Search results

  1. PinguSpy

    Jadi fulltime IM pun bosaaaaaaaaan juga =,="

    Apa pendapat kawan2?... Bilamana semua "jobs" di-outsourcekan. Jadi kita akan ada masa lapang yang sangat-sangat BANYAK!... Sekarang sy cuma ada 4 kerja sahaje... Clickbank project(100% oursource). Seminggu sekali freelance yg kita upah akan provide material yang kita mintak dia buat...
  2. PinguSpy

    Info: Tukar NamaAnda@Gmail.com ==> NamaAnda@DomainAnda.com (Tapi Masih Guna GMAIL)

    Tips trick macam mana anda still guna GMAIL, tp alamat email anda nampak lebih branded cth NamaAnda@DomainAnda.com . Hanya dengan menggunakan fungsi dari Google APPS. Fungsi ini dah xde percuma dah, berbayar. Tapi still ada teknik untuk dapat FREE punya(terhad untuk 1 account/email per-user...
  3. PinguSpy

    GET YouTube Views! YouTube Views! 5000Views - 10,000,000Views! - PinguSpy

    www.YTview.com Buy YouTube Views
  4. PinguSpy

    Spammer bot

    salam, akhir2 ni tgk banyak bot/spam menyepam WC. Tapi bot ni agak intelegent sikit dengan meng-copy ayat2 user terdahulu dan meg-spam kembali. Dengan link aff hostgator nya. Salah 1 nya: http://www.wangcyber.com/forum/members/srhhf7p.html Senarai post...
  5. PinguSpy

    Dewa Internet Marketer

    http://www.cbc.ca/news/canada/edmonton/story/2012/02/24/edmonton-willms-internet-fraud.html tak silap, penah nampak iklan "teeh whitening" dia tu... tp landing page tu mmg buruk.. tp convert.. Info tambahan:
  6. PinguSpy

    [MY JOURNAL] - USD$2000.00 Sebulan Dengan Clickbank! (4 bulan target)

    =PERHATIAN! PROJECT INI MATI UNTUK SEKETIKA. ATAS SEBAB2 TERTENTU. TETAPI PROGRES TETAP BERJALAN SIKI2 Salam, Tujuan thread ini dibuka adalah sekadar nak berkongsi jurnal saya, dalam target untuk mencapai minimum sekurang-kurangya USD$2000.00 sebulan dengan CLICKBANK! Niche yang di...
  7. PinguSpy

    FOREX = Haram(fatwa kebangsaan)

    Profesor Tan Sri Dr Abdul Shukor Husin KOTA BHARU - Jawatankuasa Fatwa Kebangsaan hari ini memutuskan umat Islam haram mengamalkan sistem perniagaan pertukaran wang asing. Pengerusi Jawatankuasa itu, Tan Sri Dr Abdul Shukor Husin (gambar) berkata ini kerana perniagaan yang dilakukan melalui...
  8. PinguSpy

    Sapa nak beli akaun youtube ini? haha

    hari tu ada tanya dekat mamat ni.. berapa dia nk jual akaun youtube dia.. dia ckp dia akan jual dgn harga $1000.00 last tgk views 90juta.. skang wow 100juta! http://www.youtube.com/watch?v=B9k34UswGjY banyak sgt pervet dkt utube.. sbb tu dpt byk views.. kalau tepek CPA ke...
  9. PinguSpy

    Easy Youtube 100views - UNLIMITED views [method]

    1. Search for anything new +funny videos. (http://www.youtube.com/comedy) 2. Download the video using keepvid.com 3. Upload the video back to your youtube account. 4. Go to 9GAG.com 5. Post your video url there. 6. Next go: http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhee 7. And refresh the link...
  10. PinguSpy

    Masuk Universiti Belajar Star-UP terus!

    salam, tadi ada usha2 org heboh dkt forum mat salleh. Stanford University ada offer beberapa course. Dan paling penting = FREE! Dan dalam beberapa course x sangka ada jugak course untuk start-up ni... course akan mula dalam bulan febuari.. so boleh lah daftar.. belajar/diajar secara online...
  11. PinguSpy

    Selamat Tahun Baru 2012 !

