Search results

  1. Skyemoon

    Motivasi diri

    kempen baru ke? dulu bawang tu x sambung dah? aku suka bawang makcik tu la... kelakar betul
  2. Skyemoon

    Jom share iklan raya

    lebihutkmu, sanggup berkoban hanya ibu bapa kita shj... tm ni pandai buat video dan teaser baru bila keluar ni...
  3. Skyemoon

    Motivasi diri

    Sebenar mana dpt video ni, aku nak tanggok balik dulu TM Bawang semua video ni... best betul2
  4. Skyemoon

    Jom share iklan raya

    Ada lagi video baru ke? mmg kelakar semua TM video ni... aku sgt sgt suka...
  5. Skyemoon

    Where can i find the cheapest flight ticket from KL to Bangkok?

    tomorrow is the last... but you still can use the big point to redeem if the BIGCNY88 has finished redeemed...
  6. Skyemoon

    Where can i find the cheapest flight ticket from KL to Bangkok?

    Yup, special promo sure got T&C, i heard they limit to 150 pax only so you have to be fast...
  7. Skyemoon

    Jadilah Pelancong Bijak

    Ada tips utk booking ticket lebih murah? aku selalu pilih lebih RM500 sudah x ada larat nak bayar dah...
  8. Skyemoon

    Where can i find the cheapest flight ticket from KL to Bangkok?

    AirAsia everyone can fly... dont you notice this? hahaha... what big point to be collect? and the point can exchange gift?
  9. Skyemoon

    Teknologi Perbandingan Oppo F5, Huawei Nova 2i Dan Vivo V7+

    2 tahun akan berlaku berbagai perkara... biasa lebih baik ambil x ada contract lebih baik... masih tunggu package yg x ada contract dgn phone dan plan…
  10. Skyemoon

    salah isi minyak engin

    Pernah cuba Shell Ultra dan Shell Helix Hx7 ok tapi harga mahal. tukar sekali shell boleh tukar lain brand dua kali dah... +Berpeluh+
  11. Skyemoon

    salah isi minyak engin

    [QUOTE= X'RA Power engine oil. aku tak pasti ok ke tidak. jiran aku ada jual,katanye bagus.entah ler btol ke tidak.harga murah tapi dia punya pretasi mengancam jugak.tu dia kata la.+Haha+ Tapi kalau beli dekat online barang lagi murah kan... aku selalu beli dekat lazada semua brg2... senang dpt...
  12. Skyemoon

    salah isi minyak engin

    Masih guna kilang warranti buat service, aku pun pening lepas habis warranti x tahu mana nak tukar engine minyak jugak... aku sedang ambil shell petrol selalu tapi entak lah shell engine minyak ok atau x ok...
  13. Skyemoon

    salah isi minyak engin

    Masih guna kilang warranti buat service, aku pun pening lepas habis warranti x tahu mana nak tukar engine minyak jugak... aku sedang ambil shell petrol selalu tapi entak lah shell engine minyak ok atau x ok...
  14. Skyemoon

    salah isi minyak engin

    Masih guna kilang warranti buat service, aku pun pening lepas habis warranti x tahu mana nak tukar engine minyak jugak... aku sedang ambil shell petrol selalu tapi entak lah shell engine minyak ok atau x ok...
  15. Skyemoon

    salah isi minyak engin

    Masih guna kilang warranti buat service, aku pun pening lepas habis warranti x tahu mana nak tukar engine minyak jugak... aku sedang ambil shell petrol selalu tapi entak lah shell engine minyak ok atau x ok...
  16. Skyemoon

    salah isi minyak engin

    Masih guna warranti buat service, aku pun pening lepas habis warranti x tahu mana nak tukar myk enjin. aku skrg ambil shell petrol selalu tapi entah lah dia punya myk enjin ok atau x ok...
  17. Skyemoon

    Gajet New Burung Hantu vs Magic Burung Hantu

    wechat & whatsapp ada kan? bila ada free lama x call dah... tak tau ada org sama mcm aku x?
  18. Skyemoon

    Gajet New Burung Hantu vs Magic Burung Hantu

    cuba guna 10% discount dekat 11street apps tu tukar kpd free call blh fikir2... maksudnya call byk kena topup byk jugak kan, jadi topup byk murah lagi... kekeke tapi biasa guna prepaid jarang guna call kan? guna sms murah sikit... hahaha
  19. Skyemoon

    Gajet Dah booking Samsung Note 7 ??

    Boleh cuba pre book dkt celcom store, i dengar sesiapa cepat dpt 10% discount... X dapat gaji pun boleh ambil kredit card kan... beli dulu nanti stock habis kena tunggu lama... macam xiaomi lama tunggu tu satu hari habis stock... berharap samsung ni byk stock utk kita...
  20. Skyemoon

    Meet new friend

    Meet new friend
Top