Search results

  1. U

    Affiliate Malaysia - Forum terbaru khas untuk affiliate/Ptc bagi rakyat Malaysia

    Ha ha ha aku pun dah x tahu berapa banyak PTC aku join sampai satu hari tu aku terlupa nak klik upbux aku lulz... aku palng suka Neobux, Incrasebux dan Upbux... tapi Flashbux dan Greybux best jugak...
  2. U

    Kenapa Semut Kerumun Gula ???

    Ceh walaupun aku paling suka memang PTC dan join Adsense saje saje... Aku nak try MLM ni jugak... pikir GDI ke GVO... Hmmm kena research dulu...
  3. U

    Salam sori lambat reply sebab aku selalu malas nak check visitor message... ye aku dapat...

    Salam sori lambat reply sebab aku selalu malas nak check visitor message... ye aku dapat activation code tapi lama jugak tunggu rasenya 70 hari... tapi memang dorang tulis yang diorang punya activation code antara 30 hari hingga 90 hari...
  4. U

    Neobux PTC bayar segera...ada bukti..

    Hmmm ada question ??? bagaimana kita nak dapat extended view ???
  5. U

    FREE: Elakkan SCAM Phishing!!! Selamatkan Diri Anda SEKARANG!!

    ha ha ha bahaya betul... thanks ^^
  6. U

    Thread ini takkan dapat sambutan

    Hmmm dah tengah hari ni... Korang x tido malam ke ??? Aku pukul 12 dah tido XD...
  7. U

    PTC baru : Greybux dan Flashbux

    Hmmm aku dah register himira... ^^
  8. U

    PTC baru : Greybux dan Flashbux

    Belum lagi nanti aku register...
  9. U

    PTC baru : Greybux dan Flashbux

    jangan risau ada ^^ terima kasih register bawah aku ^^
  10. U

    I Wanna Be Rich | Seriously I Wanna Be Rich

    ha ha ha jutawan senyap... hmmm ada soalan... pendapatan IM kena income tax kerajaan x ???
  11. U

    Neobux PTC bayar segera...ada bukti..

    hu hu hu jadi memang kena upgrade kalau nak untung...
  12. U

    PTC baru : Greybux dan Flashbux

    xpe lari topik... hmmm kita kena ada PTC komuniti untuk bincang PTC ni... ^^
  13. U

    Sistem Autoresponder PERCUMA!!

    hmmm x try lagi... tengok dulu...
  14. U

    PTC baru : Greybux dan Flashbux

    Ye PTC baru ^^
  15. U

    FREE: Siapa nak Pergi Global Internet Seminar?

    Hmmm berminat tapi x dapat pergi sebab masa tu ada hal...
  16. U

    Senarai Teknik Promosi2 Internet Yang Saya Kumpul Untuk Anda Semua

    Betul tu pandai kau cari teknik pemasaran yg hebat ni ^^
  17. U

    Salah satu teknik untuk mengegar dunia

    Ha ha ha tertipu aku... tajuk gempak XD...
  18. U

    PTC baru : Greybux dan Flashbux

    Saje cari PTC baru untuk cari duit lebih. Jadi aku carilah PTC yg dulu tu member Neobux tapi selepas dah kaya buat PTC baru. Flashbux:- - Free je... - $0.01 dan setiap hari 4 klik... - $0.003 setiap referral klik... - Upgrade account $60 setahun - Rented referral price $0.30 - Recycle...
  19. U

    [PANAS] Perbezaan Berita Utusan Malaysia VS Berita Harian VS Harian Metro

    Ape yang nak dihebohkan... Memang wartawan keje x jujur... Satu hari tu member aku kena interview wartawan... aku join dengar-dengar kat tepi je masa interview... tapi kat akhbar wartawan tulis sangat berbeza dengan jawapan yang member aku bagi masa interview... sejak tu aku baca suratkhabar...
Top