Search results

  1. Azizullemin

    Boleh bantu saya bab kedai online yang ada fungsi vendor ???

    Saya baru saja setup satu kedai online di www.drgadget.my (minta kawan yang setupkan). . Saya mahu web ini ada sistem vendor spt di web www.edymall.com . Ada sesiapa yang boleh bantu. . Terima kasih
  2. Azizullemin

    Kawan saya kata formula ini boleh jana rm200k dlm masa 40hari !!

    Assalamualaikum dan salam ceria WC. . Semalam saya baca satu posting kawan saya di FB, dia namakan sebagai ‘duitFB’. Katanya ia merupakan sistem program komuniti yang memasarkan Aplikasi Leads & Database System melalui Sistem Affiliate Reseller 4 Level dan Formulanya boleh menghasilkan RM200K...
  3. Azizullemin

    Apa beza wc dulu dan sekarang dari segi 'rank' ?

    Assalamualaikum dan salam ceria. . Saya sudah lama berada di WC ni sejak tahun 2011 lagi, WC baru ini saya masih belum dapat kuasai sepenuhnya. . Saya bukan nak komen atau nak bagi cadangan, saya cuma nak tanya perbezaan WC dulu dan sekarang dari segi 'Rank'. . Kalau dulu rank saya adalah WC...
  4. Azizullemin

    Apa pendapat korang pasal MMM?

    Saya baru saja diperkenalkan dengan satu program yg bernama MMM, soalnya saya pun tidak tahu apakah ini satu bentuk pelaburan ataupun money game. Ada sesiapa yang boleh bagi pendapat? Terima kasih..
  5. Azizullemin

    Program MMM, (mereka kata 'People Helping People)

    Assalamualaikum dan salam ceria warga WC.. Ada sesiapa yang pernah dengar atau buat sendiri program MMM ini, Kawan saya buat dia kata untung setiap bulan dalam 30%, Ada sesiapa tak yang boleh bagi penjelasan berkaitan dengan MMM ini? Terima kasih
  6. Azizullemin

    Akaun Pages Facebook Saya Di CURI!! Boleh bantu saya?..

    Akaun FB Pages saya www.facebook.com/koleksimotivas yang ada jumlah likers 100k++ telah dicuri oleh orang indonesia berdasarkan cara status terbaru dipaparkan. Mohon bantuan sesiapa disini yang boleh mendapatkan saya kembali pages itu atau terus tutup saja pages itu. Terima kasih atas bantuan
  7. Azizullemin

    Bisnes Telco TERBARU 2015, Anda berpeluang menjadi Rakan Niaga PALING AWAL!!!

    Assalamualaikum dan salam ceria.. Saya percaya ramai orang masih tidak tahu akan peluang terbaru ini, saat ini ramai syarikat-syarikat telco tumbuh seperti cendawan untuk mengaut keuntungan dalam industri ini. Di ketika ramai syarikat ini tumbuh, kita sebagai pengguna haruslah bijak menilai...
  8. Azizullemin

    Buat Duit Internet Cara 'Blackhat' atau 'Dirty Secret'

    Assalamualaikum dan salam sejahtera 1) Ada sesiapa yang pernah buat duit duit dengan cara 'Blackhat / dirty secret'?. 2) Adakah cara ini dipandang negatif oleh mereka yg bergelar professional walaupun cara ini memang berkesan tetapi 'underground'? Terima kasih atas pandangan anda semua..
  9. Azizullemin

    Cara Sambung Paypal Payment Ke Link 'Tempahan'

    Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Saya nak tanya 1) Bagaimana caranya untuk menyambung tempahan ke ruang pembayaran paypal secara terus menerus? 2) Bagaimana nak buat link download produk (ebook) dengan serta merta setelah pembayaran sudah dibuat melalui paypal? Terima kasih atas...
  10. Azizullemin

    Apa yang dimaksudkan dengan Daftar Google Adsense 3rd Party & Genuine Account

    1) Bagaimana sebenarnya yang dimaksudkan pendaftaran Google Adsense melalui pihak ketiga?..ada sesiapa yang boleh kongsikan.. 2) Bagaimana pula dengan sharing revenue sites seperti blogger, youtube, indyarocks dan lain2. 3) Bagaimana dengan daftar Adsense dari indyarocks tu..dia bagi 100%...
  11. Azizullemin

