Search results

  1. OsmanAdnan

    >>> PANDUAN ILMU REZEKI AL HIKMAH Ilmu Langka Ulama & Guru Pondok Nusantara

    >>> &#9733;&#9733;&#9733; PANDUAN ILMU REZEKI AL HIKMAH &#9733;&#9733;&#9733; Ilmu Langka Ulama & Guru Pondok Tanah Seberang Kini Dibongkarkan! &#9733;&#9733;&#9733; <<< &#9733;&#9733;&#9733; Saya jamin, Ilmu ini belum pernah dibongkarkan dalam ebook dan buku kerezekian dan kerohanian yang...
  2. OsmanAdnan

    Servis design logo,bisnes kad,flyers dll serta printing dengan harga mampu milik!

    Syukur pada tanggal 16 Jun 2011 yang lepas, saya dan sahabat saya sejak dari sekolah menengah lagi, Taqiuddin (atau nick namenya di WC ni taqi5007) sudah selangkah ke depan dalam arena bisnes online dan offline dengan tertubuhnya Argon Network. Argon Network adalah sebuah syarikat yang disini...
  3. OsmanAdnan

    [GEMPAK]Pakej Pakar Minisite-Tutorial Bina Minisite,SEO,Tutorial Cpanel dalam 1 harga

    Syukur ke hadrat Ilahi kerana produk ini akhirnya dapat dilancarkan dengan jayanya pada hari ini. Saya dengan ini melancarkan Pakej Pakar Minisite-10 Video Tutorial Minisite, 20 Video Tutorial C Panel, 5 Video Tutorial SEO, 20 Video Tutorial Teknikal Internet Marketing, Pakej Buat Duit Dengan...
  4. OsmanAdnan

    [JEMPUTAN JV Pakar Minisite] Tutorial Bina Minisite+SEO+Tutorial CPanel dalam 1 harga

    Assalamualaikum,Salam Sejahtera dan Salam 1Malaysia Saya Osman Adnan selaku pemilik dan penerbit PAKAR MINISITE ingin menjemput sahabat semua di WangCyber menjadi rakan JV saya bagi pelancaran Pakej Pakar Minisite ini. Pakej Pakar Minisite >> http://www.pakarminisite.com<<...
  5. OsmanAdnan

    Sapa boleh masukkan suara dalam video tutorial saya?

    Saya mencari seseorang yang boleh tolong saya masukkan suara dalam video tutorial saya. Video ada dalam 15-20 video, setiap video kebanyakan 2-3 minit je, ada satu video tu 9 minit. Kalau boleh saya nak lelaki. Video ni dah dirakam secara mute, ada antaranya yang saya dah masukkan suara dan ada...
  6. OsmanAdnan

    15hb Ogos 2012 (bersamaan 15 Ramadhan, Jumaat), tarikh malapetaka dunia paling worst

    Saya cuma nak share info yang baru saya tahu ni. Sama-sama kita kaji, tanya ustaz ke, betul ke tak info yang ditagged kat facebook saya ni. Kalau betul hadis tu hadis sahih, kita wajar ambil tahu tentang info ni. Cuba lihat kalendar untuk tahun 2012 kat google... 1 Ramadan pada tahun 2012...
  7. OsmanAdnan

    Email Marketing-Pro dan kontra PPL

    Salam WC'ers.Sejak WC berwajah baru ni,baru kali ni saya bukak thread baru kat WC yang berwajah baru ni..:-) Cuma satu yang nak saya bincangkan di sini, iaitu tentang program PPL. Apa pro dan kontra dia ya? Biar saya mulakan: 1) Macam kita tahu, PPL ialah satu kaedah cepat lagi mudah (cuma...
  8. OsmanAdnan

    Pre auth debit..Apa tu ya?

    Tadi login maybank sebab ada sales,tiba-tiba ada transaksi RM 136.27. Description dia pre auth debit. Apa tu ya? Setahu saya debit kad maybank saya yang saya subscribe untuk mana-mana service kat internet cuma subscribe traffic wave je, tu pun $17.++ je takdelah sampai beratus ringgit. Ini dah...
  9. OsmanAdnan

    Sapa terer adword ya?Mintak tunjuk ajar sikit

    Salam semua.. Saya ada cuba iklan adword seminggu yang lepas. Tapi sampai sekarang belum ada 1 klik pun lagi. Tapi impression ada jugak peningkatan. So, macam mana caranya kita nak bagi orang klik? Adakah ia ada kena mengena dengan keyword yang kita pilih jugak, selain dari headline yang...
  10. OsmanAdnan

    Kenapa baca al-quran,kalau...

