tahu High Quality Content Dalam Mata Google?

    blog jenis clone search engine, database buat manual... visitor duduk lama jika klik kat result , saya guna code utk open new tab... thanks bro share info... harap2 tak lama penalty yg dikenakan... mmg tak berani" cukup untung dia tak ban akaun adsense...huhu..
Top