Search results

  1. ronlim1990

    i wanna cut my petrol bill

    hi guys ! acctly i baru start kerja... soo tempat keje i tu jauh la sikit.. then hari2 i memang kena ulang alik by driving car la... because that area no Lrt staion.. hmm my salary everymonth not bigger btw+Tunduk+ Is there a very simple way to save money on petrol ?
  2. ronlim1990

    Aku Bukan SuperAyah

    Hi !! Aku ni bapa tunggal & aku ade 3 org anak lelaki... Ex Wife aku tinggalkan aku dengan anak2 sebab dia lari ikut jantan lain masa aku keluar gi kerja. +Menyumpah2+ soo for now anak2 aku sangat tidak terurus...... +SampaiHati+ siapa boleh bantu aku? ASAP
  3. ronlim1990

    wajarkah pinjam loan utk kahwin?

    Rasa mmg lebih sgt kalao pinjam personal loan untuk kahwin...baru saje baca article tadi... bagi saya..x perlu "berlagak" kaya kalao bukan...akhinye letih pun sendiri saje. Mcm doktor ni...lepas kahwin sudah kena bayar hutang....dasyhat betul! Tengok berita ni...
Top