Search results

  1. armangs

    [WTS] Pen Awal Membaca Kanak-Kanak Myiman & Iqra. Cepat & Seronok. Anak pasti suka

    Anda RISAU anak lambat membaca?? Nak tak anak anda cepat membaca? Yang best... Dia sendiri yang seronok nak belajar. Jangan biarkan anak anda tak tau baca nanti dia malu kat kawan-kawannya yang pandai membaca dengan lancar!!! Jangan biarkan anak anda dengan kartun-kartunnya. Penemuan 1...
  2. armangs

    ada sesiapa pernah kena?? customer claim refund paypal w/pun produk telah diterima..

    saya baru shj diberitahu oleh paypal.. yg ada customer saya claim refund (barang tak sampai).. paypal releasekan refund tersebut walaupun saya telah bg bukti yg customer tu telah selamat terima produk tersebut...skrg dalam paypal dh jadi -RM300++. ada sesiapa yg pernah terkena mcm ni?? skrg agak...
  3. armangs

    Siapa tahu nak convert duit RM ke USD dalam paypal??

    Salam... saya ingin bertanya.. boleh tak kalau nak tukar duit RM dalam paypal ke USD dalam akau paypal? jika boleh mohon tunjuk ajar.. terima kasih atas bantuan
  4. armangs

    {Tawaran TERHAD} Promosi Telefon Bimbit Al Quran Enmac MQ710 Untuk Ahli WangCyber

    PROMOSI TELEFON DIGITAL AL QURAN ENMAC MQ710 Harga Kedai RM499 Khas Untuk Ahli Wangcyber!!! >> RM460 Sahaja << (Jimat RM39) 15 unit sahaja CIRI-CIRI PERISIAN AL QURAN Ciri-ciri terbaru Dua Sim Card - Bacaan Al-Quran lengkap 30 juz oleh 7 orang Qari Masjidilharam berlainan - Terjemahan...
  5. armangs

    Ada siapa tahu mengenai Trosworld???

    Salam.. Siapa di sini pernah menjual @ membeli di Trosworld.com??? Bagaimana sambutan di sana? Adakah meriah seperti di lelong.com.my?? harap tuan2 dapat sama2 berkongsi :)
  6. armangs

    Minta pendapat harga cadangan untuk 2 web ecommerce ni..

    salam kawan-kawan.. saya ada bina 2 web ecommerce untuk kawan saya 1. www.kedaikeluarga.com 2. www.kedailelaki.com agak2 berapa harga upah yang boleh saya letak?? sekarang saya hanya letak rm250... agak2 ni mahal ke murah? boleh tolong bagi pendapat???
  7. armangs

    sape tahu bina borang pesanan

    salam.. sape tahu bagaimana untk membina borang pesanan yang ringkas pada laman web... atau tempat software bina borang pesanan ini dijual?
  8. armangs

    servis jomhosting bermasalah?????....

    salam.. saya ingin bertanya ada tak kawan2 di sini yg pernaha guna servis jomhosting? saya baru sahaja daftar hosting & domain dengan jomhosting (sbb murah) dalam seminggu pertama OK tiada masalah.. bile masuk minggu ke 2 sampai sekrang dh tak boleh bukak.. bahagian teknikal ckp server...
  9. armangs

    Laporan PERCUMA "Pakar Affiliate" oleh Zamri Nanyan - cepat download sekarang

    Salam hormat, Memang saya terpegun bila membaca laporan istimewa daripada Zamri Nanyan. Klik link di bawah: http://www.pakaraffiliate.com/?aff_id=2914 Beliau mengeluarkan wang hampir RM10,000 untuk mengumpul wang membelikan sebuah kereta untuk ibu bapa beliau. Tapi ini bukanlah...
  10. armangs

    ingin tahu hukum dropshipper

    salam.. ada sape2 kat sini tahu apa hukum dropship dalam islam.. sbb aku berminat tp ragu2.. ada yg kate boleh ada yg kate tak... haru biru aku.... harap korang boleh tolong...
  11. armangs

    link paypal dan ebay

    salam... kawan2.. sape sini tahu bagaimana nk link kan paypal dengan ebay. sbb da 2 hari aku mecuba2 tak dapat2. tak link pun. cari dlam google.. help ebay... help paypal pun tak dapat gak.. ada sesape boleh membantu..
  12. armangs

    download ebook selepas pembayaran melalui paypal

    salam kawan-kawan, sape sini tahu camne nk buat link download ebook menggunakan paypal. contoh kalo customer kite beli ebook mnggunakan paypal, terus mendapat link donload daripada paypal walaupun pukul 2 pagi. maap ayat tak reti nk susun. harap dapat berkongsi ilmu.
Top