Search results

  1. whitelim

    Free Website Builder - You will love it!

    Dulu saya ada buka ruang bagaimana nak buat laman web secara percuma. Mungkin ada yang dah mengikuti dan download sofwere tu. Antara laman web yang bolih dilawati ialah : http://www.pangkorputeri-resort.net dan dalam pembinaan adalah http://www.wholesale-clothing-online.com. Kini sesiapa yang...
  2. whitelim

    Gran sahingga RM 150 Ribu untuk anda

    Hari ini saya dapat satu e-mail dari Ahmad Zahirudin Ahmad Fauzi. Saya perturunkan e-mail beliau untuk perhatian anda : Salam Raden, Ramai yang tidak tahu yang terdapat banyak geran-geran dan ********** untuk idea baru, perkhidmatan baru, perniagaan baru, perniagaan lama, pertanian...
  3. whitelim

    penyakit berkaitan makhluk halus YANG LAZIM TERJADI DALAM KALANGAN MASYARAKAT kita

    Setelah membuat penelitian dan kajian, saya mendapati bahawa terdapat beberapa penyakit dan masalah yang lazim didengari terjadi dalam kalangan masyarakat Malaysia. Masalah Lazim #1 - Gangguan Jin Jin berkenan atau suka mengganggu. Jin itu sendiri berkenan atau hanya ingin membuat kacau lalu...
  4. whitelim

    Persediaan Menjalankan Perniagaan e-BIZ - Your Checklist

    When you're starting an EBiz, you're starting a business. This is not a hobby, and if you want to actually make money doing it, you need to treat it as what it is; a real, live business that can and will support you and your family if you do it right. We know there's a tremendous amount of...
  5. whitelim

    Apa yang nak di jual dan Dimana nak dapatkanya?

    Salam, Anda menggunakan internet untuk menjual barangan atau perkhidmatan? Barangan.... Apakah jenis barangan yang nak dijual dan dimana nak dapatkannya> Perkhidmatan .... Apakah jenis perkhidmatan yang dicari didalam talian ? Saya ada 19 chapter yang mahu dikongsi dengan anda...
  6. whitelim

    seminar-seminar berkaitan perniagaan internet dijalan secara PERCUMA

    Ingin pendapat saudara saudari. Bolih ke seminar-seminar berkaitan perniagaan internet dijalankan secara PERCUMA? Apa kelebihan dan kekuranganya kalau seminar-seminar berkaitan perniagaan internet diberikan secara PERCUMA. Atau apakah MUNGKIN? Pendapat anda sangat-sangat dihargai.
  7. whitelim

    Product Niches to consider for eBay

    Ada sesiapa yang menjual barangan di eBay? Berikut adalah satu maklumat yang nak dikongsi bersama anda. Perkongsian ini saya perolihi dari satu kajian . Harap dapat membantu kepada kengkawan yang bergiat di eBay : A) Category : Glassware Product Niche : Cake stand Related Top eBay Search ...
  8. whitelim

    Halangan Terbesar ANDA untuk berjaya dalam ONLINE Business.

    Saya memulakan perniagaan ONLINE pada 03 Jul 2005. Mulai dari tarikh itu saya menawarkan perkhidmatan pelancongan dengan membina satu laman web dalam bahasa Inglish. Pada tahun 2005- laman web saya tidak begitu mendapat perhatian....saya perbaiki sana sini.... Tahun 2006...perkhidmatan saya...
  9. whitelim

    Using a Camcorder and eBay to Generate Income

    Pada hari ini saya telah membeli satu e-booklet Tajuknya :- Using a Camcorder and eBay to Generate Income Satelah membaca dengan teliti 10 muka surat e-booklet ini...saya sunggug teruja dan berkata dalam hati...kenapa lah aku tak terpikir nak buat perkara yang sama....this e-booklet...
  10. whitelim

