Search results

  1. H

    First Car

    I didnt know much about Castrol but I join the Shell loyalty cause they give a lot of free stuff
  2. H

    First Car

    That's true as people keeps finding the cheaper engine oil without realized they buying the fake engine oil through online and tesco/giant as well.
  3. H

    Trusted Online Shopping

    Jimat jugak beli dpt free lgipun aku ada survey nak join loyalty program tpi x sure mana lgi okay. Korang rasa better join castrol atau shell? Sbb shell mcm bnyk promo jgk nmpk.
  4. H

    Trusted Online Shopping

    Betul tu. Even mahal sikit yg original punya drpd yg fake engine oil besar giler beza harga sbb yg fake selalunya murah2 je, beli la original sbb utk safety kita jugak yg bwk kereta tu. Ni x pasal nnti accident ke apa nnti sbb mslh enjin.
  5. H

    Trusted Online Shopping

    Kalau beli barang keperluan rumah lazada pun okay and kalau pakaian semua bnyk jugak nak listkan. Actually bnyk je tinggal kena google je. Kalau takut kena scam ni aku x sure sngt sbb online platform ni mcm seller lain2 so x dpt track yg mana scammer ke x.
Top