Search results

  1. nirachan

    Tips kecantikan sensitif skin

    Walaupun semua org dah familiar dgn sis nak share tips kecantikan yang sis amalkan utk kulit sensitif . 1. Banyk2 bertafakur/meditation. - Utk yg muslim time solat tu kena betul2 khususk, untuk yg agama lain pun ada meditation kan? Cara ni mmg dapat kurangkan stress. 2. Pakai skincare yg...
  2. nirachan

    yay or nay?

    My friend have told me that different brand of car engine oil will affect the mileage also it is true? and how it happen?
  3. nirachan

    yay or nay?

    Anyone of you have used the Shell Helix HX8 engine oil before? can share for some experience.
  4. nirachan

    yay or nay?

    If you are looking from online be careful with need find some good reputation seller that will better because now online is selling a lot of counterfeit product.
  5. nirachan

    yay or nay?

    Which type of furniture you are looking from online? like chair and table?
  6. nirachan

    i wanna cut my petrol bill

    Dahulu kereta saya berbunyi bising sebab minyak jenama tu tak sesuai dan kualiti kurang baik sekarang minyak ni dah selesaikan masalah saya pun.
  7. nirachan

    i wanna cut my petrol bill

    Selepas gunakan rasanya memang ada peningkatan atas fungsinya dan kualiti tu enjin kereta saya sekarang berfungsi lebih kuat dan licin.
  8. nirachan

    Petrol untuk kereta baru

    Promosi yang mereka sedang jalan tentang kedai mesra mereka dengan kutip point dengan belanja tambah mesra kad. Jika nak tambah minyak gunakan 95 Pro Drive mereka yang minyak baru dan fungsi lebih kuat itu.
  9. nirachan

    Petrol untuk kereta baru

    F Formula yang mereka gunakan memang berkualiti dengan taraf dunia dari pusat pengkajian di European. Dan Petronas punya pump memang bagus untuk gunakan.
  10. nirachan

    Petrol untuk kereta baru

    Bahagia sangat dengan kehidupan abang ini dengan dapatkan sarapan McDonald dekat Petronas. Petronas ini minyak 95 Pro Drive hebat kerana kawan saya yang memperkenalkan kepada saya untuk gunakan sekarang rasa baik.
  11. nirachan

    Petrol untuk kereta baru

    Petrol formula Petronas memang hebat kerana formula ini dari pusat kajian Europe dan dikenalkan sebagai taraf dunia punya. Petronas punya perkhidmatan pun bagus sangat dan mesra dengan tolong saya isikan minyak semasa saya sedang beli barang dalam kedai mesra.
  12. nirachan

    Aku Bukan SuperAyah

    Ni la kot... yang kawan saya guna.. tgk website macam byk je service dia... yang pasal care companion untuk orang tua tu menarik.. boleh contact mereka masa maka ayah perlukan pertolongan
  13. nirachan

    Aku Bukan SuperAyah

    ada.. macam pengasuh sambilan la.. yang saya tahu dia book pengasuh tu atas satu website. dorang meet up dulu, ala-ala interview casual, sebelum kawan saya setuju dgn pengasuh tu..
  14. nirachan

    Aku Bukan SuperAyah

    saya ada dgr kawan saya amik pengasuh tapi bukan jenis stay dgn kita... dia jaga ikut jam kita amik.. nanti saya tnya mana dia cari.
  15. nirachan

    Aku Bukan SuperAyah

    Berapa umur anak-anak TT? Zaman sekarang biasanya hantar kat taska je.. Tapi saya dgr byk pulak cerita yang tak best hantar sana. Entah lah
  16. nirachan

    Cuba petrol ron95 baru

    Biasanya RON 95 tidak mementingkan kepada keadaan enjin kereta tapi PRIMAX 95 Drive Pro ini memang berbeza. Petrol yang baik boleh menjaga keadaan enjin kereta supaya tidak perlu sentiasa untuk servis.
  17. nirachan

    Cuba petrol ron95 baru

    serupa saya la kereta pon dah lama pun sentiasa bising dan mcm bunyi brgetar ,try pakai mnyak baru ni perasan la macam dah slow sikit bunyi. drive pon tak de rasa mcm kereta berat
  18. nirachan

    Cuba petrol ron95 baru

    minyak ini boleh menambahbaikan keadaan enjin kereta yg sekarang jadi lebih kuat sebab ada bahan tambahan dlm minyak ,mcm teknologi baru la
  19. nirachan

    Jadilah Pelancong Bijak

    esok hari last tamat CNY promosi , kalau tak dptkan skrg mmg rugi sebab dah boleh jimat teruk hehe
  20. nirachan

    Jadilah Pelancong Bijak

    betul tu kdg kdg boleh dpt free tiket penerbangan, pastu boleh dpt tiket murah tak masuk akal dengan air asia. jgn risau la AA ni semua org mampu beli tiket penerbangan
Top