Search results

  1. Master Zuheir

    Master Zuheir fight income seminggu dah boleh beli samsung S2 ?Jom bincang sini !

    Salam semua.. saya bukan pakar saya bukan master yang real tapi itu lah pengalaman manis dan berharga dlm hidup saya. keinginan yang dirasakan mustahil untuk dimiliki..dalam waktu yang sekejap pula tu.biasa orang lain kumpul duit lama sebulan dua bulan tapi dah rezeki bertuah saya dapat...
  2. Master Zuheir

    Sape tahu link untuk template forum vbulletin?

    salam ade sape2 tahu template tuk vbulletin?seyes aku xnak google. aku nak tahu dari yg dah pernah pakai... tolong aku
  3. Master Zuheir

    aku nak tahu template vbuletin yang ideal

    salam semua ade tahu tak nak dptkan template yg pro n simple utk forum vbuletin.just utk wat sampingan jer. tpi nk simple la xnak yg serabut giler.just nk buka sikit jer kategori/section.. ade sesiapa tahu?
  4. Master Zuheir

    Kenapa Ramai Anak Muda Tak Bisnes??

    salam semua,, aku dapati ramai org muda area habis SPM 18tahun hingga 20tahun tak boleh bisnes sebab mak bapak tak kasi.. ape pandangan anda? aku nak biz sendiri pun sampai bergado ngan fmly sbb my parent nak aku jadi dokter tpi aku yakin yang aku mmg rezeki aku pada bisnes.. masa form 4 aku...
  5. Master Zuheir

    Join !! 20 sen pay per visit

    per visit 20sen wow..join it.tambah2 duit kat fb n twitter ♥ contoh kt sini http://tinyurl.com/6svf4nf n kalau nak sign up kat sini http://says.com/my/zuheir/invite ##jgn risau bukan spam or scam.ini mmg betul2.hehe
  6. Master Zuheir

    #MasterQuote : Irfan Khairi Kata Bangun Awal Kunci Kejayaan

    salam, # motivasi sikit untuk usahawan2 kita, “Wahai anakku, bangunlah dan hadaplah rezeki Tuhanmu, dan janganlah engkau jadi dari kalangan orang yang lalai, sesungguhnya Allah membahagikan rezeki manusia di antara terbit fajar hingga terbit matahari” (Diriwayatkan al-Baihaqi)...
  7. Master Zuheir

    tolong bagi cadangan untuk harga iklan kat dalam blog

    salam.. boleh bagi cadangan harga biasa nak letak harga untuk orang beriklan kt blog kita??
  8. Master Zuheir

    Blog Bisnes Saya ..please bagi pendapat :)

    www.globalmilmind.com ni blog saya yg saya tempah pada AlFatih Studio bernilai RM620.Trimas bro Bukhori :) so,sbenar nye blog ni utk update perkembangan syarikt printing yg lebih fokus pada tshirt printing di seluruh malysia khusunya di jb..tapi aku lebih suka share tentang motivasi in...
  9. Master Zuheir

    Cara Nak Buat Program Affiliate Percuma dan Berbayar :)

    salam.. aq lebih nk yg percume..aq nk wat affiliate utk pekerja2 company aq jep.mcm CPC 1 klik rm0.10..tpi sikit je org yg join.ingat nk pakai yg percuma jer.sesiapa taw plug in wordpress yang terbek?klu berbayar berapa pula?
  10. Master Zuheir

    JOB UNTUK PROGRAMMER FREELEnCE BUAT SOFTWARE SOCIAL NETWORKS

    salam ciri2 software -social networks -plugin wordpress berbayar -software tu nak jual -ada PM & chatting on9 mcm fb -ada profile ringkas -sign in sig up -boleh berhubung antra para blogger (boleh dikatakan siapa blog/web xder sistem social ni rugi coz xdpt nak join kesatuan para...
  11. Master Zuheir

    Kat mana ea nak beli mesin button badge?????sesiapa boleh tolong?

    pliz help mee.. lau bole sekali dgn harga n gmbr..direct terus pemjual..
  12. Master Zuheir

    Siapa nak melabur ke company saya???nak beli mesin sulam.share untung

    salam warga WC, ni tok pelaburan kat company GLOBAL MILMIND.. kene beli percent (kepentingan ke atas mesin sulam) gmbran percent yg ditawarkan 100% = rm60 000 10% = rm6 000 1% = rm600 0.1% = rm60 keuntungan dikira drpd hasil2 untung tempahan sulaman. utk lebih faham sila download proposal...
  13. Master Zuheir

    Pabila lamborghini berforum.haha

    sape suke lamborghini? dan macam mane korg nk dptkan atau hanya angan2 saja?hehehe jom bebual.
  14. Master Zuheir

    Tak nak kenal aq?rugi doi.haha..

    salam. nama:zuheir umur:18 tahun tengah dlm proses running bisnes printing,lau nk order ape2 cm t-shirt,korporat,baju kelas,persatuan,button badge boleh la terus ckp kat aq.. aq bole bgi harga nego la..try dulu survey harga aq.. tujuan aq open akaun kt forum ni nak tmbah kan lagi...
  15. Master Zuheir

    Mencari shareholder dalam company global milmind

    FROM : SYARIKAT GLOBAL MILMIND SALAM. salam saya sekarang masih mencari pelabur2 yang nak menjadi shareholder kepada syarikat sye. pelan pelaburan yg dimaksudkan telah sye bentangkan ke dalam proposal. download proposal pelan pelaburan syarikat GLOBAL MILMIND email sye ea.subject ...
Top