    Bagaimana Menjana Wang Dengan e-book

    Salam hormat, Ramai IM yang berminat untuk menghasilkan dan memasarkan product atau perkhidmatan dengan menggunakan e-book. Stratiji ini ( e-book ) adalah salah satu dari cara menjana pendapatan dalam talian. Maka ramai IM yang menggunakan pendekatan ini. Menghasilkan satu e-book terhadap...
  11. whitelim

    BlueVoda Website Builder Tutorials

    Kepada sesiapa yang berminat nak buat laman web dan edit laman web secara PERCUMA maka BlueVoda adalah pilihan anda. Ianya amat mudah sekali. Dan kepada sesiapa yang belum download dan install software tersebut maka sila lah berbuat demikian. Soft were berkenaan bolih didownload dan install...
  12. whitelim

    Kursus "Building A Successful Business Using The Internet"

    Pendahuluan : Sertailah kursus "Building A Successful Business Using The Internet" anjuran Sitesell Education (MALAYSIA) yang akan diadakan dikawasan anda. Anda bolih menyertai kursus ini dalam tiga cara :- 1. Person to Person 2. Menghadiri Klass. 3. Secara Online...
  13. whitelim

    PostCard Marketing-OFFLINE Marketing

    Have you ever heard of Joe Girard? The Guinness Book Of World Records has him down as "The Greatest Salesperson In The World." Joe was a car salesman from Detroit and in his 15 year career, he sold exactly 13,001 retail cars. He sold more cars per year by himself than most dealers sell total...
  14. whitelim

    One Website Niche You Should Avoid

    Salam hormat, Hari ini saya nak berkongsi satu artical yang bagus untuk renungan anda. Saya menjumpai artikal ini dari satu BLOG. Saya perturunkan untuk tatapan dan renungan bersama. Selamat membaca. ONE WEBSITE NICHE YOU SHOULD AVOID One of the most common ways people get lured into...
  15. whitelim

    Hosting dan Free Website Builder

    Jika anda ingin membina satu web site yang professional dan hanya mengambil masa 30 minit sahaja silalah klik signature dibawah. Tidak perlu " Code Html dan sebagainya " WebSite Builder ini diberi percuma dan disertakan VIDEO Tutorial..iaitu bagaimana Step by step nak bina laman web. BlueVoda...
  16. whitelim

    Build a professional Web site

    Imagine If...... ... you could build a professional Web site and drive thousands of warm, targeted, open-to-buy visitors to it, every day? Now imagine doing it... * all by yourself, regardless of subject or business * with a simple all-tools-in-one-place process * for less than...
  17. whitelim

    Perkhidmatan Mencari Keyword Yang Menguntungkan.

    Sakiranya anda mencari Keywords yang menguntungkan untuk lamanweb atau blog anda,kini saya menawarkan perkhidmatan ini. Sabelum mendaftar domain anda, carilah keywords yang mempunyai HIGH DEMAND dan LOW SUPPLY. Perkhidmatan ini menggunakan software yang dinamakan "BRAINSTROMING". This is...
  18. whitelim

    Placement Strategies That Will Maximize Your AdSense Income

    The amount you make per click can vary tremendously, and so can the actual Click-Through Rate (CTR). Consistently high earnings are possible, if you can manage to keep low-paying ads off your pages. It's a demanding strategic challenge but very do-able. The following page placement strategies...
  19. whitelim

    Apa kah beza nya antara Berkesan dan Cekap

    Salam sejahtera, Dalam menjalankan kegiatan IM anda, banyak perkara atau tindakan-tindakan yang anda lakukan. olih itu dalam menghasilkan sesuatu , atau hendak untung dalam buat bisness, APAKAH TINDAKAN SAYA MESTI BERKESAN ATAU CEKAP. Apa kata anda? whitelim
  20. whitelim

    Mencari Instructor diseluruh Negeri

    Adakah anda berminat untuk menjadi Instructor Kursus " Building A Successful Business Using The Internet" ditempat anda. Kini kami sedang mencari bakal-bakal Jurulatih Kursus berkenaaan diseluruh negara. This expansion offers an outstanding business opportunity, as well as an opportunity...
Top