    Ada satu cerita menarik yang ingin saya kongsikan dengan anda.Ceritanya bermula begini: Terdapat seorang lelaki tua yang tinggal di sebuah ladang dengan cucunya. Setiap pagi,si datuk akan membaca al-quran di ruang dapur.Si cucu yang melihat, juga turut sama meniru perbuatan datuknya. Suatu...
  11. OsmanAdnan

    [URGENT] Perlukan 10 testimoni ebook Aura Kuasa Minda

    Salam.. Saya akan melancarkan ebook Aura Kuasa Minda secara rasmi di WC tak lama lagi. Anda boleh lihat website saya di aurakuasaminda.com untuk maklumat lanjut tentang ebook ini. Saya kini memerlukan 5 testimoni dari warga WC untuk menjayakan projek ini. Buat masa ini saya baru mendapat...
  12. OsmanAdnan

    Bagaimana untuk mengurangkan kadar refund produk digital

    Seperti yang kita ketahui, dalam perniagaan digital especially jual ebook ni, kebanyakan penjual ebook akan menawarkan refund kepada pembeli ebook sekiranya pembeli tidak berpuas hati dengan kandungan ebook atau tidak mendapat hasil selepas mengamalkan apa yang diajar dalam ebook. Kadar...
  13. OsmanAdnan

    Kuiz Kehidupan- Sejauh mana anda berpuashati dengan kehidupan anda?

    Sejauh mana anda berpuas hati dengan kehidupan anda? Ambil kuiz ini untuk mengetahui sejauh mana anda gembira. 1. Jika anda boleh kembali ke masa lampau, sejauh mana anda akan mengubah hidup anda? A) Segalanya B) Hampir segalanya C) Sesetengah perkara D) Hampir tiada E) Langsung tiada 2. Jika...
  14. OsmanAdnan

    Suatu Sketsa-Man Baldi Dan Parno Ajaib

    Ada satu sketsa menarik yang nak saya kongsikan dengan anda semua. Ceritanya bermula begini: Pada zaman dahulu, ada dua orang kawan yang bercita-cita tinggi bernama Parno dan Karman tinggal berhampiran di dalam sebuah kampung yang kecil. Mereka berdua berkawan baik dan bercita-cita tinggi...
  15. OsmanAdnan

    Macam mana nak create Pool ya?

    Mata dah ngantuk ni tapi still jugak nak menghangatkan lagi WC ni..:D Warga WC sekalian..saya nak tanya ni..Camne nak create pool ek kat ruangan survey tu?Maaf mod kalau dah ada thread yg bertanya pasal ni..Kalau dah ada thread bincangkan pasal ni, sila bagi link ke thread tu ya..Saya dah...
  16. OsmanAdnan

    Seluar BMW dan Boss Gred A Untuk Dijual!!

    Assalamualaikum.. :) Hari ini saya ingin mewar-warkan penglibatan saya dalam penjualan produk fizikal pula :) Saya menawarkan harga istimewa untuk seluar BMW dan Boss Gred A. Harga yang saya tawarkan serendah RM 90.00 sehelai, manakala untuk pembelian melebihi 10 helai saya boleh tawarkan...
  17. OsmanAdnan

    Apa akan jadi kalau nama register Paypal tak sama dengan kad debit

    Apa jadi kalau kita salah masukkan nama masa sign up akaun Paypal kita,jadi kiranya nama di kad debit lain, nama register Paypal lain. Ni bukan Paypal saya punya, tapi ada sorang akak mintak saya registerkan Paypal untuk dia tapi saya tersalah masukkan nama dia. Data lain macam alamat sume dah...
  18. OsmanAdnan

    Tolong saya siapkan website ni..

    Salamz sume..nak mintak tolong rakan-rakan IM sekalian..tolong guide saya sampai saya dapat siapkan website ni sepenuhnya.Tak kisah laa website ni buruk ke apa,janji siap.hoho...Actually ni 1st website yg saya buat sepenuhnya guna Pakej Web Jualan bro Amirol.Kalau ada sikit2 tak elok or buruk...
  19. OsmanAdnan

    Boleh tak cincin bergambar Kaabah ini dijual di Ebay?

    Saya nak tanya pendapat warga WC sekalian. Boleh tak cincin bergambar Kaabah ini dijual di Ebay?Agak-agaknya boleh terjual tak?Ok..saya akan tunjukkan gambarnya kat sini ya.. [ Gambar kat atas tu gambar cincin utk lelaki..Yang kat bawah tu untuk perempuan..Memang mengagumkan, sebab masa batu...
Top