Search results

  1. deathacker

    paypal Photo ID verification problem

    Salam.. saya ada masalah skit berkenaan dengan paypal.. akaun paypal saya kena limit.. pihak paypal mintak saya proof of address dengan photo id.. saya dah bagi dokumen yg diorang mintak.. masalah sekarang ni proof of address dah lepas, photo id je x lepas saya dah bg IC dgn lesen tapi x...
  2. deathacker

    Nak belajar affiliates

    Salam... saya baru nak cuba belajar tentang affiliates.. boleh tak bantu saya untuk syorkan ebook atau video tutorial affiliate yang bagus untuk newbie mcm saya? setakat ni yg saya nampak mcm menarik video "Kursus Affiliate".. okey x klu saya amik video tu? atau ada cadangan lain?
  3. deathacker

    Amazon vs Ebay

    Salam warga wc.. saya sebenarnya dah lama x aktif cari income online ni.. saya nak mintak pendapat warga wc mana yg patut saya pilih, ok saya mulakan dengan ebay la.. dlu saya pernah buat income dengan ebay ni.. dan akaun saya yang saya pakai dulu tu masih aktif lagi.. saya belajar bisnes ebay...
  4. deathacker

    Jual buku novel

    Salam warga WC.. saya baru2 ni terpikir klu buat bisnes jual novel okey tak? hahaha.. sebab banyak peminat novel ni.. tapi takde idea plak nak dapat novel daripada mana.. tau tak kat mana boleh dpt novel2 ni.. klu boleh novel2 baru plastik seal tu pun tak bukak lg..:D
  5. deathacker

    macammana nak tarik pembeli

    Salam warga WC.. saya ada masalah skit nak mintak bantuan.. saya menjual produk fizikal secara on9 di blog dan fb saya.. masalahnya saya dpt bnyk like di fan page, tp takde satu pun nak beli, camne saya nak tarik diorang untuk beli produk saya? kepada pakar2 tu mintak pendapat korang sume...
  6. deathacker

    pertanyaan mengenai facebook ads..

    Salam warga wc.. saya nak tanya pada sume yg pernah guna facebook ads.. mcmmana nak dpt click atau impression, saya dah buat iklan, tp xde impression pun xde org tgk pun.. mintak tolong tunjuk ajar bleh?
  7. deathacker

    artikel untuk blog

    salam semua warga WC.. saya nak kata baru dalam ni tak jugak, cuma saya selalu jadi silent reader je.. kadang2 tu ada jugak saya comment kat sini saya sebenarnya ada masalah skit, saya ada blog, cuma saya tak tau nak tulis artikel apa kat dalam blog.. untuk makluman semua, artikel dalam...
Top