    Mohon Pandangan : Bongkarkan Teknik atau Teruskan Perkhidmatan

    Saya ada menyediakan satu perkhidmatan (Satu teknik mengenai adsense).. Persoalan saya, adakah wajar untuk saya menulis satu ebook tentang teknik perkhidmatan tersebut ataupun meneruskan sahaja perkhidmatan itu kepada orang ramai?..terima kasih atas pandangan anda. Azizul Lemin 0168373250
  12. Azizullemin

    Yang Mana Domain Lagi Best?

    Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan WC semuanya..Saya nak tanya pendapat anda semua tentang dua domain ini.. Pada pendapat anda semua.yang mana lagi best dan sesuai antara dua domain ini? 1) saudagarkain.com 2) saudagar-kain.com Kedua-dua domain di atas adalah contoh sahaja...
  13. Azizullemin

    Apa pendapat anda tentang Ebook Adsense 2012 + Servis Daftar Adsense?

    Saya bercadang untuk membuat satu ebook Adsense edisi 2012 dan disertakan dengan perkhidmatan Daftar Adsense. Apa pendapat anda tentang idea ini?..adakah ia masih relevan dan masih ramai lagi kah yang memerlukan adsense beserta panduan (ebooK). Terima kasih atas pandangan anda..
  14. Azizullemin

    Adakah Penulisan Artikel Boleh Menjana Pendapatan?

    Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Saya nak tanya rakan-rakan semua. Adakah penulisan artikel BM boleh menjana pendapatan kepada penulisnya. Sebagai contoh ada orang yang nak buat artikel dalam 300 patah perkataan dan penulis dibayar dengan harga RM20 untuk satu artikel...Saya persoalkan...
  15. Azizullemin

    Perkhidmatan apakah yang paling diperlukan oleh umum secara online?

    Zaman ini zaman yang serba canggih..semua boleh berlaku hanya dihujung jari...Saya nak minta sedikit pandangan dan nasihat tuan2 yang ada disini mengenai satu perkhidmatan khusus yang benar2 memerlukan talian online.. maksud saya perkhidmatan ini betul2 boleh diperolehi dari online...
  16. Azizullemin

    (Mohon Pandangan Anda) : Website Clone

    Cara ini paling mudah untuk membuat suatu website..tetapi adakah ia berkesan atau mungkinkah ia hanya akan merosakkan nama pemilik web clone itu kerana meniru hasil kerja orang lain. Adakah ini menunjukkan kita kekurangan idea dalam membuat sesuatu yang baru..tp dalam masa yang sama, saya rasa...
  17. Azizullemin

    Google Adsense 2012 : Relevan atau sudah ketinggalan Zaman..

    Assalamualaikum dan salam sejahtera warga WC.. Ada sesiapa yang tahu beberapa teknik baru untuk meningkatkan pendapatan adsense pada tahun 2012 ini..jika ada tips2 kongsi2kan lah disini.. Terima kasih
  18. Azizullemin

    Buat Artikel Guna Article Spinner..

    Ada sesiapa yang boleh bagi pandangan tentang kualiti artikel yang dibuat menggunakan article spinner..tidakkah perkara ini akan menjejaskan periuk nasi atau kehebatan seseorang penulis yang menggunakan kemahiran mereka sendiri.
  19. Azizullemin

    Berapa Upah Untuk Buat Satu Artikel?

    Assalamualaikum dan salam sejahtera, selamat petang..saya nak tahu upah untuk buat satu artikel lebih kurang 300-500 patah perkataan?.saya nak buat perbandingan harga.. Terima kasih..
  20. Azizullemin

    Apa pandangan anda tentang domain .my & .com

    Assalamualaikum dan salam sejahtera warga WC.. (Mohon pandangan). Antara domain .com & .my. yang mana lebih baik digunakan di Malaysia (pasaran malaysia sahaja). Terima kasih Azizul Lemin
Top