Search results

  1. koruz

    Salam perkenalan

    Salam perkenalan dan selamat datang ke wangcyber.
  2. koruz

    What's Up Guys!

    Salam perkenalan dan selamat datang ke wangcyber.
  3. koruz

    salam perkenalan dari saya fadfunky

    Salam perkenalan dan selamat datang ke wangcyber.
  4. koruz

    Selamat berkenalan :)

    Salam perkenalan dan selamat datang ke wangcyber.
  5. koruz

    assalamualaikum dan salam sejahtera

    Salam perkenalan dan selamat datang ke wangcyber.
  6. koruz

    Salam Silratulrahim dari mdhasrionline,.

    Salam perkenalan dan selamat datang ke wangcyber.
  7. koruz

    Salam perkenalan

    Salam perkenalam dan selamat datang ke wangcyber.
  8. koruz

    Salam Perkenalan Dari SM Creative Studio

    Salam perkenalan dan selamat datang ke wangcyber.
  9. koruz

    Assalamualaikum wbt dan salam kekayaan semua

    Salam perkenalan dan selamat datang ke wangcyber.
  10. koruz

    Salam Perkenalan - Nasi Ayam Lejen

    Salam perkenalan dan selamat datang e wangcyber.
  11. koruz

    Salam Ukhuwah....

    Salam perkenalan dan selamat datang ke wangcyber.
  12. koruz

    salam perkenalan

    Hk, salam perkenalan dari saya dan selamat datang ke wangcyber.
  13. koruz

    Salam Perkenalan Dari Borneo untuk Ibubapa Autisme

    Sungguh kental semangat ibu bapa yang ada anak autisme ni, semoga Allah mempermudahkan segala urusan tuan.
  14. koruz

    Panduan Affiliate Simple Tapi Power

    Bro nak jual ke atau nak share info, saya tak berapa paham. Pm saya keh.
  15. koruz

    Lucu How to Make Your Wife Happy

    hahaha. macam betul jek. Perempuan compilcated, lelaki simple.
  16. koruz

    Tahun 2017 Tahun Terbaik Untuk Buat Bisnes Online?

    Dah update ke untuk tips ni, boleh ceduk ilmu dari dia.
  17. koruz

    Siapakah anda?

    Nama penuh : zaidi Umur : 33 Jantina : Lelaki Status : Berkahwin Pekerjaan : Data Center Berapa tahun involve dlm bisnes internet : Baru nak start Lokasi : Kuala Lumpur Laman web : Tiada Gambar terkini : Tiada
  18. koruz

    (Newcomers IM) Bagaimana cara mengelakkan diri daripada tertipu di Internet (SCAM)

    Thanks bagi info yang bermanfaat bro.say no to SCAM.
  19. koruz

    salam perkenalan dari diri saya

    Hai, salam perkenalan dari saya. Masih berusaha cukupkan 20 post untuk tengok thread IM. Hehe
  20. koruz

    Dalam Negara Monspace Sky Airline ada kaitan dengan 'Bakal Orang Terkaya Di Dunia'

    sehingga tahun ni monspace tak di kenekan apa apa tindakan walaupon dah banyak sedut duit orang. baru-baru ni monspace kononnya dah listed dalam OTC market, so lagi ramai orang percaya tanpa selidik betul-betul. oh malaysia ku
Top