Search results

  1. deathacker

    paypal Photo ID verification problem

    Salam.. saya ada masalah skit berkenaan dengan paypal.. akaun paypal saya kena limit.. pihak paypal mintak saya proof of address dengan photo id.. saya dah bagi dokumen yg diorang mintak.. masalah sekarang ni proof of address dah lepas, photo id je x lepas saya dah bg IC dgn lesen tapi x...
  2. deathacker

    Nak belajar affiliates

    Tu la saya tgh cari ebook atau video yg terbaik untuk belajar, tapi saya ada buat search dalam forum ni ttg teknik simple clickbank, nampak menarik, tapi tgh tgk review org yg dah beli..
  3. deathacker

    Nak belajar affiliates

    Salam... saya baru nak cuba belajar tentang affiliates.. boleh tak bantu saya untuk syorkan ebook atau video tutorial affiliate yang bagus untuk newbie mcm saya? setakat ni yg saya nampak mcm menarik video "Kursus Affiliate".. okey x klu saya amik video tu? atau ada cadangan lain?
  4. deathacker

    MoU Webcash & Wangcyber

    Kalau nak apply akaun merchant mcmmana ye? Sbb saya baca syarat kena register dengan ssm.. saya buat mlm mmg company dah register ssm mcmmana?
  5. deathacker

    Amazon vs Ebay

    sekarang ni saya tgh fikir sama ada nak buat amazon affiliate atau ebay.. dlm hati rasa mcm nak cuba buat affiliates, tapi takut jugak xde sales.. fikir jugak nak start balik main ebay cuma mungkin tak main artsnow la.. nak cuba main produk fizikal kat ebay.. idea nak try jual produk mainan...
  6. deathacker

    Amazon vs Ebay

    Salam warga wc.. saya sebenarnya dah lama x aktif cari income online ni.. saya nak mintak pendapat warga wc mana yg patut saya pilih, ok saya mulakan dengan ebay la.. dlu saya pernah buat income dengan ebay ni.. dan akaun saya yang saya pakai dulu tu masih aktif lagi.. saya belajar bisnes ebay...
  7. deathacker

    Jual buku novel

    Salam warga WC.. saya baru2 ni terpikir klu buat bisnes jual novel okey tak? hahaha.. sebab banyak peminat novel ni.. tapi takde idea plak nak dapat novel daripada mana.. tau tak kat mana boleh dpt novel2 ni.. klu boleh novel2 baru plastik seal tu pun tak bukak lg..:D
  8. deathacker

    Perkhidmatan buat website ecommerce. Harga ikut ikhlas pembeli. :)

    salam.. berminat, tp nak tau berapa.. bajet ciput je.. huhuhu
  9. deathacker

    macammana nak tarik pembeli

    khaie.. memang klu boleh nak guna patung tapi buat masa ni takde lagi.. saya pun rasa macam tu jugak.. takpe nanti saya cuba dapatkan patung untuk kain yang lain ada idea lagi? camne nak kembangkan produk saya?
  10. deathacker

    macammana nak tarik pembeli

    yeke? kebanyakkan mmg like suka2 je? sebab saya dah buat target dkat fb.. nak guna adword ni mahal x?
  11. deathacker

    macammana nak tarik pembeli

    http://kainpasangonline.com ni link blog saya..
  12. deathacker

    macammana nak tarik pembeli

    saya dah guna fb ads.. dan still guna fb ads.. like ada tp takde sales la.. xde yg nak membeli..
  13. deathacker

    macammana nak tarik pembeli

    Salam warga WC.. saya ada masalah skit nak mintak bantuan.. saya menjual produk fizikal secara on9 di blog dan fb saya.. masalahnya saya dpt bnyk like di fan page, tp takde satu pun nak beli, camne saya nak tarik diorang untuk beli produk saya? kepada pakar2 tu mintak pendapat korang sume...
  14. deathacker

    [ Panduan RefererX v2.0 ] Dari Zero ke Hero!! Teknik solehpolysas......

    itu la.. pengesahan td masuk inbox.. selalu klu yg sebelum tu masuk inbox, mail yg kemudian pun masuk inbox gak.. takpe la skang dah dapat.. thanks bro..
  15. deathacker

    [ Panduan RefererX v2.0 ] Dari Zero ke Hero!! Teknik solehpolysas......

    ada la.. hehehe sori la bro, dia duk kat spam plak.. bro ckp br ingat nak check huhuhu... tgh download.. x sabor ni.. :D
Top