    2012 bakal menjelma lagi beberapa hari. Adakah azam anda 2011 dah satel? Apa azam 2012 pula?
  12. PinguSpy

    Inception - Banyak best ini cerita...

    http://www.youtube.com/watch?v=66TuSJo4dZM Tidur + Mimpi + Sub-Consciousness(kesedaran didalam mimpi, yg anda sedang bermimpi) = create mimpi sendiri. Siap ada arkitek lagi untuk reka bentuk structure dalam mimpi. Lepastu create mimpi dalam mimpi + dalam mimpi 3 LEVEL... haha.. Then curi...
  13. PinguSpy

    Teknik Buat Duit Pakai LIDAH Menggunakan Fiverr Dan EBAY!!

    Salam, Saja buat tajuk gempak hehe.. Btw teknik ni di copy dari forum BHW. First aku tengok 1 thread open pasal teknik ni. Hmm ok not bad. Lepas tu selang beberapa hari ada lagi org open cerita pasal teknik ni. Hmmm ok. Then lepastu ada lagi org open thread cerita pasal teknik ni.... So aku...
  14. PinguSpy

    SUPERB!! Words/Perkataan Yang Wajib Ada Dalam Ayat/Sale Letter MARKETING Anda!

    Mungkin boleh diapply pada: 1. Title/description thread jualan 2. Title/description fiverr 3. Title/description ebay 4. Title/description youtube 5. Title/description adwords/ppc 6. etc Bukan guna semua. Tapi just apply salah 1 perkataan. Base on playing with emothional. CTH...
  15. PinguSpy

    PREMIUM + RARE Domain - dot .EDU & dot .MILITARY for SALE!!

    CANCLE... Domain ini tidak dijual.
  16. PinguSpy

    Setting custom domain di BLOGGER [HELP!]

    salam.. slalu setting custom domain di blogger dgn domain provider yg lain senang je.. tp yg ni punya domain provide serius pening.. any idea apa yg perlu untuk isi dekat form ni?? ~X( p/s buat masa sekarang.. type domain tu dia redirect (frame) ke parking je...
  17. PinguSpy

    73,000 000 VIEWS dalam masa 5 hari?? LOL

    http://www.youtube.com/watch?v=bNcN4KfKh_U Sebenarnya video ni biasa je.. tapi mamat blackhat dari some forum dia pakai bot pemende ntah sampai jadi macam ni.. kita tgk dalam 1 minggu lagi akan kena delete ketak video ini.. tapi mmg GEMPAK!!
  18. PinguSpy

    Ketenangannn....

    Tak sempat nak masuk hutan? Lepak tepi pantai sambil medengar arus ombak mahupun burung2 berkicauwan? Layan sound2 dari K-LIFE ini.. Memang superb.. Ada 1 sound sampai berair mata aku(stone maybe LOL) Memang best mamat japan ni. http://www.youtube.com/user/kmusiclife Rasa semakin dekat dengan...
  19. PinguSpy

    Ketagihan coffee

    Ada tak cara nak elak? Setiap hari kalau tak minum coffee (Nescafe ais/Nescafe latte) .. Serius mmg tak boleh duduk.. Aku pun ramai kawan yg ada masalah ini.. :( http://www.youtube.com/watch?v=OTVE5iPMKLg
  20. PinguSpy

    Lawan FIVERR.COM?

    Salam, Just nak share my thought berkeaan fiverr dan trend website. Seperti yg kita tau apa2 web yg FIRST popular pasti tak akan bertahan. Dan akan dibeat oleh web barunya. Maksud saya: Google kill Yahoo(perintis awal) Facebook kill(Friendster(perintis awal) dan Myspace) Youtube...
Top