Search results

  1. RomieTan007

    Aku Bukan SuperAyah

    Convenient betul.. saya ada recommend ni kat kawan jugak... tapi masa tu dia tgh cari orang nak teman kan mak dia ke klinik.... dia cakap pon bagus, servis dorang dari mula sampai habis sesi very professional.
  2. RomieTan007

    Aku Bukan SuperAyah

    Saya ada guna servis ni... First time guna last year masa ada company dinner bawak wife sekali. Pengasuh tu datang 15 min awal dari kami tempah.. So sempat la kami cerita apa yang kena buat... Mmg professional dorang jaga anak-anak saya..
  3. RomieTan007

    Pusat jagaan rumah orang tua atau cari pembantu?

    bagi saya, pembantu lagi selesa kot.... sebab duduk kat rumah sendiri. Kalau umur saya lebih 80 pon saya nak duduk tenang2 je...
  4. RomieTan007

    Housewife Problem

    CaregiverAsia! they can be trusted because they hired nurses with a certificate qualified by the Ministry of Health only.
  5. RomieTan007

    Housewife Problem

    For me, If u decide to hire a bibik, its could not help u then. Last year, I've used the services of home nursing from CaregiverAsia. Just hired them for 1 week only while I was out for outstation. So far, their service was not bad and trusted.
  6. RomieTan007

    Where can i find the cheapest flight ticket from KL to Bangkok?

    yes sure you use them on yr june trip. just dont forget to insert promo code "BIGCNY88" :D
  7. RomieTan007

    Where can i find the cheapest flight ticket from KL to Bangkok?

    it also limited to 150 person. so better faster ya
  8. RomieTan007

    Where can i find the cheapest flight ticket from KL to Bangkok?

    y yes true. being a member is such a huge advantage . now i can get rm88 off with min purchase rm300 on flight tickets. i want to get it now
  9. RomieTan007

    Jadilah Pelancong Bijak

    untuk yg tak tahu nk tengok kat mana , boleh tengok kat deals.airasia.com dan www.airasiago.com . pastu letak je code promo tu utk diskaun rm88 :)
  10. RomieTan007

    Samsung Galaxy Note 4 #Gapgate

    promo mestilah ada... RM988 kira murah tak ? kat Celcom skrng ada promo pakej RM988 tapi kena sign pelan dia la.. sekurang kurangnya ko jimat RM1611 . i sendiri baru beli 3 hari yg lalu..
  11. RomieTan007

    who can withstand slow internet speed on handphone ? I cant!

    Did it take 2 years to make you realize... It has always been this slow, got data is = no data because of the speed in a lot of areas... want to watch short clips also cannot. headache.
  12. RomieTan007

    How to prevent cartilage loss?

    I suffered from knee pain for many years after i injured because of hiking. My mother bought Live-well Ostesamin plus Chondroitin. Amazing, i tried just 3 months and am ok now, no more pain like last time when i climb stairs. Really very good products, you can view here...
  13. RomieTan007

    Dah beli Samdung Note 3 ke?

    kenapa tak mau tunggu Iphone 5S la.. thumb scanner tu canggih , camera bagus, A7 chip cepat dan hebat! tunggu la sekejap!
  14. RomieTan007

    sesak nafas....perlukan air purifer & penghawa dngin

    lol...pergi cari SHARP lah..product SHARP terkenal dgn Plasmacluster technology.. dua benda lebih kurang RM1600 tapi berbaloi lah.. product diaorang hot sell juge..hehe
  15. RomieTan007

    4D3N Chiangmai Tour Package+Chiangrai

    Yeap..., Chiangmai is really nice and beautiful place. I spent for a total around Rm1500++ including air ticket, accommodation, meals etc.. in my opinion, i think that better dont bring too much cash and used USD because it is accepted everywhere. If possible use credit card.
  16. RomieTan007

    Rumah Mampu Milik untuk Pendapatan RM7500 ke bawah. Betulkah membantu?

    TQ ZAQZAQ! I dah cuba Citibank Online Indicative Approval tool ni selepas u rekomen sy.. tadi petang citbank call sy , i terperanjat. ingat salah nombor. tapi mereka telah mejelaskan bahawa mereka loan department Citibank. Mereka ckp i layak utk mendapatkan 80% pinjaman kerumahan...
  17. RomieTan007

    Rumah Mampu Milik untuk Pendapatan RM7500 ke bawah. Betulkah membantu?

    skrng harga rumah melambung tinggi, orng macam kita, gaji tak sampai 3k, mana cukup utk membeli rumah RM300k ni.. moga skrng ada bank yg sudi meminjam kpd kita lah. I dah memohon pinjaman kerumahan bulan yg lepas, tapi sampai skrng pon xde ape2 balasan, puas menunggu lah. i pertama kali membeli...
  18. RomieTan007

    arsenal atau chelsea???

    Masih ada tak tiket percuma daripada celcom sekarang ni ? Aku ingin dapatkan tiket percuma tu... harap dapat secepat mungkin.. haha.. dah ambil cuti pada hari 21hb july...
  19. RomieTan007

    Do you think RM0.30 is possible to buy anything?

    Hey, are u sing new xpax? Did you know if you made 6 calls per day, you will get rewarded for 20 koinz... for me it it worth it, cuz only pay 28 cents and get 20 koinz...and it costs you lesser than 30 cents.. this is wad you can buy..haha... I hope my calculation is correct..
  20. RomieTan007

    Lampu Isyarat Baru Keh???

    Ini lambang yang baru 2011..haha... Saya dapat tahu logo itu adalah tentang Celcom Kolony.. mungkin kita berfikir banyak sangat la.. Sesiapa yang masih tak tahu apa logo ini boleh pergi the laman web ini... kolony(dot)com(dot)my/kolony/web/index(dot)php
Top